FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SIAKAP OH SIAKAP....

View previous topic View next topic Go down

SIAKAP OH SIAKAP....

Post by ajaiTM on Sun Dec 13, 2009 8:59 am



peeehhhhhhhhh......ada berani........


banyak tu.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 12:32 pm

perGGhhhh.......hg p BELI tang mana.....hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by JOHARISALLEH on Sun Dec 13, 2009 4:23 pm

tengok cara layout ikan atas lantai tu ...Macam kat kolam pancing di kerpan je....... JackPot

JOHARISALLEH
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 15
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by amir aa on Sun Dec 13, 2009 4:36 pm

ikan siakap tu macam dalam kolam Pak Lang aje....

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by shaifulanuar on Mon Dec 14, 2009 9:46 am

kolam kola s'gor area de palma hotel ada jakpot bulanan,,buka sabtu ahad ja,,3 jam 60,,1st prize rm 5000,,ikan paling kecik pun 3 kg,memang bebaloi,,,xpa nanti i blk kg,,nak sewa kolam udang kerpan nak wat kolam mancing jugak

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 8:43 pm

ini gambaq kat kola trengganu..........kot saja nak bagi member geram......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 8:45 pm

jai you awet tak boh gambaq ikan talapia kat dalam kolam.aku baru ajer beli kat pak lang jan30000 ekor.tak lambat jadi jutawan ikan ler......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 9:13 am

mohdfaridg wrote:jai you awet tak boh gambaq ikan talapia kat dalam kolam.aku baru ajer beli kat pak lang jan30000 ekor.tak lambat jadi jutawan ikan ler......
woi.. mat parid...hg dok bela tang mana....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by shaifulanuar on Mon Feb 22, 2010 8:01 am

bela lam parit pida 13 kot dak pun dpn tandop kikiki

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SIAKAP OH SIAKAP....

Post by Sponsored content Today at 9:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum