FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Cikgu cikgi 2009

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 12:30 pm

masih ada lg ka cikgu mail yg dok kuala perlis tu...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by caca@bijak on Sun Aug 23, 2009 5:01 pm

ajaiTM wrote:masih ada lg ka cikgu mail yg dok kuala perlis tu...

klu cikgu mail kula perlis tu joint kita dalam forum ni syok lawan kutuk....hang ingat lagi yang kita p penang dulu...highking naik bukit bendera...dok kat tepi pantai kat tok bahang...semua tu kenangan ...patutnya time2 sekolah dulu kita semua buat kenangan gila2 supaya syok di ungkit.belakang ari....tapi malangnya...memori aku banyak yang dah hilang..kesian..ungh...unghh... Sad

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by MetSanglang on Mon Aug 24, 2009 5:07 am

yelah sejak hang tukaq jadi bionik women ni banyak la memori hang yang tepele'ot,nak kena tiun balik baru leh pik up..................tu pun dah bejela kami karang baru dapat tangkap............yang banyak ?????????????......jenuh nak jelas...........hehehehehe

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by caca@bijak on Mon Aug 24, 2009 11:26 am

kuang jaq.....ahh...ah...ah...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:32 pm

caca@bijak wrote:
ajaiTM wrote:masih ada lg ka cikgu mail yg dok kuala perlis tu...

klu cikgu mail kula perlis tu joint kita dalam forum ni syok lawan kutuk....hang ingat lagi yang kita p penang dulu...highking naik bukit bendera...dok kat tepi pantai kat tok bahang...semua tu kenangan ...patutnya time2 sekolah dulu kita semua buat kenangan gila2 supaya syok di ungkit.belakang ari....tapi malangnya...memori aku banyak yang dah hilang..kesian..ungh...unghh... Sad
betik betik betik betik betik betik betik...................kenangan tu yg buat kita rasa siapa diri kita dulu2.....apa plak beza kita la nih...isshhkkk....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:32 pm

caca@bijak wrote:kuang jaq.....ahh...ah...ah...
lol! lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 12:09 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:
ajaiTM wrote:masih ada lg ka cikgu mail yg dok kuala perlis tu...

klu cikgu mail kula perlis tu joint kita dalam forum ni syok lawan kutuk....hang ingat lagi yang kita p penang dulu...highking naik bukit bendera...dok kat tepi pantai kat tok bahang...semua tu kenangan ...patutnya time2 sekolah dulu kita semua buat kenangan gila2 supaya syok di ungkit.belakang ari....tapi malangnya...memori aku banyak yang dah hilang..kesian..ungh...unghh... Sad
betik betik betik betik betik betik betik...................kenangan tu yg buat kita rasa siapa diri kita dulu2.....apa plak beza kita la nih...isshhkkk....
beza kita la ni ialah...........dulu kita muda la ni dah dewasa nanti kita tua...........hahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by mailsnsb_2 on Tue Aug 25, 2009 12:39 pm

dulu cikgu razak tu kalau tak silap pakai rambut palsu,,masa tu rambut dia sorang jer bekarat..dia ajaq kami sain pertanian...tanam sawi..tah tah pak own sawi pun dapat gelaran sempena belajaq tanam sawi ,hehehe.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 1:15 pm

woi kak aya hampa ingat dak masa di sungai tukun penang, yg hampa gheyau betauk tu pasai mat chong(adik parid) hilang..... mat shah menughun. hat tu aku tak lupa

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 1:58 pm

ajaiTM wrote:woi kak aya hampa ingat dak masa di sungai tukun penang, yg hampa gheyau betauk tu pasai mat chong(adik parid) hilang..... mat shah menughun. hat tu aku tak lupa
hah hat ni aku ngan pak mok tak ingat pasai........kami tak join hahahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:29 pm

betui aku tak ingat atau memang tktau pun pasai nih..........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by cikguasrul on Tue Aug 25, 2009 2:34 pm


berbaju korporat baru....

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by cikguasrul on Tue Aug 25, 2009 2:36 pm


Tn Hj Che Halim Said, Pengetua

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:38 pm

wah wah wah ...best nyaaa.......tapi sayang nmpak haluih2....cikgu che halim tak sangka balik keskolah lama balik....kalaulah aku dpt balik bercuti time sekolah buka...aku nk p jumpa cikgu2 nih......tapi malang....binik aku n anak aku jugak bersekolah......adeehhh....

tapi takkan cikgu pempaun ada 3orang jaaa....


Last edited by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:42 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:38 pm

cikguasrul wrote:
Tn Hj Che Halim Said, Pengetua
cikgu kamIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......tengkiu cikgu asrul....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by cikguasrul on Tue Aug 25, 2009 2:42 pm


cikgu ismail othman

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by cikguasrul on Tue Aug 25, 2009 2:43 pm

awat gambaq chek nampak tak penuh...mcm ada xkena ja

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:48 pm

cikguasrul wrote:awat gambaq chek nampak tak penuh...mcm ada xkena ja
ada ada...kami nmpak muka cikgu asrul penuh....kena klik maximize window tu...baru clear....kami nmpak penuh nih.....syok syok syok...tengkiu cikgu

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:49 pm

cikguasrul wrote:
cikgu ismail othman
sungguh aku tk ingat cikgu nih.......coba hampa cerita sket....dia ajaq apa dulu2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 3:14 pm

MetSanglang wrote:
ajaiTM wrote:woi kak aya hampa ingat dak masa di sungai tukun penang, yg hampa gheyau betauk tu pasai mat chong(adik parid) hilang..... mat shah menughun. hat tu aku tak lupa
hah hat ni aku ngan pak mok tak ingat pasai........kami tak join hahahahaha


memang la hmpa tak joint dulu, hampa geng mandom kepit....nak gabat batas ban pun tak lepas tambah nak gabat bukit mampuih.... Twisted Evil jai aku....ingat....ingat...ingat...( bayang kan aku tgh tesengeh )cm pelaq..paling pelaq tu mat shah...menughun konon...sebut pasai m shah ajak la dia porum sama...dia kat ampung jawa lagi kot....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 3:22 pm

caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:
ajaiTM wrote:woi kak aya hampa ingat dak masa di sungai tukun penang, yg hampa gheyau betauk tu pasai mat chong(adik parid) hilang..... mat shah menughun. hat tu aku tak lupa
hah hat ni aku ngan pak mok tak ingat pasai........kami tak join hahahahaha


memang la hmpa tak joint dulu, hampa geng mandom kepit....nak gabat batas ban pun tak lepas tambah nak gabat bukit mampuih.... Twisted Evil jai aku....ingat....ingat...ingat...( bayang kan aku tgh tesengeh )cm pelaq..paling pelaq tu mat shah...menughun konon...sebut pasai m shah ajak la dia porum sama...dia kat ampung jawa lagi kot....
oooo mat shah mat oclock ka,tap nanti aku bagitau dia pasai porum ni,

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 4:04 pm

MetSanglang wrote:
caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:
ajaiTM wrote:woi kak aya hampa ingat dak masa di sungai tukun penang, yg hampa gheyau betauk tu pasai mat chong(adik parid) hilang..... mat shah menughun. hat tu aku tak lupa
hah hat ni aku ngan pak mok tak ingat pasai........kami tak join hahahahaha


memang la hmpa tak joint dulu, hampa geng mandom kepit....nak gabat batas ban pun tak lepas tambah nak gabat bukit mampuih.... Twisted Evil jai aku....ingat....ingat...ingat...( bayang kan aku tgh tesengeh )cm pelaq..paling pelaq tu mat shah...menughun konon...sebut pasai m shah ajak la dia porum sama...dia kat ampung jawa lagi kot....
oooo mat shah mat oclock ka,tap nanti aku bagitau dia pasai porum ni,
mat shah mana wehhh....aku plak tk kenai nih......heheh...suruh la dia masuk...bleh kita kenai2......

aku dulu time bujang dan la p naik gunung ledang 2,3 kali jugak....gunung nuang kt hulu langat tkdan nk naik.....sibuk keja....gunung apa lagi tah belah ulu langat nu penah jugak la...tapi time tu p kem bina semangat dgn Dato' Dr. Hassan Ali....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 5:45 pm

mesti time tu hang kurus tunjuk jari 2....kah...kah...kah.....amet aku tau dia selalu panjat gunung apa ?????......met suka panjat gunung khebah....betoi dak met.......pungah......

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 5:57 pm

caca@bijak wrote:mesti time tu hang kurus tunjuk jari 2....kah...kah...kah.....amet aku tau dia selalu panjat gunung apa ?????......met suka panjat gunung khebah....betoi dak met.......pungah......
hahahahahah...ayat hang tang tunjuk jari 2 tu mcm hampeh...ada ka lagu tu jenih ayat.....hik hik hik hik hik hik......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by cikguasrul on Tue Aug 25, 2009 8:30 pm

SidiA wrote:wah wah wah ...best nyaaa.......tapi sayang nmpak haluih2....cikgu che halim tak sangka balik keskolah lama balik....kalaulah aku dpt balik bercuti time sekolah buka...aku nk p jumpa cikgu2 nih......tapi malang....binik aku n anak aku jugak bersekolah......adeehhh....

tapi takkan cikgu pempaun ada 3orang jaaa....


gambaq ni khas untuk cikgu yg ada baju korporat ni saja...hehehehe...cikgu ayaq itam la ada 124 orang (pagi+petang)

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi 2009

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum