FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

GAMBAQ MARKA AMIT....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:29 am

betoi haih....sabit hang jadi cikgu....mai nak sewa bendang woi....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 10:31 am

mohdfaridg wrote:kalau nak kira dulu2 tok aku pun masih anak dara lagi.itu dinamakan asam garam kehidupan............jodoh pertemuan ajal maut kerja Allah.kita mampu merancang tuhan menentukan...................kan gitu.....

Sama gak macam hang dulu.
Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:33 am

ni khairi hang tak masuk kelaih ka yang dok lepak tang ni......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:49 am

woi parit,hang jangan la dok besastera lak kat aku...... :cry: :cry: :cry: aku tau la hang dpt menikah gepren lama,kami tak leh....... :cry: :cry: :cry: ........tapi hat hang kata tu betoi la. ;) ;) ;)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 12:13 pm

awat kelabu sangat marka hang amet woi......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:13 pm

lemontree95 wrote:ni khairi hang tak masuk kelaih ka yang dok lepak tang ni......

Cin kelaih ...
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 1:20 pm

nak boh gak gambaq hat kelea,tapi gambaq tu tak pakai tudung,takut menyetuh sensitiviti peribadi plak,mau nak kena minta lalu dulu,tengah dok wat pemohonan lani,mau kata kelea saja aku boh la gambaq tu............hampa kan tak tau la ni saman saja,cikgu pun silap boh penampaq silap2 kena saman.zaman kita dulu mana ada saman2,tu yang tangan bentayan ngan pak mi dok cop kat muka kita tu.........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:49 pm

MetSanglang wrote:nak boh gak gambaq hat kelea,tapi gambaq tu tak pakai tudung,takut menyetuh sensitiviti peribadi plak,mau nak kena minta lalu dulu,tengah dok wat pemohonan lani,mau kata kelea saja aku boh la gambaq tu............hampa kan tak tau la ni saman saja,cikgu pun silap boh penampaq silap2 kena saman.zaman kita dulu mana ada saman2,tu yang tangan bentayan ngan pak mi dok cop kat muka kita tu.........

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:07 pm

kadang2 aku dok pikiaq sorang2.....ada jugak orang nk kt met nih....cerah sikit dari negro jaaa.... Smile Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:17 pm

awat hena sangat ka hitam,hat hitam lah yang dok bagi hampa lalu makan nasik.............nama dia tongyuuuuu.bangga pa hitam ada insan kulit gelap dah jamin masuk syurga tau Bilal bin Rabbah(kalau salah tulung pebetoi no)jadi tak salah hitam kan................mok.o mok!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:20 pm

dia hitam lain......hg hitam lain.....tapi la ni semenjak dok KL ni....nmpak kelabu sikit dah ehhehehe......

tapi ahli syurga semua putih......jadi hitam ataih dunia jaaa....ahli syurga pakai jubah hijau lembut seperti sutera.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:37 pm

haaaaa hang kata kelabu tu ok sikit la(tadi kegha nak maghah aa pasai kata aku hitam,ni dah lembut balik tadi tu mau dekat, kegha nak pukoi.cih cam layjeeee no,dulu2 cikit nya hai cam gini ,kegha nak betumbuk saja......kenangan2 bila dipikiaq2),tapi mengkalau hang kata kelabu taik anjing,tak leh eeee harammmmm.....kena samak.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:47 pm

Khairi wrote:
lemontree95 wrote:ni khairi hang tak masuk kelaih ka yang dok lepak tang ni......

Cin kelaih ...
Smile Smile Smile

baru kini ku tahu, heri boi ni suka cin kelaih .. isk ... mentang mentang la dah nek gred ...

ni incik sidi ... awat yg dok kata kat org gelap la, kelabu la .. awat ... hang tu cerah sgt ka ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 10:46 am

rona wrote:
Khairi wrote:
lemontree95 wrote:ni khairi hang tak masuk kelaih ka yang dok lepak tang ni......

Cin kelaih ...
Smile Smile Smile

baru kini ku tahu, heri boi ni suka cin kelaih .. isk ... mentang mentang la dah nek gred ...

ni incik sidi ... awat yg dok kata kat org gelap la, kelabu la .. awat ... hang tu cerah sgt ka ?

dia tu yg aku kenai, kelabu jugak la, macam buah sawa yg matang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:30 pm

Khairi wrote:
rona wrote:
Khairi wrote:
lemontree95 wrote:ni khairi hang tak masuk kelaih ka yang dok lepak tang ni......

Cin kelaih ...
Smile Smile Smile

baru kini ku tahu, heri boi ni suka cin kelaih .. isk ... mentang mentang la dah nek gred ...

ni incik sidi ... awat yg dok kata kat org gelap la, kelabu la .. awat ... hang tu cerah sgt ka ?

dia tu yg aku kenai, kelabu jugak la, macam buah sawa yg matang.
joget sat... Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:22 pm

Joget, jgn tak joget ...
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by sani mustafa on Thu Nov 19, 2009 9:04 pm

Mna ada gambag? tak nampak apa ponn..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 10:04 am

Malu Ngat Aiihhh kikkiikkikikik.. rilek aarrr met.. itam tu menawan paaaa...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:47 pm

man gambaq klea ni....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GAMBAQ MARKA AMIT....

Post by Sponsored content Today at 9:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum