FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kampung Aku

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:36 pm

hehehe...mak aku bekalkan jugak pekasam puyu,lampam,belida(telah di potong2),sepat ronggeng ada sikit........lepaih tu rebung pokok pun ada...isshhkkk...mak aku suh bawak balik satu balang besaq.....tapi aku bawak balik kampung bet haluih...jadi aku bungkuih dlm plestit je laa...bawak la sikit utk aku ja n aweq2's opis aku huuhuhuhuh......


~bOrntObechOmel~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:37 pm

SidiA wrote:hehehe...mak aku bekalkan jugak pekasam puyu,lampam,belida(telah di potong2),sepat ronggeng ada sikit........lepaih tu rebung pokok pun ada...isshhkkk...mak aku suh bawak balik satu balang besaq.....tapi aku bawak balik kampung bet haluih...jadi aku bungkuih dlm plestit je laa...bawak la sikit utk aku ja n aweq2's opis aku huuhuhuhuh......
~bOrntObechOmel~

mak aku dulu seluloi kirim serunding daging bila hang balik kg, bagi kat aku.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:39 pm

hehehehe.....serunding ayam la pulak dah.....ni buat aku nk masak nih...standby utk raya aji...nk p cari ayam pencen laaa...baru sedap...liat2 sikit hehehe....nk buat serunding laa..aku dh amek resepi mak aku...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:43 pm

SidiA wrote:hehehehe.....serunding ayam la pulak dah.....ni buat aku nk masak nih...standby utk raya aji...nk p cari ayam pencen laaa...baru sedap...liat2 sikit hehehe....nk buat serunding laa..aku dh amek resepi mak aku...

bawa sekilo, tahan 2 minggu dgn geng rumah sewa aku, dekat dgn rumah Shoi...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:51 pm

hehehehhe....mcm tu la kita kan.....aku pun sama gak ehheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:37 pm

hmmmm ...... waiting

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 7:49 pm

rona wrote:hmmmm ...... waiting

nak serunding juga ka

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 7:58 pm

dah aih .. tp .............. dok tak berapa nak puas hati nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 8:00 pm

rona wrote:dah aih .. tp .............. dok tak berapa nak puas hati nie

pasai pa lak
Joget Joget Joget

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Fri Nov 13, 2009 8:01 pm

Khairi wrote:
rona wrote:dah aih .. tp .............. dok tak berapa nak puas hati nie

pasai pa lak
Joget Joget Joget

cuba renung renung tenung tenung dlm ruangan ni .... Not talking

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Sat Nov 14, 2009 9:37 pm

apa dia nyaaa..... Jongang

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 10:04 am

SidiA wrote:apa dia nyaaa..... Jongang

ntah dia ni, tiba2 ja ...
thinking thinking thinking

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Sun Nov 15, 2009 6:16 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:apa dia nyaaa..... Jongang

ntah dia ni, tiba2 ja ...
thinking thinking thinking

hehehe ... masa tu lapaq, tp la ni dah kenyang. br lepas makan nasi, 2 kali tambah . Baguih Dok Ada Baguih Dok Ada

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 9:33 pm

rona wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:apa dia nyaaa..... Jongang

ntah dia ni, tiba2 ja ...
thinking thinking thinking

hehehe ... masa tu lapaq, tp la ni dah kenyang. br lepas makan nasi, 2 kali tambah . Baguih Dok Ada Baguih Dok Ada

Isap rokok Isap rokok Isap rokok

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 17, 2009 10:22 pm

heheheh ... semalam masa sampai penang, lepas drop org kat feringgi, terus ajak dreba hat len pi makan beriani kat muhamadiah .. hehehe .. pekena beriani ngan ayam ros, wow !! 2 kali tambah ...

arini lak, menu makan malam, masakan siam ...terangkat beb!! pi makan kat kedai member kat sg ara ... hehehe ... jauh tu, dok feringgi, makan kat sg ara ...

esok malam plan nak makan nasi kandaq line clear

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 7:01 am

rona wrote:heheheh ... semalam masa sampai penang, lepas drop org kat feringgi, terus ajak dreba hat len pi makan beriani kat muhamadiah .. hehehe .. pekena beriani ngan ayam ros, wow !! 2 kali tambah ...

arini lak, menu makan malam, masakan siam ...terangkat beb!! pi makan kat kedai member kat sg ara ... hehehe ... jauh tu, dok feringgi, makan kat sg ara ...

esok malam plan nak makan nasi kandaq line clear
mari makan bersama pemandu bas persiaran yg kuat makan.......... drooling drooling drooling

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:38 pm

SidiA wrote:
rona wrote:heheheh ... semalam masa sampai penang, lepas drop org kat feringgi, terus ajak dreba hat len pi makan beriani kat muhamadiah .. hehehe .. pekena beriani ngan ayam ros, wow !! 2 kali tambah ...

arini lak, menu makan malam, masakan siam ...terangkat beb!! pi makan kat kedai member kat sg ara ... hehehe ... jauh tu, dok feringgi, makan kat sg ara ...

esok malam plan nak makan nasi kandaq line clear
mari makan bersama pemandu bas persiaran yg kuat makan.......... drooling drooling drooling

Ingat sama segala penyakit yang ada, jaga pemakanan, jaga penumpang, jangan syok nak menkedarah ja.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Sponsored content Today at 11:13 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum