FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Cuti Sekolah

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 26, 2009 1:28 pm

SidiA wrote:
rona wrote:hmmmm ... ada harapan la tayar mutu tu pecah .. dulu asik dok pancit jer ...lepas nie pecah ... meletops .. kebabommmm
ekceli.....yang yu jeles sgt kt ai ni pasey pa....tel mi whai......ai skrang dh kuros laaa....dulu 115kg..skrang dh 114.5kg laaa...ni baru je lepas makan nasik lauk daging n telo....itu pun n.lemak yg ai tapau pagi tadi jee...ada la besaq lutut....hik hik hik hik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming Baguih Dok Ada

tadi aku ghasa nak jentik jaaaa.. LAA NIH AKU RASA NAK BOH PENYEPAK!! Razz

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 2:58 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:hmmmm ... ada harapan la tayar mutu tu pecah .. dulu asik dok pancit jer ...lepas nie pecah ... meletops .. kebabommmm
ekceli.....yang yu jeles sgt kt ai ni pasey pa....tel mi whai......ai skrang dh kuros laaa....dulu 115kg..skrang dh 114.5kg laaa...ni baru je lepas makan nasik lauk daging n telo....itu pun n.lemak yg ai tapau pagi tadi jee...ada la besaq lutut....hik hik hik hik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming Baguih Dok Ada

tadi aku ghasa nak jentik jaaaa.. LAA NIH AKU RASA NAK BOH PENYEPAK!! Razz
Smile Smile Smile Smile Smile alaaa...yu ni.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Thu Nov 26, 2009 5:16 pm

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:hmmmm ... ada harapan la tayar mutu tu pecah .. dulu asik dok pancit jer ...lepas nie pecah ... meletops .. kebabommmm
ekceli.....yang yu jeles sgt kt ai ni pasey pa....tel mi whai......ai skrang dh kuros laaa....dulu 115kg..skrang dh 114.5kg laaa...ni baru je lepas makan nasik lauk daging n telo....itu pun n.lemak yg ai tapau pagi tadi jee...ada la besaq lutut....hik hik hik hik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming Baguih Dok Ada

tadi aku ghasa nak jentik jaaaa.. LAA NIH AKU RASA NAK BOH PENYEPAK!! Razz
Smile Smile Smile Smile Smile alaaa...yu ni.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

buh penyepak jgn tak buh .. saya sokong 311%

huh .. nasi lemak bungkuih besaq pala lutut ... kena tgk gak la lutut hang besaq mana ... hang timbang sebelum bulan posa dulu 115kg, lepas posa hang timbang 114.5kg. cuba pi timbang la nie ..... kompom punya la ... kalau tak putuih spring penimbang tu, saja la ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 26, 2009 9:19 pm

Baguih Dok Ada

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by nz on Sat Nov 28, 2009 9:32 am

Cuti yang penuh dengan aktiviti.......

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 9:55 am

nz wrote:Cuti yang penuh dengan aktiviti.......

Tu la, sampai letih dah ni, kalau dok di sekolah pun tak mcm ni, tapi syok lagi cuti, bukan mcm org key elll tu, hang tunggu sat, aku pi pancung key ellll ccc cccc tu, tak yah pi kheja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:18 pm

hahahahah.....thn depan aku cuti...semua raya aku cuti.......hehehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:22 pm

SidiA wrote:hahahahah.....thn depan aku cuti...semua raya aku cuti.......hehehehhe....

buang tabiat apa, sapa nak keja pula woiiii,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:25 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:hahahahah.....thn depan aku cuti...semua raya aku cuti.......hehehehhe....

buang tabiat apa, sapa nak keja pula woiiii,
hahahahah.....thn depan tahun aku plak kena cuti raya.....time raya kt kampung plak tu....silap2 aku dh .........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:28 pm

Ok, aku menunggu dengan penuh syahdu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:30 pm

Khairi wrote:Ok, aku menunggu dengan penuh syahdu ...
Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:34 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Ok, aku menunggu dengan penuh syahdu ...
Smile Smile Smile Smile

Joget Joget Joget
boleh cari spek mata, sapa pandai ja yg jumpa

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:35 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Ok, aku menunggu dengan penuh syahdu ...
Smile Smile Smile Smile

Joget Joget Joget
boleh cari spek mata, sapa pandai ja yg jumpa
cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:37 pm

Nampak gaya Met pun dah ada spek mata

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 12:41 pm

Khairi wrote:Nampak gaya Met pun dah ada spek mata
belum kira rona lagi tu...... cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 12:43 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Nampak gaya Met pun dah ada spek mata
belum kira rona lagi tu...... cheesy cheesy
hahaha, aku lupa pulak si Rona tu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sat Nov 28, 2009 1:00 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Nampak gaya Met pun dah ada spek mata
belum kira rona lagi tu...... cheesy cheesy
hahaha, aku lupa pulak si Rona tu
cheesy cheesy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Sun Nov 29, 2009 12:04 am

woits ... aku tak terlibat la dlm drama nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sun Nov 29, 2009 6:57 am

rona wrote:woits ... aku tak terlibat la dlm drama nie
terlibat atau tak...hg memang kena jugak hahahahah.... cheesy cheesy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Sun Nov 29, 2009 7:14 am

SidiA wrote:
rona wrote:woits ... aku tak terlibat la dlm drama nie
terlibat atau tak...hg memang kena jugak hahahahah.... cheesy cheesy Very Happy Very Happy
drama minggu ini, spek mata Rona

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Sun Nov 29, 2009 8:12 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:woits ... aku tak terlibat la dlm drama nie
terlibat atau tak...hg memang kena jugak hahahahah.... cheesy cheesy Very Happy Very Happy
drama minggu ini, spek mata Rona
tambah sket lagi....spek mata rona:beruang atau menesia

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Sun Nov 29, 2009 8:34 pm

sat wei ... aku tak paham sebenaq nya nie .. apa creta sebenaq nya nie ? dari page 1 - 5, puas aku renung, aku tenung, tapi masih tak paham creta yg sebenarnya

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Mon Nov 30, 2009 6:20 am

rona wrote:sat wei ... aku tak paham sebenaq nya nie .. apa creta sebenaq nya nie ? dari page 1 - 5, puas aku renung, aku tenung, tapi masih tak paham creta yg sebenarnya
lupakan saja...biarlah cerita shikin dan spek mata menjadi cerita aku dan khairi serta hasbullah...... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Mon Nov 30, 2009 7:24 am

SidiA wrote:
rona wrote:sat wei ... aku tak paham sebenaq nya nie .. apa creta sebenaq nya nie ? dari page 1 - 5, puas aku renung, aku tenung, tapi masih tak paham creta yg sebenarnya
lupakan saja...biarlah cerita shikin dan spek mata menjadi cerita aku dan khairi serta hasbullah...... Smile Smile Smile

Nostalgia Kubang Sepat disebalik pokok buluh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Mon Nov 30, 2009 10:03 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:sat wei ... aku tak paham sebenaq nya nie .. apa creta sebenaq nya nie ? dari page 1 - 5, puas aku renung, aku tenung, tapi masih tak paham creta yg sebenarnya
lupakan saja...biarlah cerita shikin dan spek mata menjadi cerita aku dan khairi serta hasbullah...... Smile Smile Smile

Nostalgia Kubang Sepat disebalik pokok buluh.
kalau tk silap aku xtvt gila tu pun berlaku time cuti sekolah dgn lepaih balik ngaji quran kan kan kan....itu kerjanya.....ambik koner terus masuk dlm hutan buluh.... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Sponsored content Today at 3:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum