FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Akibat ditinggalkan terlalu lama

View previous topic View next topic Go down

Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 6:34 pm





_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 8:36 pm

hmmm .. byk nak kena repair tu ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:01 pm

rona wrote:hmmm .. byk nak kena repair tu ...

Makan modai tu, baik buat baru ja. Payah2 pi dok di townhouse kat key elll.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 10:04 pm

betuii .. runtuh buang la hat tu .. baru la tak sakit mata memandang .. dok jer kat umah flat mahai kat ampang nuu .. townhouse .. isk .. bila nak buat lif weii ..

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:08 pm

Cam rumah Yusuf Haslam dah tu, 3 tingkat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 10:14 pm

umah yusup haslam kuih talam tu 3 tingkat jer .. ni lebih la heri boi ... 3 1/2 tingkat ka 4 tingkat ... lupa lak .. kena pi umah dia nie , amik pic umah dia ... buh dlm forum ... kalau agak agak sapa rindu nak tgk umah merah kat melaka nuu .. leh tgk townhouse nie .. sama kala

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:26 pm

rona wrote:umah yusup haslam kuih talam tu 3 tingkat jer .. ni lebih la heri boi ... 3 1/2 tingkat ka 4 tingkat ... lupa lak .. kena pi umah dia nie , amik pic umah dia ... buh dlm forum ... kalau agak agak sapa rindu nak tgk umah merah kat melaka nuu .. leh tgk townhouse nie .. sama kala

cheesy cheesy cheesy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:23 pm

cam hareeemmm...kutuk aku....hang ingat dak lagi rumah pisang sikat hat aku buat dulu tu....itu laaa...yg tu la yg aku buat dulu tuh....dah reban dah....tapi itu bahagian belakang rumah jaaa.....depan ok lagi....mungkin awai thn depan atau ujung thn ni nk repair kot belakang tu....aku tk cukup masa la nk bertukang mcm dulu2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:28 pm

cepat2,takpun peceghah pi dulu,kan pa beghujan2 ni, satni kot ulaq cap O (tedung senduk) buat saghang pulak,MERBAHAYA prennnnn.........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:30 pm

lagi satu pokok nipah tu ada anak kaghin dak?simpan elok2 nanti aku nak pi ghumah hang ,nak ajaq anak jantan aku gagau anak kaghin tu,kalau tak depa tak tau pak depa punya hobi dulu.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:51 pm

MetSanglang wrote:lagi satu pokok nipah tu ada anak kaghin dak?simpan elok2 nanti aku nak pi ghumah hang ,nak ajaq anak jantan aku gagau anak kaghin tu,kalau tak depa tak tau pak depa punya hobi dulu.
heheh....pokok nipah tu sechOeit jaaaa...mana ada karin laa..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:20 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:lagi satu pokok nipah tu ada anak kaghin dak?simpan elok2 nanti aku nak pi ghumah hang ,nak ajaq anak jantan aku gagau anak kaghin tu,kalau tak depa tak tau pak depa punya hobi dulu.
heheh....pokok nipah tu sechOeit jaaaa...mana ada karin laa..

gagau jgn tak gagau, tak dapat karin, dapat ulaq .. hahahaha

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Akibat ditinggalkan terlalu lama

Post by Sponsored content Today at 5:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum