FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 10:02 am

hehehe...ada orang terharu oooiii....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by munie on Tue Dec 22, 2009 6:08 pm

matyuih wrote:

nak tanya ni...mat yuih ni hat kiri sekali tu ka....kalau hat tu rase mcm ingat.......tlg habaq sat nama jejaka2 "hansome" dlm gambaq tuuu...kita start dari kiri....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by caca@bijak on Wed Dec 23, 2009 1:06 pm

munie wrote:
matyuih wrote:

nak tanya ni...mat yuih ni hat kiri sekali tu ka....kalau hat tu rase mcm ingat.......tlg habaq sat nama jejaka2 "hansome" dlm gambaq tuuu...kita start dari kiri....

Dari kiri : mat yuih(ni la jejaka hansome yang nampak spek mata ja tu ),zakuan,zamet (ada gak contct ari tu ),Ali don(p mana la ..)Joe,Zaizul(masih kwan)dan Zaki.

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 23, 2009 1:12 pm

hermm... gambaq hat kita kita lepaih exam hang ada dak kak aya? yang kita pi ramai2 tuh... dgn mat syah.. mi...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by yong77 on Thu Dec 31, 2009 7:56 am

raya 2 taun lepas masa reunion kt rmh, ali don pi jgk. x kawin pun lagi... cuma imej tu nmpk cam org alim skittt. la ni xtau la

yong77
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 61
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Fri Jan 22, 2010 11:23 pm

mat yuih..hang igt aku lgi dak...pakai spek itam tu....lain-lain shbt apa habaq...timbul sat kat cni tanya habaq semua "X" student 1987 -1988(1B-3B), 1990-1991(4 Sains II-5 Sains II), form 6, 1992-1994....SMAH(dulu)...rply masih kalau masih kenal...tq.

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by SidiA on Sat Jan 23, 2010 2:53 pm

jone_ky6929 wrote:mat yuih..hang igt aku lgi dak...pakai spek itam tu....lain-lain shbt apa habaq...timbul sat kat cni tanya habaq semua "X" student 1987 -1988(1B-3B), 1990-1991(4 Sains II-5 Sains II), form 6, 1992-1994....SMAH(dulu)...rply masih kalau masih kenal...tq.
X-Student 1987-1989 (1B-3B)...Khairi dgn aku la kot....aku kelas 3B dgn hang...khairi sama dgn hang sedari form 1....sampai form 3

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by matyuih on Sun Jan 24, 2010 7:23 am

jone_ky6929 wrote:mat yuih..hang igt aku lgi dak...pakai spek itam tu....lain-lain shbt apa habaq...timbul sat kat cni tanya habaq semua "X" student 1987 -1988(1B-3B), 1990-1991(4 Sains II-5 Sains II), form 6, 1992-1994....SMAH(dulu)...rply masih kalau masih kenal...tq.

jone,,,mesti la ingat hang....dk dgr cita hang dr zamir ja... x penah jumpa. bebila balik kg call le. aku dok juai udang kat air hitam la ni..hahaa

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Sun Jan 24, 2010 10:05 pm

aku masa dok k.l , slalu jg lepak dgn zamir..opis dia blkg umah aku je...kat pantai, k.l. k insyaallah nanti aku blik pusing ctu...zakuan slalu gak contact..jojo, blik lps ada jumpa kat kerpan, zaki , ali dan hang je lm tak jumpa...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Sun Jan 24, 2010 10:07 pm

sidi, khiri memang satu kelas, lain mane? pakcik buyong, di che lah(zul), ada jumpa jg...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Sun Jan 24, 2010 10:10 pm

SidiA wrote:
jone_ky6929 wrote:mat yuih..hang igt aku lgi dak...pakai spek itam tu....lain-lain shbt apa habaq...timbul sat kat cni tanya habaq semua "X" student 1987 -1988(1B-3B), 1990-1991(4 Sains II-5 Sains II), form 6, 1992-1994....SMAH(dulu)...rply masih kalau masih kenal...tq.
X-Student 1987-1989 (1B-3B)...Khairi dgn aku la kot....aku kelas 3B dgn hang...khairi sama dgn hang sedari form 1....sampai form 3
hang dgn khiri satu kelas, buyong, di che lah(zul) ada jumpa jg...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by SidiA on Mon Jan 25, 2010 9:27 pm

jone_ky6929 wrote:
SidiA wrote:
jone_ky6929 wrote:mat yuih..hang igt aku lgi dak...pakai spek itam tu....lain-lain shbt apa habaq...timbul sat kat cni tanya habaq semua "X" student 1987 -1988(1B-3B), 1990-1991(4 Sains II-5 Sains II), form 6, 1992-1994....SMAH(dulu)...rply masih kalau masih kenal...tq.
X-Student 1987-1989 (1B-3B)...Khairi dgn aku la kot....aku kelas 3B dgn hang...khairi sama dgn hang sedari form 1....sampai form 3
hang dgn khiri satu kelas, buyong, di che lah(zul) ada jumpa jg...
lain2 aku tktau laaa....rohaya mad Ali la ni jadik pensyarah kt UUM,Roshadah Malu Ngat Aiihhh pun jadik cikgu kt mana tah...lupa plak aku...dh ada dlm forum ni depa dok gebang....lain2 aku tktau la pulak.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Mon Jan 25, 2010 10:15 pm

aku memang dok jejek kasih kwn2...lama tak dgr crita..syok jg dapt jumpa cni...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by SidiA on Mon Jan 25, 2010 11:06 pm

jone_ky6929 wrote:aku memang dok jejek kasih kwn2...lama tak dgr crita..syok jg dapt jumpa cni...
siki2 buleh la jone...aku pun dh lama tktau pasai kawan2 kita...itu yg aku buat forum nih....harap2 dapat info...n alhamdulillah....dapat jugak jumpa sikit2.....contohnya mcm hang laa...hehehehe...lama sungguh kita tk jumpa...last rasanya kita jumpa kt Jitra dekat tempat buat IC lama tuuu.....hehehhe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by matyuih on Tue Jan 26, 2010 7:34 am

tu la pasai... sekurang-kurangnya kita dpt jumpa berkomunikasi kat sini. Nk tgu jumpa x tau lagi..

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by jone_ky6929 on Wed Jan 27, 2010 8:59 pm

SidiA wrote:
jone_ky6929 wrote:aku memang dok jejek kasih kwn2...lama tak dgr crita..syok jg dapt jumpa cni...
siki2 buleh la jone...aku pun dh lama tktau pasai kawan2 kita...itu yg aku buat forum nih....harap2 dapat info...n alhamdulillah....dapat jugak jumpa sikit2.....contohnya mcm hang laa...hehehehe...lama sungguh kita tk jumpa...last rasanya kita jumpa kt Jitra dekat tempat buat IC lama tuuu.....hehehhe


hang ingat no...aku dah tak igt dah tempat buat ic lama tu...

jone_ky6929
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 10
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by SidiA on Thu Jan 28, 2010 7:36 am

jone_ky6929 wrote:
SidiA wrote:
jone_ky6929 wrote:aku memang dok jejek kasih kwn2...lama tak dgr crita..syok jg dapt jumpa cni...
siki2 buleh la jone...aku pun dh lama tktau pasai kawan2 kita...itu yg aku buat forum nih....harap2 dapat info...n alhamdulillah....dapat jugak jumpa sikit2.....contohnya mcm hang laa...hehehehe...lama sungguh kita tk jumpa...last rasanya kita jumpa kt Jitra dekat tempat buat IC lama tuuu.....hehehhe


hang ingat no...aku dah tak igt dah tempat buat ic lama tu...
time tu aku p dgn mak aku.....kita sesama bujang lagi time.... Smile Smile setakat la memory aku bueh lagi ingat sikit2......

sebb tu aku bersusah payah buat forum ni...bukan apa...nk cari kawan2 balik jaa...rindu sgt plak rasa kt kawan2...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KENANGAN MASA DULU..BUKIT HIJAU

Post by Sponsored content Today at 11:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum