FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

AKU DAH JENGOI BALIK....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by caca@bijak on Thu Dec 10, 2009 1:06 pm

oi kawan2 semua Assalamualaikum ...dah lama aku tak berforum ngan hampa semua...bagi kawan yang tak perasan kehadiran akak kat form ni akak ucapkan salam kenalan.

Woi...akak murni pun ada org kampung aku tu...tapi jumpa time raya ja......cun melecun mcm dulu jgk..... wave wave wave

kiah sahabat sejati aku memang hang bawa penyeri forum ni..seronoklah puak2 mangkuk berayun separuh bulat boleh dok bekelai dengan hang... cum sekali cum sekali cum sekali

selak/met sglang/ajaitm ku merinduimu......pelaqqqq...... Baguih Dok Ada

p mok p la boh gambar aku edit bagi nampak haluis tera batang lidi jadi la.....kalau ada jerawat kasi blur sket...ehhh..ehh...eehh .. Smile Smile Smile Smile

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by munie on Thu Dec 10, 2009 5:19 pm

Hang pi mana lama sugguh x dak ni...apa2 pun selamat berforum balik ....dulu kita jumpa time raya ja...tapi lani blh jumpa kat forum...x ka gitu.

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Dec 11, 2009 8:53 am

kak ayaaaaaaaaa!! hang pi mana lama sangat tak jengoi... tinggai aku dok bekelai sorang2 dengan depa.. lepaih aku.. aku lagi kena kutuk.. lepaih aku.. aku lagi... heheheheeh... tapi cuti skolah nih.. kurang sikit ramainyna.. ingatkan cuti sekolah ramai pakat masuk.. rupanya.. lagi sunyi forum..

pergh!! tang jerawat soh kasi blur yang mahai tuhhh!! hahahahah.. hang jangan... hat besaq tet ja sat gi.. dia exegerate bagi besaq penumbuk... bukan bleh kira tuh!!! cum sekali

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Sat Dec 12, 2009 6:35 am

amboi....sedap kutuk nmpak.....kak caca.....aku tkdan lagi nk kelebet leptop aku tu......dok kelam kabut dgn kojer lagik nih......


cik kiyah...ai ni baik tawww....ai ni bukan busuk hati mcm tuh...ai ni cuma busuk perut ja....hik hhik hik hik hik.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 12:50 am

Jengoi la sari, pas tu hilang sebulan, haprak sungguh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 6:06 am

ahhahahah...kak caca....avatar hg dh ada dlm laptop aku....tk lama lagi masuk la tu ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 7:41 am

SidiA wrote:ahhahahah...kak caca....avatar hg dh ada dlm laptop aku....tk lama lagi masuk la tu ehhehehe...
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by tOksiak on Sun Dec 13, 2009 11:04 am

aku edit sikit2.....tk la nmpk bekilat sangat ehhehehhe.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 6:58 am

Dok kata dah, jengoi sari ja, pas tu sepi bangat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 7:47 am

tOksiak wrote:aku edit sikit2.....tk la nmpk bekilat sangat ehhehehhe.....

Twisted Evil hhihihihihi... hang percaya ka kat dia kak aya wei??!!

cikguuuu... amboiii.. saya pun jarang nampak cikgu taim cuti skolah nih... bz jugak ka cikgu?

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 8:25 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
tOksiak wrote:aku edit sikit2.....tk la nmpk bekilat sangat ehhehehhe.....

Twisted Evil hhihihihihi... hang percaya ka kat dia kak aya wei??!!

cikguuuu... amboiii.. saya pun jarang nampak cikgu taim cuti skolah nih... bz jugak ka cikgu?
ada, ada, ada, cuma time online ja tak sama

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 8:28 am

hermm... aku nih.. time boss tak dak.. satu hari pun boleh online... heheheh.. maklum laaa... keja cam nih.. boss ada kaluuuuuuuuuu.. tak cukup kaki, tangan nak buat keja...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 10:03 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermm... aku nih.. time boss tak dak.. satu hari pun boleh online... heheheh.. maklum laaa... keja cam nih.. boss ada kaluuuuuuuuuu.. tak cukup kaki, tangan nak buat keja...

hmm .. nak kaki tangan extra tak ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 10:07 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
tOksiak wrote:aku edit sikit2.....tk la nmpk bekilat sangat ehhehehhe.....

Twisted Evil hhihihihihi... hang percaya ka kat dia kak aya wei??!!

tk pa...aku dah baik la ni.....hik hik hik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 10:07 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermm... aku nih.. time boss tak dak.. satu hari pun boleh online... heheheh.. maklum laaa... keja cam nih.. boss ada kaluuuuuuuuuu.. tak cukup kaki, tangan nak buat keja...

hmm .. nak kaki tangan extra tak ?
nak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 11:38 am

angry

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by caca@bijak on Wed Dec 16, 2009 12:08 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermm... aku nih.. time boss tak dak.. satu hari pun boleh online... heheheh.. maklum laaa... keja cam nih.. boss ada kaluuuuuuuuuu.. tak cukup kaki, tangan nak buat keja...

hmm .. nak kaki tangan extra tak ?

hang ni rona pantang kiah menyungut terus oper diri.... berapa kaki tangan hang dok ada bagi kat aku sama...aku tak mau banyak kaki 3 tangan 5 cukup la...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by munie on Wed Dec 16, 2009 12:28 pm

Caca...hang x pi makan ka...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by rona on Wed Dec 16, 2009 1:24 pm

caca@bijak wrote:
rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermm... aku nih.. time boss tak dak.. satu hari pun boleh online... heheheh.. maklum laaa... keja cam nih.. boss ada kaluuuuuuuuuu.. tak cukup kaki, tangan nak buat keja...

hmm .. nak kaki tangan extra tak ?

hang ni rona pantang kiah menyungut terus oper diri.... berapa kaki tangan hang dok ada bagi kat aku sama...aku tak mau banyak kaki 3 tangan 5 cukup la...

perrghh !! nak kaki 3 ? wow ... kaki yg sedia ada 2, nak tambah lagi 3, mau jadi 5 kaki ...

tangan lak nak 5 ? hmmm .... tangan yg sedia ada 2, tambah lak 5 lagi tangan, dah jadi 7 tangan ... wow !!

cuba la tuan tuan dan puan puan bayang kan .... apa kah gerangan nya tangan ada 5 ... kaki ada 7 ... hmm .... Day Dreaming Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 9:39 pm

ahhahaahha

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 17, 2009 8:18 am

sat.. aku pun nak bayang kak aya banyak kaki dan tangan!! thinking

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by SidiA on Thu Dec 17, 2009 10:07 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:sat.. aku pun nak bayang kak aya banyak kaki dan tangan!! thinking
Joget

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by rona on Sat Dec 19, 2009 8:42 pm

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:sat.. aku pun nak bayang kak aya banyak kaki dan tangan!! thinking
Joget

isk ... takkan jd lagu tu kot ? isk ......

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by caca@bijak on Wed Dec 23, 2009 12:53 pm

rona wrote:
SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:sat.. aku pun nak bayang kak aya banyak kaki dan tangan!! thinking
Joget

isk ... takkan jd lagu tu kot ? isk ......
:

aku pun dok tengah bayang mcmn rupanya ... Not talking Not talking Not talking

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 23, 2009 1:07 pm

caca@bijak wrote:
rona wrote:
SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:sat.. aku pun nak bayang kak aya banyak kaki dan tangan!! thinking
Joget

isk ... takkan jd lagu tu kot ? isk ......
:

aku pun dok tengah bayang mcmn rupanya ... Not talking Not talking Not talking

haha!! woit...!! tak balik kg ka?

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKU DAH JENGOI BALIK....

Post by Sponsored content Today at 7:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum