FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

HASMIZAR SHAFIE (JATT)

View previous topic View next topic Go down

HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Wed Nov 18, 2009 9:31 am

ada sapa2 tau boleh bagi info pasai kawan kita ni...tgk gambaq ada muka dia tp xdak info @ dia malass nk tgk forum ni...join la kalau ada masa, blhlaa bertanya khabar...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 10:50 am

faiz wrote:ada sapa2 tau boleh bagi info pasai kawan kita ni...tgk gambaq ada muka dia tp xdak info @ dia malass nk tgk forum ni...join la kalau ada masa, blhlaa bertanya khabar...
dia maluuuu....tu kawan hang dari form 1 kan kan kan...hampa kelas sekali kan kan

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Wed Nov 18, 2009 12:27 pm

SidiA, betul3..ya la kiranya dia salah sorang kawan2 baik aku laa... tp masa form 4 aku dok kelas sains so terpisah la...hg blh ingat semua 2 SidiA? Kuatnya memori hang noo....hg kenal Husaini Salleh ka?

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:21 pm

Aku tak ingat la yg mana satu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by MetSanglang on Wed Nov 18, 2009 2:15 pm

Jat ni hang kena tanya aku Faiz,my best prend,pemalu,la dia dok kat Serdang,selangor,anak 2,bini org kelantan,kalu nak no konteks nanti aku bagi k

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Wed Nov 18, 2009 7:47 pm

Metsanglang, ooo..ya la hg sekelas ngan dia time form 4 kan? Dari dulu lagi Jatt ni mmg pemalu orgnya...tapi dia tetap kawan aku ...seorang yg senang utk berkomunikasi dan baik orangnya...hang dok jumpa ngan dia ka? sampaikan salam aku kat Jatt ya...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 6:32 am

faiz wrote:SidiA, betul3..ya la kiranya dia salah sorang kawan2 baik aku laa... tp masa form 4 aku dok kelas sains so terpisah la...hg blh ingat semua 2 SidiA? Kuatnya memori hang noo....hg kenal Husaini Salleh ka?

So far kepala aku masih ingat lagi laa.....ada jugak yg aku lupa...tapi hussaini Salleh aku tk berapa ingat tapi kot kalau ada nama pendek lain tktau laaa....ramai jugak geng form 1 & 2 yg aku ingat...ya laa...dulu kita kan ka kongsi kelas time Agama...geng 1E/2E akan melancong ke kelas 1F/2F....kelas aku cina ramai....ehhehehe...

hg ingat dak Norli....budak Jerlun...lepaih mana dia tu ekk.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 9:29 am

SidiA wrote:
faiz wrote:SidiA, betul3..ya la kiranya dia salah sorang kawan2 baik aku laa... tp masa form 4 aku dok kelas sains so terpisah la...hg blh ingat semua 2 SidiA? Kuatnya memori hang noo....hg kenal Husaini Salleh ka?

So far kepala aku masih ingat lagi laa.....ada jugak yg aku lupa...tapi hussaini Salleh aku tk berapa ingat tapi kot kalau ada nama pendek lain tktau laaa....ramai jugak geng form 1 & 2 yg aku ingat...ya laa...dulu kita kan ka kongsi kelas time Agama...geng 1E/2E akan melancong ke kelas 1F/2F....kelas aku cina ramai....ehhehehe...

hg ingat dak Norli....budak Jerlun...lepaih mana dia tu ekk.....

SidiA, hg dulu class 1E ka? Maksudnya kita belajar sama2 ya time subject agama tp kan aku tak brp cam la muka hg...kalu toksiak aku igtlaa.... (cuba hg boh gambaq lama)..Norli? Ya , mana blh lupa..dia kan kategori budak lelaki yg pendiam, sedikit lembut (bukan awww...ttp bersopan santun)..ramai gak kwn2 kita yg lost contact..

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 9:44 am

faiz wrote:
SidiA wrote:
faiz wrote:SidiA, betul3..ya la kiranya dia salah sorang kawan2 baik aku laa... tp masa form 4 aku dok kelas sains so terpisah la...hg blh ingat semua 2 SidiA? Kuatnya memori hang noo....hg kenal Husaini Salleh ka?

So far kepala aku masih ingat lagi laa.....ada jugak yg aku lupa...tapi hussaini Salleh aku tk berapa ingat tapi kot kalau ada nama pendek lain tktau laaa....ramai jugak geng form 1 & 2 yg aku ingat...ya laa...dulu kita kan ka kongsi kelas time Agama...geng 1E/2E akan melancong ke kelas 1F/2F....kelas aku cina ramai....ehhehehe...

hg ingat dak Norli....budak Jerlun...lepaih mana dia tu ekk.....

SidiA, hg dulu class 1E ka? Maksudnya kita belajar sama2 ya time subject agama tp kan aku tak brp cam la muka hg...kalu toksiak aku igtlaa.... (cuba hg boh gambaq lama)..Norli? Ya , mana blh lupa..dia kan kategori budak lelaki yg pendiam, sedikit lembut (bukan awww...ttp bersopan santun)..ramai gak kwn2 kita yg lost contact..
ya laaa.....aku duk 1E laa...

ni aku nk habaq bagi kt hang....tOksiak/SidiA/Admin......orang yg sama laaa....hehehehe...apa laaa....

norli memang sopan orang nyaaa....ht kecik2 nama apa tah...yg cakap bnyk tu....selalu dok kawan dgn norli......sapa ekkk...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 9:52 am

SidiA,ya ka?...lawaknya..kalu dr dulu hg bgtau hg org yg sama taklaa aku ssh dok pikiaq hg ni yg mana satu...pttlaa aku tgk gambaq hampa lbh krg sama jaa..kesian kwn2 mcm aku dahlaa br join forum, tertipu plak tu..tp kan gambaq yg pakai songkok tu lbh hensem & lbh sng utk cam muka hg...benci aku..tertipu juga aku akhirnya...ciss!!!

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 9:57 am

SidiA, hat kecik2 tu kalu tak silap namanya Cik EE kut (nama penuh dah lupa laa) norli mmg baik ngan cik ee tu lgpun depa kan lelaki yg berhemah tinggi dan bersopan santun...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 10:07 am

faiz wrote:SidiA,ya ka?...lawaknya..kalu dr dulu hg bgtau hg org yg sama taklaa aku ssh dok pikiaq hg ni yg mana satu...pttlaa aku tgk gambaq hampa lbh krg sama jaa..kesian kwn2 mcm aku dahlaa br join forum, tertipu plak tu..tp kan gambaq yg pakai songkok tu lbh hensem & lbh sng utk cam muka hg...benci aku..tertipu juga aku akhirnya...ciss!!!
hehehhehe...tipah tertipu jugak akhirnya hehehehhe.......yg pakai songkok tu terpaksa.....sbb nk amek gambaq family raya haji thn lepas...family sebelah bini aku....terpksa la songkok tinggi...jadi org johor laa hehehe....aku mana la reti layan skema mcm tuh hehehe....


betui laa.....cik EE...sungguh la....sorang lagi lelaki sopan kelaih hang...Firdaus mata bakup hehehhe.....geng la tu depa 3 hehehhe.... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 12:28 pm

dia ni memeng suka tipu orang kak faiz woi....jangan caya sangat dengan dia ni..... Ampun Ampun Ampun

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 8:18 pm

lemontree95..., jangan jadi macam SidiA ni tau, suka2 tipu orang..tak baik buat naya kawan kawan...mentang2la akak tak berapa kenal & ingat muka dia...gamak dia no...huhuhuhu....

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 10:45 pm

nak kenai camna...sidia gambar santai..gambar tok siak dah macam yb jinjang...hehehe..semuga jd sungguh yb senang jolok kami projek...bagi la sepupu sapapat kaya sikit.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 2:46 pm

mailsnsb_2 wrote:nak kenai camna...sidia gambar santai..gambar tok siak dah macam yb jinjang...hehehe..semuga jd sungguh yb senang jolok kami projek...bagi la sepupu sapapat kaya sikit.

pujilaa sikit...kot2 berkat doa kawan2.. kata2 tu menjadi kenyataan...amin...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:49 pm

mailsnsb_2 wrote:nak kenai camna...sidia gambar santai..gambar tok siak dah macam yb jinjang...hehehe..semuga jd sungguh yb senang jolok kami projek...bagi la sepupu sapapat kaya sikit.
hampeh hang maeyyy.... Smile Smile Smile ada lubang aku bagi punyaaa....tk jadi YB pun aku tetap cari sepupu sepapat....hehehhe....dok ada lagi ni dlm genggaman ni...saja dok sengap...nmpak mcm tk berapa nk konpiden.... Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 3:33 pm

heheheh...nindia YB yg hampa dok kata2 tu....huuhuhuhu....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:26 pm

tOksiak wrote:heheheh...nindia YB yg hampa dok kata2 tu....huuhuhuhu....

Tipah tertipuuu...huhuhu...aku cam & mmg igt muka hg yg nii...tapi tertipu juga akhirnyaa...huhuhu...meluat aku aiiihhhh...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 5:30 pm

faiz wrote:
tOksiak wrote:heheheh...nindia YB yg hampa dok kata2 tu....huuhuhuhu....

Tipah tertipuuu...huhuhu...aku cam & mmg igt muka hg yg nii...tapi tertipu juga akhirnyaa...huhuhu...meluat aku aiiihhhh...
cheesy cheesy Smile Smile Smile Smile Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by jatt on Tue Dec 08, 2009 8:56 am

ingat lg hg kat aku...dulu memang kita kawan baik...tp lepaih tingkatan 4 dah jd renggang....husaini dok kg,blm kawin lg....

jatt
Kawan Baru

Taurus Posts : 2
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 7:33 pm

hehehehe......kawan2 jatt aiihhh....mana bleh lupa

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HASMIZAR SHAFIE (JATT)

Post by Sponsored content Today at 3:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum