FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Malam tadi aku lapaq nasik

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:19 pm

faiz wrote:Ikan pekasam bukan setakat makan ngan nasi panas2, makan ngan pulut kukuih guie nyioq pun sedap...kena plak time 2 hujan...sedapnya...
campoq plak dgn kopi O hat tk tapih tuuu....dok berapsap jaaa....lepas tu yg jantan dok gelumuih dgn kain pelekat.....syiOk wooooo....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:19 pm

mailsnsb_2 wrote:kena laksa ngan mihun sup tonggek kat aloq staq best wooo..
biHun sup tonggek wujud lagik kaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 2:25 pm

SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:kena laksa ngan mihun sup tonggek kat aloq staq best wooo..
biHun sup tonggek wujud lagik kaa...

Ada lagi ka bihun sup tonggek 2...dah tak wujud kot...kalau ada pun dah tak sedap macam dulu...tapi kalau bihun sup ngan laksa kat bangunan ukir tu, masih ada...sedap wooo....

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 3:06 pm

adoii...buat aku rindu kampung laaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 4:41 pm

faiz wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:kena laksa ngan mihun sup tonggek kat aloq staq best wooo..
biHun sup tonggek wujud lagik kaa...

Ada lagi ka bihun sup tonggek 2...dah tak wujud kot...kalau ada pun dah tak sedap macam dulu...tapi kalau bihun sup ngan laksa kat bangunan ukir tu, masih ada...sedap wooo....

Bihun sup tonggek yg kat Pekan Rabu dulu ka, tak dah kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:47 pm

nnt aku nk buka bihun sup tonggek di KL plak ehhehehe...baru depa kenai sapa orang kedah....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 5:04 pm

Aku pi makan, ... tolong kawan, ...perabih hat tak habis

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 5:09 pm

Khairi wrote:Aku pi makan, ... tolong kawan, ...perabih hat tak habis
Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:16 pm

Bihun sup kat pekan rabu tak dak dah...kalu ada pun yg tak sedap...mana sama ngan dulu... p makan kat bangunan ukir laa (promote free ni) atau pun mai kat kerpan, bihun sup mak aku pun sedap...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 5:33 pm

faiz wrote:Bihun sup kat pekan rabu tak dak dah...kalu ada pun yg tak sedap...mana sama ngan dulu... p makan kat bangunan ukir laa (promote free ni) atau pun mai kat kerpan, bihun sup mak aku pun sedap...
tudiaa...teruih iklan kedai mak dia hhehehehhe.....meh aku buat blog/website bihun sup mak hang hehehehehe...kasi gambaq hehehehhe...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:41 pm

tOksiak wrote:
faiz wrote:Bihun sup kat pekan rabu tak dak dah...kalu ada pun yg tak sedap...mana sama ngan dulu... p makan kat bangunan ukir laa (promote free ni) atau pun mai kat kerpan, bihun sup mak aku pun sedap...
tudiaa...teruih iklan kedai mak dia hhehehehhe.....meh aku buat blog/website bihun sup mak hang hehehehehe...kasi gambaq hehehehhe...

Dulu mak aku berniaga kedai makan kat kerpan...tp sejak 1992 dh tutup kedai, org tua dh tak larat...kalu nak makan bihun sup yg sedap kat kerpan kena mai rumah mak aku laa... welkam welkam welkam

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 5:49 pm

faiz wrote:
tOksiak wrote:
faiz wrote:Bihun sup kat pekan rabu tak dak dah...kalu ada pun yg tak sedap...mana sama ngan dulu... p makan kat bangunan ukir laa (promote free ni) atau pun mai kat kerpan, bihun sup mak aku pun sedap...
tudiaa...teruih iklan kedai mak dia hhehehehhe.....meh aku buat blog/website bihun sup mak hang hehehehehe...kasi gambaq hehehehhe...

Dulu mak aku berniaga kedai makan kat kerpan...tp sejak 1992 dh tutup kedai, org tua dh tak larat...kalu nak makan bihun sup yg sedap kat kerpan kena mai rumah mak aku laa... welkam welkam welkam
ni buat aku telioq nih.....kena plak nk raya korban nih...sure bnyk dagin sampai rumah....aku plak kena jaga rumah mentua aku.....pergGghh...musti byk daging sampai ni...mentua aku p mekah hehehe...aku yg kenyang nih ehhehe... Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by mailsnsb_2 on Fri Nov 20, 2009 7:05 pm

kena pulak daging/perut rebuih cicah....huhuhu,tobat sedap

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 7:38 pm

tOksiak wrote:
faiz wrote:
tOksiak wrote:
faiz wrote:Bihun sup kat pekan rabu tak dak dah...kalu ada pun yg tak sedap...mana sama ngan dulu... p makan kat bangunan ukir laa (promote free ni) atau pun mai kat kerpan, bihun sup mak aku pun sedap...
tudiaa...teruih iklan kedai mak dia hhehehehhe.....meh aku buat blog/website bihun sup mak hang hehehehehe...kasi gambaq hehehehhe...

Dulu mak aku berniaga kedai makan kat kerpan...tp sejak 1992 dh tutup kedai, org tua dh tak larat...kalu nak makan bihun sup yg sedap kat kerpan kena mai rumah mak aku laa... welkam welkam welkam
ni buat aku telioq nih.....kena plak nk raya korban nih...sure bnyk dagin sampai rumah....aku plak kena jaga rumah mentua aku.....pergGghh...musti byk daging sampai ni...mentua aku p mekah hehehe...aku yg kenyang nih ehhehe... Smile Smile Smile

Bab makan kalau ajak aku ngan Pak Moq tak dak masalah, hehehe

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 8:05 pm

mailsnsb_2 wrote:kena pulak daging/perut rebuih cicah....huhuhu,tobat sedap

cheesy cheesy cheesy welkam welkam welkam

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by rona on Fri Nov 20, 2009 10:24 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:takkan hampa 2 ja nk p......ajak aku sama...
sat gi aku dh nk balik ni.....yeaaahhhh...

Bab makan, sapa-sapa pun nak join kan, hehehe.

aku tak mo join!! aku nak diet!!! hehehehe... Smile

sama la ngan saya ... saya pun diet ..makan tak byk ....
adoi, minggu depan ke penang lagi .. syurga makanan tu ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Sat Nov 21, 2009 3:05 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:takkan hampa 2 ja nk p......ajak aku sama...
sat gi aku dh nk balik ni.....yeaaahhhh...

Bab makan, sapa-sapa pun nak join kan, hehehe.

aku tak mo join!! aku nak diet!!! hehehehe... Smile

sama la ngan saya ... saya pun diet ..makan tak byk ....
adoi, minggu depan ke penang lagi .. syurga makanan tu ....
hek elehhhh.....diet.....

pi penang.....nasik kandaq lagik laaa......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by rona on Sat Nov 21, 2009 10:29 pm

jgn kata nasi kandaq, pasemboq, beriani muhamadiah, char ko tiaq gurney,sup hamed .. perghh !!

tapi aku diet welkam welkam welkam Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by Khairi on Sat Nov 21, 2009 10:40 pm

rona wrote:jgn kata nasi kandaq, pasemboq, beriani muhamadiah, char ko tiaq gurney,sup hamed .. perghh !!

tapi aku diet welkam welkam welkam Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

leh caya ka diet,
thinking thinking thinking

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Sun Nov 22, 2009 9:59 pm

takleh caya pun..... Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by lemontree95 on Mon Nov 23, 2009 9:54 am

takkan lupa kat aku kot....tang makan teruih lupa kengkawan.....aku pun nak pi romah kak jugak.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Nov 23, 2009 12:56 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:takkan hampa 2 ja nk p......ajak aku sama...
sat gi aku dh nk balik ni.....yeaaahhhh...

Bab makan, sapa-sapa pun nak join kan, hehehe.

aku tak mo join!! aku nak diet!!! hehehehe... Smile

sama la ngan saya ... saya pun diet ..makan tak byk ....
adoi, minggu depan ke penang lagi .. syurga makanan tu ....

yay.. ada geng.. !! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by SidiA on Mon Nov 23, 2009 7:35 pm

SidiA wrote:Ujan lebat.....perut berbunyik2.....buka peti aih ada hat ni...kena dgn nasik panaih...pergGGhhh...






Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming
saja ja aku nk UP lagik heheheh...telioq plak dah....aku belum makan lagik mlm nih....dok tempat keja tk syiOk la makanan nyaaa.....7 petang sampai 7 pagi isuk... Jongang

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by lemontree95 on Tue Nov 24, 2009 2:20 pm

tak sedap............

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by syarih on Tue Dec 07, 2010 11:29 pm

malam tak leh makan nasik...aaa nanti perut boroi la. kena makan ringan-ringan ja.

syarih
Kawan Baru

Aquarius Posts : 4
Reputation : 0

http://blogsyarih.com

Back to top Go down

Re: Malam tadi aku lapaq nasik

Post by Sponsored content Today at 12:41 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum