FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

sesajer balik keje tengah mlm

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:52 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:hehehhehe....tkpa tkpa.......nnt aku kumpoi modai dulu....cuti sekolah ni bnyk orang kawen...bleh impun modai....
Baguih Dok Ada
nanti aku pi mkn kat hang
heheheh.....hang aku tau dah..... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:56 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:hehehhehe....tkpa tkpa.......nnt aku kumpoi modai dulu....cuti sekolah ni bnyk orang kawen...bleh impun modai....
Baguih Dok Ada
nanti aku pi mkn kat hang
heheheh.....hang aku tau dah..... Smile Smile

Wei, nanti aku pi sana 16.12.09, awai sikit pasai nak ronda2 dulu, leh pi mkn nasi rumah Rona dulu, kita pakat2 pi sekali.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:59 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:hehehhehe....tkpa tkpa.......nnt aku kumpoi modai dulu....cuti sekolah ni bnyk orang kawen...bleh impun modai....
Baguih Dok Ada
nanti aku pi mkn kat hang
heheheh.....hang aku tau dah..... Smile Smile

Wei, nanti aku pi sana 16.12.09, awai sikit pasai nak ronda2 dulu, leh pi mkn nasi rumah Rona dulu, kita pakat2 pi sekali.
ok buleh aja...insya-Allah....aku keja mlm time tu... Baguih Dok Ada

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 1:03 pm

Hang habaq kat dia dulu, pas tu kita serbu la rumah dia, suruh dia masak nasi kandaq, kari kapla ikan, ayam berempah,
Hehehe, cua hang tengok,, lasst sekali mesti pasai MAKAN.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 1:09 pm

Khairi wrote:Hang habaq kat dia dulu, pas tu kita serbu la rumah dia, suruh dia masak nasi kandaq, kari kapla ikan, ayam berempah,
Hehehe, cua hang tengok,, lasst sekali mesti pasai MAKAN.
tau dah ehheheheh...makan makan makan makan...mcm mana tk jadi spek mata.....tkpa nnt aku masak sama la...kita p beridang dirumah rona hhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 1:14 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Hang habaq kat dia dulu, pas tu kita serbu la rumah dia, suruh dia masak nasi kandaq, kari kapla ikan, ayam berempah,
Hehehe, cua hang tengok,, lasst sekali mesti pasai MAKAN.
tau dah ehheheheh...makan makan makan makan...mcm mana tk jadi spek mata.....tkpa nnt aku masak sama la...kita p beridang dirumah rona hhehehe....
Ok, boleh saja

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 1:18 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Hang habaq kat dia dulu, pas tu kita serbu la rumah dia, suruh dia masak nasi kandaq, kari kapla ikan, ayam berempah,
Hehehe, cua hang tengok,, lasst sekali mesti pasai MAKAN.
tau dah ehheheheh...makan makan makan makan...mcm mana tk jadi spek mata.....tkpa nnt aku masak sama la...kita p beridang dirumah rona hhehehe....
Ok, boleh saja
hahahah....cun la tu...tunggu respon dia ja la dlm forum ni hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 1:19 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Hang habaq kat dia dulu, pas tu kita serbu la rumah dia, suruh dia masak nasi kandaq, kari kapla ikan, ayam berempah,
Hehehe, cua hang tengok,, lasst sekali mesti pasai MAKAN.
tau dah ehheheheh...makan makan makan makan...mcm mana tk jadi spek mata.....tkpa nnt aku masak sama la...kita p beridang dirumah rona hhehehe....
Ok, boleh saja
hahahah....cun la tu...tunggu respon dia ja la dlm forum ni hehehe...
applause applause applause

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Sun Nov 29, 2009 12:12 am

hmmm ... dah respone dah ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sun Nov 29, 2009 6:58 am

rona wrote:hmmm ... dah respone dah ...
yeyyyyy....... welkam welkam

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Sun Nov 29, 2009 7:12 am

SidiA wrote:
rona wrote:hmmm ... dah respone dah ...
yeyyyyy....... welkam welkam

setuju ka tu, buat dek je ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Sun Nov 29, 2009 8:15 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:hmmm ... dah respone dah ...
yeyyyyy....... welkam welkam

setuju ka tu, buat dek je ...
dia ngeri tuuu

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Sun Nov 29, 2009 8:37 pm

bukan ngeri , tapi aku malas nak plan plan nie ... kalau adhoc takpa ... meluat nak plan ngan badak sumbu hat dok kat ampang nuuu ... dia tu selalu, manjang jer ada hal .... ( kes merajuk 2 kali jemput mai makan kat umah, tapi tak mai )

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Mon Nov 30, 2009 7:30 am

rona wrote:bukan ngeri , tapi aku malas nak plan plan nie ... kalau adhoc takpa ... meluat nak plan ngan badak sumbu hat dok kat ampang nuuu ... dia tu selalu, manjang jer ada hal .... ( kes merajuk 2 kali jemput mai makan kat umah, tapi tak mai )
Ihhh si badak sumbu ni, org ajak pi makan pun dia tolak, ada hal kot, kalau dak bab2 makan ni dia celapak awai lagi. Tak pa, kita buat adhoc ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Mon Nov 30, 2009 10:12 am

ambooiii...badak sumbu gitu.... waiting

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by lemontree95 on Mon Nov 30, 2009 11:14 am

badak sumbu??????????????..........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Mon Nov 30, 2009 4:12 pm

ha ah ... badak sumbu ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Mon Nov 30, 2009 11:31 pm

rona wrote:ha ah ... badak sumbu ....
kamen pun pandai mengate

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Tue Dec 01, 2009 4:07 pm

makan makan menom menom pun kamen pandai . Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Tue Dec 01, 2009 4:10 pm

rona wrote:makan makan menom menom pun kamen pandai . Day Dreaming
dah memang dasar makan menom sejak kecik lagi, nasib baik terlepas kena korban, hehehe, masih idup lagi ni wahai kamen

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Tue Dec 01, 2009 4:24 pm

ni kamen istimewa .. bukan utk buat korban, ni kamen educated tau

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Tue Dec 01, 2009 7:01 pm

rona wrote:ni kamen istimewa .. bukan utk buat korban, ni kamen educated tau
ada master pa, atau mastercard je.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by rona on Tue Dec 01, 2009 7:57 pm

kamen ni takdak master ... masterkad pun takdak .. yg ada visa ja

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Khairi on Tue Dec 01, 2009 10:28 pm

rona wrote:kamen ni takdak master ... masterkad pun takdak .. yg ada visa ja
international gak kamen ni

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by SidiA on Fri Dec 04, 2009 8:32 am

Tupik sudah larik

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sesajer balik keje tengah mlm

Post by Sponsored content Today at 3:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum