FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Khidmat Potogerafi

View previous topic View next topic Go down

Khidmat Potogerafi

Post by tOksiak on Sat Nov 21, 2009 8:45 pm

Khidmat Fotografi perkahwinan atau majlis apa je laa....mai bagitau aku.....kalau jenih aku amek gambaq....spesis tk pakai flash...gambaq asai jaaa....hik hik hik...kalau nk lagi yg tera dari aku....aku ada member di KL jugak dan di Utara...bgtau ja aku......

pakej serendah *RM500 = ada 110 gambar 4r bersama sticky album dan 3 keping 8r....*CD jugak akan diburn kan Baguih Dok Ada

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Khidmat Potogerafi

Post by SidiA on Sun Nov 29, 2009 7:09 am

11 Disember ni aku akan join amek gambaq Kompeni Dinner kat Renaissance Hutel......

mcm mana ekkk...teruja n ketaq jugak huhuuhuhu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Khidmat Potogerafi

Post by Khairi on Sun Nov 29, 2009 7:21 am

SidiA wrote:11 Disember ni aku akan join amek gambaq Kompeni Dinner kat Renaissance Hutel......

mcm mana ekkk...teruja n ketaq jugak huhuuhuhu....
Teruja tu, jgn ketaq tgn dah la, sat gi blur gambaq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Khidmat Potogerafi

Post by SidiA on Mon Nov 30, 2009 10:14 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:11 Disember ni aku akan join amek gambaq Kompeni Dinner kat Renaissance Hutel......

mcm mana ekkk...teruja n ketaq jugak huhuuhuhu....
Teruja tu, jgn ketaq tgn dah la, sat gi blur gambaq.
itu la pasai.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Khidmat Potogerafi

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum