FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kampung Aku

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Kampung Aku

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 6:30 pm










_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 6:33 pm





_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 9:07 pm

abg sidi .. nak tanya, gambaq hat ataih sekali tu, org tua hang nak buat agaq agaq kerin ka ? isk .. lama woo tak makan agaq agaq kerin ... syokkk woooooooo

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 9:52 pm

rona wrote:abg sidi .. nak tanya, gambaq hat ataih sekali tu, org tua hang nak buat agaq agaq kerin ka ? isk .. lama woo tak makan agaq agaq kerin ... syokkk woooooooo

Nak makan kena mai Kubang Sepat la, berbaloi oooi sebab kempunan sgt nak makan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 9:54 pm

tapi kat key ell nie pun ada juai ... kat sental market ... mcm mcm kuih kampung ada .. samada sedap ngan tak sedap ja ...

nak buah la .. dr buah bermusim ke buah yg jenis takdak musim, melambak lambak kat cokit .. kenkadang aku heran, mana la mai buah tu semua

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 9:58 pm

rona wrote:tapi kat key ell nie pun ada juai ... kat sental market ... mcm mcm kuih kampung ada .. samada sedap ngan tak sedap ja ...

nak buah la .. dr buah bermusim ke buah yg jenis takdak musim, melambak lambak kat cokit .. kenkadang aku heran, mana la mai buah tu semua

Betoi la, buah-buahan la ni dah tak bermusim, dok ada ja sepanjang tahun. La ada pula buah doghoyan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 10:00 pm

hehehehe .. dah lama tak makan durian

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:07 pm

rona wrote:hehehehe .. dah lama tak makan durian
Jgn makan byk sgt, panas ooooo.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 10:08 pm

heri boi pi nasihat kat budak hat dok reja kat klcc tu .. dia tu taik penyakit ... tapi makan tak hengat dunia ... suruh dia berenti la makan kamen tu .. tak elok utk kesihatan dia .. saya dah tak larat nak nasihat dia

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:13 pm

Sat lagi kena darah tinggi, sapa kalut, dah la dok klcc gayat dah, pening pulak, semua kalut.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 10:16 pm

betuii ... dah la dia tu raja MC ..

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 10:22 pm

rona wrote:betuii ... dah la dia tu raja MC ..

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by munie on Wed Nov 11, 2009 2:26 pm

agaq-agaq kering tu nampak sedap sangat...dah lama x jumpa....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 11, 2009 8:13 pm

kat pekan rabu tak dak ka kak munie

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by munie on Thu Nov 12, 2009 7:55 am

mailsnsb_2 wrote:kat pekan rabu tak dak ka kak munie

rasanya x dak....yg nampak byk kuih karas & kuih bakaq saja.....agaq2 kering ni payah sket nak jumpa.....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 9:24 am

gigi belubang x leh nak laju makan agaq2 keghin ni...............toi dak

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:20 am

agaq2 kerin ni hat kala hijau yang sedap.....wuiyooooo

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 10:26 am

lemontree95 wrote:agaq2 kerin ni hat kala hijau yang sedap.....wuiyooooo

Hampa suka jugak kala hijau no, ingat ka kala merah ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:27 am

Khairi wrote:
lemontree95 wrote:agaq2 kerin ni hat kala hijau yang sedap.....wuiyooooo

Hampa suka jugak kala hijau no, ingat ka kala merah ja.
kala hijau perasa tebu....heheheheee

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:19 pm

lemontree95 wrote:
Khairi wrote:
lemontree95 wrote:agaq2 kerin ni hat kala hijau yang sedap.....wuiyooooo

Hampa suka jugak kala hijau no, ingat ka kala merah ja.
kala hijau perasa tebu....heheheheee

Cis, agaq2 kering perisa tebu.
cheesy cheesy cheesy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:11 pm

SidiA wrote:

agaq2 ni sedap kalau makan time baru lepaih angkat dari jemuran....kena plak lapik ataih daun pisang kerin...naik bau panaih yg best tu......mak aku buat sbb aku balik la nih....sbb dia tau...laki dia (ayah aku),aku dan anak bini aku sangat menyukai agaq2 yg lazat dan berkrim ini....dan disukai kami anak beranak jaaa....kami tk beli ht kedai luaq hehehe.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:23 pm

ihhhhh ni lepaih penat buat agaq tu,depan pintu tu jugak mak hang landing lughuih pinggang sampai telelap,kan pa syok kena angin timoqqqqq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:27 pm

MetSanglang wrote:ihhhhh ni lepaih penat buat agaq tu,depan pintu tu jugak mak hang landing lughuih pinggang sampai telelap,kan pa syok kena angin timoqqqqq
betui betui betui...tapi la ni buakan time timoq.....mana ada angin timoq....tapi angin memang masuk....syiOk aaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:54 pm

Khairi wrote:
lemontree95 wrote:
Khairi wrote:
lemontree95 wrote:agaq2 kerin ni hat kala hijau yang sedap.....wuiyooooo

Hampa suka jugak kala hijau no, ingat ka kala merah ja.
kala hijau perasa tebu....heheheheee

Cis, agaq2 kering perisa tebu.
cheesy cheesy cheesy

seingat saya la kan, dulu arwah mak saya selului gak dok buat agaq agaq kerin ni masa kami dok bukit pinang dulu, ada kala ijau, kunin,merah,putih,oren segala bagai. tapi takdak lak kalau ijau rasa tebu, merah rasa seteroberi,kunin rasa... eh kunin rasa apa ek ? semua kala sama ja rasa dia

last balik tahun lepas, pi kat pekan rabu tu ada la nampak agaq agaq kerin tu, ada la beli 2 bungkuih, tapi habis makan masa dok pulaih stereng dr kola kedah ke kl... sib bek dlm baih takdak dapoq, kalau tak, ikan pekasam pun aku goreng, ratah. :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 10:44 am

Kelmarin baru saja pekena pekasam, depa goreng sampai hancoq, sedap.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kampung Aku

Post by Sponsored content Today at 7:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum