FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

RAYA HAJI: Hampa balik mana

View previous topic View next topic Go down

RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:51 pm

Aku mcm biasak la.....raya aji ni ketua komeneh tak bagi cuti lagi laaa......aku kena keja lagi laaa.....harap2 thn depan komeneh tutup teruih kedai...lega aku...kalau dak pun aku buleh keja dgn komeneh lain pulak...... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:06 pm

SidiA wrote:Aku mcm biasak la.....raya aji ni ketua komeneh tak bagi cuti lagi laaa......aku kena keja lagi laaa.....harap2 thn depan komeneh tutup teruih kedai...lega aku...kalau dak pun aku buleh keja dgn komeneh lain pulak...... Smile
Dasar komeneh, pas tu hang pun jadi mcm depa, raya kena gheja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:21 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:Aku mcm biasak la.....raya aji ni ketua komeneh tak bagi cuti lagi laaa......aku kena keja lagi laaa.....harap2 thn depan komeneh tutup teruih kedai...lega aku...kalau dak pun aku buleh keja dgn komeneh lain pulak...... Smile
Dasar komeneh, pas tu hang pun jadi mcm depa, raya kena gheja.

ehhehehe...tk lama dah aku pun nk keja dgn orang nih......tengok2 la dulu.....dok siap sedia mcm2 nih....cari modai......aku plak nk jadi komeneh... cheesy cheesy


thn depan aku akan coti semua hari raya pasai thn depan turn aku beraya sakan...raya aji...raya posa..semua aku balun coti hahahaha... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:28 pm

Syukur, dah insaf, joget sikit ..
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:53 pm

Khairi wrote:Syukur, dah insaf, joget sikit ..
Smile Smile Smile
tapi kena jadi komeneh dulu...lepaih tu baru insap ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:07 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:Aku mcm biasak la.....raya aji ni ketua komeneh tak bagi cuti lagi laaa......aku kena keja lagi laaa.....harap2 thn depan komeneh tutup teruih kedai...lega aku...kalau dak pun aku buleh keja dgn komeneh lain pulak...... Smile
Dasar komeneh, pas tu hang pun jadi mcm depa, raya kena gheja.

ehhehehe...tk lama dah aku pun nk keja dgn orang nih......tengok2 la dulu.....dok siap sedia mcm2 nih....cari modai......aku plak nk jadi komeneh... cheesy cheesy


thn depan aku akan coti semua hari raya pasai thn depan turn aku beraya sakan...raya aji...raya posa..semua aku balun coti hahahaha... Smile Smile Smile

hmmm ... komeneh komeneh depa suruh greja pun, depa byr gaji, byr elaun, bukan suruh greja free .... pasai dok greja ngan komeneh tu la dapat tampung tampung yg tak cukup bulih beli umah flet 4 tingkat tu, dr iswara pipi merah,leh beli ebo merah, leh beli mutu ex5 ... bulih dok makan kamen byk byk ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:11 pm

hmmm .. raya haji tahun nie, huhuhuhu .. memang bess woooo ....

27hb, 430am ... aku dr penang ke klia ... hehehehe ... bes dak ? bes woooo, leh pakai baju melayu bersongkok ngan sampin terengganu, tayang kat awekawek minah salleh hat mai pusin pusin malaysia nanti. aku dah guna kuasa vito,walaupun belum mampu nak beli merc vito, semua dreba yg terlibat ngan aku nanti utk 27hb tu, mesti berpakaian lengkap baju melayu ... jom joget Smile Smile Smile Smile Smile Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Admin on Fri Nov 13, 2009 8:40 pm

ehemm......saja2 jengOk sat.... Isap rokok

_____________________________________________
Masuk jgn tk masuk....tkdak sapa nk marah...dalam ni tkdak bentayan...hikhikhik...Kasi suma heppy...Kasi suma suka....baru la syiOOkkkk....~~AKU GILO KUASOOOOOOOO.....

Admin
Admin

Posts : 22
Reputation : 1

http://smkah.forumotion.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Sat Nov 14, 2009 6:53 pm

alah ... tu saja nak gempaq la tu ... tak pueh hati apa yg saya komen ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Sat Nov 14, 2009 9:31 pm

mana ada...dok test icon laa...ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 10:07 am

SidiA wrote:mana ada...dok test icon laa...ehhehehe...

yang ni baru test icon
Isap rokok Joget atwitsend applause wave Ampun Hai Jangan dok buat lagu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Sun Nov 15, 2009 6:08 pm

hmmm .... raji aji .. sapa sembelih lembu ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 9:39 pm

rona wrote:hmmm .... raji aji .. sapa sembelih lembu ....

saya, saya. tapi saya tak semelih lembu.
Hehehe.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Sun Nov 15, 2009 9:40 pm

Khairi wrote:
rona wrote:hmmm .... raji aji .. sapa sembelih lembu ....

saya, saya. tapi saya tak semelih lembu.
Hehehe.
hang semelih kamen rona paaa......... Smile Smile tapi petua aku laa...sebelum semelih kamen rona...cukoq la dulu misai dia tuu.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Tue Nov 17, 2009 10:10 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
rona wrote:hmmm .... raji aji .. sapa sembelih lembu ....

saya, saya. tapi saya tak semelih lembu.
Hehehe.
hang semelih kamen rona paaa......... Smile Smile tapi petua aku laa...sebelum semelih kamen rona...cukoq la dulu misai dia tuu.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

isk .. nak sembelih kamen pun, sembelih la... yg nak pi cukuq misai kamen tu pasaipa ? tapi kamen ada misai ka ? janggut ada la .... welkam

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 6:26 am

rona wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
rona wrote:hmmm .... raji aji .. sapa sembelih lembu ....

saya, saya. tapi saya tak semelih lembu.
Hehehe.
hang semelih kamen rona paaa......... Smile Smile tapi petua aku laa...sebelum semelih kamen rona...cukoq la dulu misai dia tuu.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

isk .. nak sembelih kamen pun, sembelih la... yg nak pi cukuq misai kamen tu pasaipa ? tapi kamen ada misai ka ? janggut ada la .... welkam
uikss....janggut..... wave

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by rona on Wed Nov 18, 2009 11:38 am

aku nak tukaq buh pic lain la pulak ... takut kamen aku kena sembelih la

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:23 pm

rona wrote:aku nak tukaq buh pic lain la pulak ... takut kamen aku kena sembelih la

Boh ikan puyu, leh buat pekasam

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA HAJI: Hampa balik mana

Post by Sponsored content Today at 1:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum