FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

khas buat wafi

View previous topic View next topic Go down

khas buat wafi

Post by wantote on Wed Nov 25, 2009 12:29 pm

hallo kawan apa ni sunyi je,bila nak main bola plak ni ketagih dah ni.........nak main futsalmai join kami,bom,bakar,n ramai lagi ada ni.........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by lemontree95 on Wed Nov 25, 2009 12:59 pm

mai la klau berani...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by shaifulanuar on Thu Nov 26, 2009 6:45 am

bun main perot bulehla wan oooiii

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by wantote on Tue Dec 01, 2009 8:00 am

bun main keeper boleh le,suruh dia blajar kat adik dia wak........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by shaifulanuar on Tue Dec 01, 2009 8:47 am

wak xdak dh la ni.......

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by wantote on Mon Dec 21, 2009 8:06 am

ni wafi baru ni kami lwn bola dgn team rhb bank kuala lumpur keputusan dia seri 3-3..tu baru team tangkap muat je tu,kalau main geng kita rasa menang banyak kot...........kalau ada org ajak lawan bagitau..bang mail kita main kejap je mungkin dia x sesuai main bola sebab dia ragbi malaysia punya player......ok wa cau.......

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by ajo on Mon Jan 18, 2010 6:03 pm

ajak aku sama..aku jadi penonton aja kot dah tak dak qudrat dah..

ajo
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 12
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by SidiA on Mon Jan 18, 2010 9:33 pm

ajo...gambaq hang haluih la...tk kenai aa....ehhehe....mcm la aku kenai sgt dgn hampa ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by wantote on Sat Mar 13, 2010 1:28 pm

ok call me 019-4584298,set bila nak main nti kita colect duit bayar pengadil and aku syorkan main kat padang suka menanti k.............

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: khas buat wafi

Post by Sponsored content Today at 7:24 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum