FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Raya Haji Balik Kampung

View previous topic View next topic Go down

Raya Haji Balik Kampung

Post by hisham on Mon Nov 16, 2009 3:39 pm

Shah, jadi ka project raya haji ni balik kampung (sanglang,)?

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 16, 2009 3:41 pm

tak balik la...aku balik pahang la..tau hj lan dia marah ni.. cheesy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 11:13 pm

hisham wrote:Shah, jadi ka project raya haji ni balik kampung (sanglang,)?

abg sham dulu asai ayaq hitam ka,mintak maap kalau salah...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 11:27 pm

mailsnsb_2 wrote:
hisham wrote:Shah, jadi ka project raya haji ni balik kampung (sanglang,)?

abg sham dulu asai ayaq hitam ka,mintak maap kalau salah...

Dekat dgn rumah Pak Cha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:44 pm

balik....lagipun kedua dua belah dekat saja...tak jadi masalah...tapi raya pertama kat kerpan laa..biasala ladies first... Smile Smile Smile

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by Rosnah on Sun Dec 13, 2009 9:39 am

Rasanya org yg buka thread ni tanya org lain, tapi nak jawab jugak la.

Mulanya boikot, tak balik. tapi bila esok nak raya tu, rumah kata pergi ,kg kata mari...cepat-cepat pi cari tiket bas kat puduraya. tiket punya lah mahai rm50 ke alor staq. tak jadi beli,ingat nak balik dgn kereta.

balik rumah ,pikiaq sedlm-dlmnya, pi la beli tiket .pagi raya baru ada tiket. jadi, balik lah pd hari raya. beraya dlm bas saja lah. maghrib baru sampai rumah.

dah balik kg, lekat pulak kat kg sampai 12 hari, tak rasa nak balik kl. kalau bukan sebab org kl dah merajuk, masih kat kg lagi ni.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 11:08 am

ahhahahha....dlml nk boikot jadik 12 hari balik kampung.....kalau tk boikot mau lajak sampai sebulan paaa.....hahahaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by hisham on Mon Dec 14, 2009 1:50 pm

masa balik raya haji tu, sempat jugak pi tengok pagaq sekolah, suasana sekolah dah belain, bagunan dah bertambah, cina jual rojak kat depan pintu dah tak dak, mcm mcm perubahan. rasa cepat masa berlalu. Pada semua cikgu yang mendidik kami, terima kasih yang tak terhingga kami ucapkan. pada cikgu yang telah tiada, moga roh cikgu diberkati Allah dan diletakkan di tempat orang beriman - Al Fatihah (khas buat aruah Cikgu Saad Man)

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by hisham on Mon Dec 14, 2009 1:53 pm

mailsnsb - ya, saya belajaq dari darjah 1 sampai 6 (sek keb ayer hitam), dari form 1 to form 5 (sek men ayer hitam), membesar dgn makanan dari kantin Pak Cha. Asai Ayeq Hitam , dulu , kini dan selamanya. Rumah agak dekat dgn Balai Polis Ayaq Hitam

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 9:58 pm

bro hisham.....sure dekat dgn rumah Shidi n Syed mohd zaki (la ni dah dok felda laka selatan)......mengkalau jumpa depa kim salam naaa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya Haji Balik Kampung

Post by Sponsored content Today at 7:29 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum