FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 11:20 pm



meeting dlm kedai kamera





aiyoo ........
















gambaq yg paling mahai saya simpan


ni pun sama, mahai nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 11:40 pm

suka sungguh depa bergambaq....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 11:43 pm

hahahaha .. tapi aku tak tahan tgk pic yg last tu .. yg ada sorang tu, dok santai tepi pantai cam ikan duyung tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 11:48 pm

rona wrote:hahahaha .. tapi aku tak tahan tgk pic yg last tu .. yg ada sorang tu, dok santai tepi pantai cam ikan duyung tu

Duyung tak pa, jgn dugong. Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 11:55 pm

Khairi wrote:
rona wrote:hahahaha .. tapi aku tak tahan tgk pic yg last tu .. yg ada sorang tu, dok santai tepi pantai cam ikan duyung tu

Duyung tak pa, jgn dugong. Smile Smile Smile

Masa tu dok kat Langkapuri Hotel, Pantai Chenang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 11:57 pm

Khairi wrote:
Khairi wrote:
rona wrote:hahahaha .. tapi aku tak tahan tgk pic yg last tu .. yg ada sorang tu, dok santai tepi pantai cam ikan duyung tu

Duyung tak pa, jgn dugong. Smile Smile Smile

Masa tu dok kat Langkapuri Hotel, Pantai Chenang.

wow .. masih ingat nama hotel tu ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:04 am

Gambaq kat kepala jeep tu kat Telaga Ayeq Hangat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:07 am

huh .. baguih la cik gu nie .. memori kuat ... kalau ngajaq sejarah, memang seswai

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by SidiA on Sat Nov 07, 2009 12:10 am

time ni pantai chenang dh ok...time aku p dulu (turut serta baron,sani dan ramai lagi geng PSSGM)....hutan renek saja tang tu...kami buat khemah kt situ......disitu ada teater melayu siam ehheheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:12 am

tapi masa kami pi tu, kami la pelakon teater melayu siam tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:13 am

rona wrote:huh .. baguih la cik gu nie .. memori kuat ... kalau ngajaq sejarah, memang seswai

Gambaq dgn Che Mat kat Tanjung Rhu, awat tak ingat lak, kenangan tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:29 am

:face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:34 am

rona wrote::face:

lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:37 am

Khairi wrote:
rona wrote:huh .. baguih la cik gu nie .. memori kuat ... kalau ngajaq sejarah, memang seswai

Gambaq dgn Che Mat kat Tanjung Rhu, awat tak ingat lak, kenangan tu.

lain macam jer teringat kat kenangan tu ... sekendel ker ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:39 am

Ihhh, jgn dok buat hal, dah lama tak kelih dia, depa kata dah tokey mesin padi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:42 am

ha ah ... dia jd tokeh ... lepas mesin padi kat bendang, dia bawa balik mesin kat umah dia, basuh mesin padi tu cam basuh kereta .... esok masuk bendang balik ... lepas tu dia basuh balik .. begitu la seterusnyer

dia selalu gak dok sms kami

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:43 am

Bab jaga kereta memang power, tapi jgn la mesin padi pun camtu, dah keja kat bendang, tak yah kalut basuh sgt, memang kotoq dgn keleboq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:47 am

bukan kata cuci, kalau ada calaq ka, siap cat balik tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:53 am

rona wrote:bukan kata cuci, kalau ada calaq ka, siap cat balik tu

Sabaq Che Mat, sabaq, tu mesin padi ja, bukan bini.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by shaifulanuar on Sat Nov 07, 2009 8:03 am

nuuunndia gaban buleh kwn dgn makhluk mikro lg pendek eshhhlaaa che mat tu jodoh dgn misin la sumuq idop,,,pompuan pun seriau nk jd bini dia takot beranak xbuleh urut,boh param,,maklomla jenih xbuleh tgk belemoeh.mcm pendek dgn gaban xpa dlm pida keleboq pun buleh menyerkap...dan

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by shaifulanuar on Sat Nov 07, 2009 8:05 am

dannn gaban pun tebenam pasai overweight ikan temekong dia kata keli

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 5:00 pm

shaifulanuar wrote:dannn gaban pun tebenam pasai overweight ikan temekong dia kata keli

hehehehe .... adoii ... sampai aku masuk bendang pun dia ingat lagi ... baguih punya memori ... beli kat mana memori kad tu ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 8:28 pm

shaifulanuar wrote:dannn gaban pun tebenam pasai overweight ikan temekong dia kata keli

Mana dia kenai temekung ka, keli ka, sebab dok Selayang, ikan selayang cekap la dia.
Very Happy Very Happy Very Happy , terbenam ka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by shaifulanuar on Sun Nov 08, 2009 11:18 am

mawwww ka xtebenam,,,,,,,,,,,bebuluuuuuuuuuuuuu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Khairi on Sun Nov 08, 2009 3:14 pm

shaifulanuar wrote:mawwww ka xtebenam,,,,,,,,,,,bebuluuuuuuuuuuuuu

Sendiri mau ingat la,
Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mengimbau kenangan silam 2 ....jeng jeng jeng jeng

Post by Sponsored content Today at 5:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum