FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Faiz!komen sikit.........

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Faiz!komen sikit.........

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 1:03 pm







avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:08 pm

MetSanglang wrote:

Tu dia, gambaq Bentayan (Ketua Sektor), Pak Kadir (Pengetua Gunong), Che Halim (bos aku la) dan Cikgu Kassim, semua tu kenangan di SMKAH.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:47 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:

Tu dia, gambaq Bentayan (Ketua Sektor), Pak Kadir (Pengetua Gunong), Che Halim (bos aku la) dan Cikgu Kassim, semua tu kenangan di SMKAH.
ayat hang hampir sama dgn aku....ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:50 pm

Cikgu Che Halim Idris, gambaq pakai spek dlm gambaq dgn Cikgu Zamri, Rosli dan 2 org lagi tu masih ada di SMKAH. Dah double barer la ni.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:57 pm

MetSanglang wrote:




cikgu yg pakai baju putih yg beralih sebelah sana nu....cikgu azli kannn.....atau aku yg salah...sorang lagik cikgu yg dok ujung yg hitam sket tuh...asyik pakai baju tk cukup butang tu....aku suka cikgu tu..dia cikgu inggerih aku waktu aku form 1

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Thu Nov 12, 2009 3:34 pm

cikgu halim dgn cikgu zamri masih mengajar kat smkah lagi ka?
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Thu Nov 12, 2009 3:36 pm

sapa sapa ada contact no cikgu 2 org ni bagitaulah kat saya
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:45 pm

Abg sham kena tanya khairi pasai cikgu2 ni,Cikgu Che halim la ni pengetua SMAH,pasai cikgu zamri tu khairi mungkin tau.......
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 12, 2009 4:21 pm

hisham wrote:sapa sapa ada contact no cikgu 2 org ni bagitaulah kat saya


Sham! selamat datang ke Forum !
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Thu Nov 12, 2009 4:41 pm

shah! hang ka....
laaa ingat sapa
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 12, 2009 4:44 pm

aku la! tak balik lg ni Hujan lebat ni.....layan forum dulu laa...hang tak balik lg ka?
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 5:36 pm

hisham wrote:cikgu halim dgn cikgu zamri masih mengajar kat smkah lagi ka?

Cikgu Halim kat SMKAH, cikgu Zamri kat SMK Tunku Bendahara, Kodiang.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Fri Nov 13, 2009 9:07 am

ooo, terima kasih, harap boleh tau mana cikgu cikgu yang lain, aku teringin sangat nak cari cikgu aisyah mokhtar, cikgu hasmani (pencen dah kut) dan beberapa org cikgu yg mengajar sekitar 1985
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Fri Nov 13, 2009 9:08 am

bukan apa, ada yang aku hutang beli buku tambahan, sampai la ni tak bayaq lagi
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 10:22 am

hisham wrote:ooo, terima kasih, harap boleh tau mana cikgu cikgu yang lain, aku teringin sangat nak cari cikgu aisyah mokhtar, cikgu hasmani (pencen dah kut) dan beberapa org cikgu yg mengajar sekitar 1985

Bang Hisham, saya pun tak dapat kesan kat mana depa tu semua. Lapih2 kami tak dak dah rasanya ciktu tu ngajaq di SMKAH.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:28 pm

Khairi wrote:
hisham wrote:ooo, terima kasih, harap boleh tau mana cikgu cikgu yang lain, aku teringin sangat nak cari cikgu aisyah mokhtar, cikgu hasmani (pencen dah kut) dan beberapa org cikgu yg mengajar sekitar 1985

Bang Hisham, saya pun tak dapat kesan kat mana depa tu semua. Lapih2 kami tak dak dah rasanya ciktu tu ngajaq di SMKAH.
acara jejak kasih bermula.......yess...mulakannnn....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok
avatar
SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Fri Nov 13, 2009 2:45 pm

meh, mula mula kita cari cikgu yang dah pencen, apa kata kita buat program ziarah (raya haji ni elok jugak) rumah mereka mcm cikgu mokhtaruddin ka, cikgu mana mana yang hampa ada information
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:10 pm

hisham wrote:meh, mula mula kita cari cikgu yang dah pencen, apa kata kita buat program ziarah (raya haji ni elok jugak) rumah mereka mcm cikgu mokhtaruddin ka, cikgu mana mana yang hampa ada information

Cikgu Mokhtarudin dok ada kot Sanglang, dah pencen, la ni menantu dia dok ngajaq SMKAH.
Cikgu Rosli Bentayan dok buat haji di Mekah.
Cikgu Yusop Lubok Ayeq dok ada lagi, tak pencen lagi.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by mykap on Mon Nov 16, 2009 2:08 am

lama xmasuk sini,,kalut sikit
http://www.youtube.com/watch?v=miuKBoqdqNo
avatar
mykap
Kawan Baru

Taurus Posts : 5
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 16, 2009 3:43 pm

Mykap!
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Mon Nov 16, 2009 3:49 pm

cikgu mat zin ali ada lagi?
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by hisham on Mon Nov 16, 2009 3:50 pm

shah, raya haji jadi balik? jum la, pi tengok sekolah
avatar
hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 16, 2009 4:00 pm

CIKGU HALIM tu yang aku nak jumpa sangat sebab aku selalu dok jadi tukang urut dia..kenangan dia agar pantun pulau pandan jauh ketengah gunung daik bercabang tiga...
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Khairi on Mon Nov 16, 2009 11:18 pm

hisham wrote:cikgu mat zin ali ada lagi?

Cikgu Mat Zin ada lagi, maintain. Tengok gambaq dlm tajuk SMKAH : Dulu dan kini.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by wafie on Tue Nov 17, 2009 3:33 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:




cikgu yg pakai baju putih yg beralih sebelah sana nu....cikgu azli kannn.....atau aku yg salah...sorang lagik cikgu yg dok ujung yg hitam sket tuh...asyik pakai baju tk cukup butang tu....aku suka cikgu tu..dia cikgu inggerih aku waktu aku form 1

Nama dia cikgi Non la ni dia jadi cikgu di sk suka menanti dekat pejabat aku,aku selalu jumpa ngan dia

wafie
Kawan Baru

Leo Posts : 5
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Faiz!komen sikit.........

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum