FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by Rosnah on Sun Dec 13, 2009 9:08 am

munie wrote:Dolu2 lagu-lagu ni mmg top sesangat...buku lagu...ada sorang stau pakat dok lawan lagu sapa paling banyak...tapi cek tak buat buku lagu sebab lagu-lagu semua chek hapai. Time tu budak2 lelaki yg suka pakai seluar panjang kaki kecik kat bawah...betui tak....masa cikgu disiplin / pengawas buat spot check...hat mana pakai seluar kaki kecik mesti ketaq dagu...pastu ada gak yg cuba simpan ekoq..... lol!

Sejak saya jadi cikgu ni, ada la terjumpa anak murid mcm ni, ada yg menyanyi-nyanyi kat kelas, tapi kalau masa tu saya tak mengajar, saya biarkan saja. biaq pi lah, dulu saya pun mcm tu. berjaya jugak jadi cikgu.

lagipun memang zaman depa nak happy-happy, kalau saya marah ,anmpak sangat saya dah tua.
Not talking

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 11:30 am



aku tk kira...aku nk buh jugak sikit time aku duk sorang2 di KL ni.....hangguk2 sorang2...jalan2 sorang2......tkdak sesapa.....kawan pun tkmo ngaku kawan....sian aku.....angguk sket...... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 11:37 am

aku nk hangguk lagiiii....aku tk pedulik...



_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 11:46 am





lepas ni rock kapak balik.......aku nk layan kepala sket nih...dh tua2 pun aku nk layan jugak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 12:50 pm

dan la ni pulakkkkkkk...........nin diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............




_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 7:56 am

hahahahha.. hat last skali tu yang aku tak tahan tuhhhhh!! awat laaa yang dia bekenan sangat ke gambaq hail amet tuhhhh..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 10:08 pm

hahahahaha.....aku tktau pasey pa .....kalau bab uji rasid dgn hail amet...aku pecah pala tih tih tih tih tih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by Khairi on Tue Dec 15, 2009 3:04 pm

Hang dari dulu lagi minat kak uji, hehehe

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by munie on Wed Dec 16, 2009 12:26 pm

Disebabkan Sidi minat sangat kat Hail Amir & Uji...Kak Munie tujukan lagu khas untuk Sidi....hapai tau lagu ni, nanti kita bleh berduet

Antara Matamu Dan Mataku

Di mata mu ku lihat
Sinaran bercahaya
Permata hati

Di wajah mu ku lihat
Senyuman yang berseri
Menawan hati

Pabila bersua
Bertentangan mata

Kelunya lidah ku
Tak dapat berkata

Renungan mata mu
Mendebarkan sukma

Terjalinlah kasih
Ikatan mesra

Pandangilah daku
Sepuas hati mu

Pabila berjauh
Tak merindu

Di mata mu ku lihat
Sinaran bercahaya
Permata hati

Di wajah mu terbayang
Harapan
Hidup sama

Antara kita


Best gak lagu ni Malu Ngat Aiihhh Sapa-sapa yang tau blh nanyi sama-sama no:)

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 9:43 pm

Khairi wrote:Hang dari dulu lagi minat kak uji, hehehe
hik hik hik....ingt lagi hg nooo.....aku tengah dok impun duit nk cari reta ford escot mcm hail amet dok naik dulu2 tu....nk kena cari duit jugak sebb nk kena tukaq henjin...ehheheheh...baru otaiiiiiiii......aku nk kembali ke zaman lama2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by mailsnsb_2 on Wed Dec 16, 2009 10:17 pm

bok pa nak beli ford eskot..nu pi kira reta kora cikgu mat saat misai lebat nuuuu.lagi sempoi..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 10:25 pm

mailsnsb_2 wrote:bok pa nak beli ford eskot..nu pi kira reta kora cikgu mat saat misai lebat nuuuu.lagi sempoi..
hahaha...reta kora nk kena henjin porsche....mahai bang wooiii....hehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Sat Jan 02, 2010 9:44 pm


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 1:13 am






_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 1:18 am




_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by shaifulanuar on Fri Feb 19, 2010 6:17 am

bolbo 122 ok jugak

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 8:17 pm

shaifulanuar wrote:bolbo 122 ok jugak
122 lama sgt.....wagon tkpa.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by nz on Fri Feb 19, 2010 9:33 pm

Aku nak nak mngata jugak : sidi jiwang karat...he3

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 10:37 pm

nz wrote:Aku nak nak mngata jugak : sidi jiwang karat...he3
hahahahha......dan lagi tuuuu.... Isap rokok

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 9:50 am

Baguih Dok Ada

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by SidiA on Wed Feb 24, 2010 7:48 pm




_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: AKu tk peduli apa orang nk kata:aku nk jiwang jugak

Post by Sponsored content Today at 5:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum