FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Hanya tinggai Plet

View previous topic View next topic Go down

Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 6:34 pm





_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 8:37 pm

mak aiii .. kalau juai tender, mahai tu no plet , tapi sayang, moto dah takdak .. kalau ada, mau makan belasan ribu no tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 9:56 pm

rona wrote:mak aiii .. kalau juai tender, mahai tu no plet , tapi sayang, moto dah takdak .. kalau ada, mau makan belasan ribu no tu

Kalau nak tau, moto tu la kami pi trade in dgn RXZ. Kena boh dlm lelong.com, mesti ramai yg teringin nak beli, hahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 9:58 pm

tu la kata .. mesti berbelas ribu org sanggup nak beli

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 9:59 pm

rona wrote:tu la kata .. mesti berbelas ribu org sanggup nak beli

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:47 pm

SidiA wrote:

Kena pi cari balik moto ni, pi sampai Puncak Janing tu. Pas tu trade in dgn Z.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:03 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:

Kena pi cari balik moto ni, pi sampai Puncak Janing tu. Pas tu trade in dgn Z.
Smile Smile Smile
lepas tu kita layan Shikin ....ingat dak......kita naik kepit....basah lokoih kena hujan... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 5:41 pm

Hahahaha, ....

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:05 pm

hmmm ... teringat chenta lama nampak

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 7:12 pm

rona wrote:hmmm ... teringat chenta lama nampak
chenta lama....??????!!!!!!... lol! lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:17 pm

cececece ... buat buat lopa la pulak .. heheheh ... adeh ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by MetSanglang on Fri Nov 13, 2009 7:51 am

tapi mutu ni kalau juai moghah pun aku tak mau beli,body patah tengah,2-3x peteghiii dah,tengok tuan hat bawak mutu tu sudahla......... cheesy cheesy Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 10:27 am

MetSanglang wrote:tapi mutu ni kalau juai moghah pun aku tak mau beli,body patah tengah,2-3x peteghiii dah,tengok tuan hat bawak mutu tu sudahla......... cheesy cheesy Very Happy Very Happy

Cis, tapi tumpang gelak jugak.
Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:44 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:tapi mutu ni kalau juai moghah pun aku tak mau beli,body patah tengah,2-3x peteghiii dah,tengok tuan hat bawak mutu tu sudahla......... cheesy cheesy Very Happy Very Happy

Cis, tapi tumpang gelak jugak.
Very Happy Very Happy Very Happy
ehhehehe.....mutu aku ada besi tengah ...kuat woooo... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:45 pm

rona wrote:cececece ... buat buat lopa la pulak .. heheheh ... adeh ...
hehehehe.....Teh...hg jangan dok habaq dekat dia sapa shikin tu...... Smile Smile Smile Smile dia bukan tau pun tuuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:12 pm

SidiA wrote:
rona wrote:cececece ... buat buat lopa la pulak .. heheheh ... adeh ...
hehehehe.....Teh...hg jangan dok habaq dekat dia sapa shikin tu...... Smile Smile Smile Smile dia bukan tau pun tuuuu....

Shikin, namamu seindah suria, hehehehe.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:15 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:cececece ... buat buat lopa la pulak .. heheheh ... adeh ...
hehehehe.....Teh...hg jangan dok habaq dekat dia sapa shikin tu...... Smile Smile Smile Smile dia bukan tau pun tuuuu....

Shikin, namamu seindah suria, hehehehe.
terasa indah bila kau ku kepit...... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by mohdfaridg on Sun Dec 06, 2009 8:56 pm

moto ni aku jumpa dok jadi tukun kat kolam udang tok arab.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:14 pm

mohdfaridg wrote:moto ni aku jumpa dok jadi tukun kat kolam udang tok arab.
cehhhh.......mutu tu elok sikit daripada mutu hang hat body kena makan resdung dulu tu....heheheh....betui ka aku kata nih.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hanya tinggai Plet

Post by Sponsored content Today at 5:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum