FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

baju SEJUK

View previous topic View next topic Go down

baju SEJUK

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 10:33 pm






Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by mailsnsb_2 on Sat Nov 07, 2009 12:42 am

ni kira sejuk tahap cipan ni...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by mat syah_sanglang on Sat Nov 07, 2009 8:59 am

tu bukan sejuk tu gila babi Very Happy Very Happy Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by Hasbullah Othman on Sat Nov 21, 2009 6:13 pm

takdak ka yang boleh masuk dua orang sekali syok jugak

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by munie on Wed Dec 16, 2009 12:44 pm

Baru dok tengok baju sejuk ni...lawak sungguh...hampa cuba bayangkan baju ni dipakai pastu jalan-jalan kat KLCC...glamor sungguh....semua org tengok sampai ternganag dibuat Very Happy

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by rona on Wed Dec 16, 2009 1:41 pm

munie wrote:Baru dok tengok baju sejuk ni...lawak sungguh...hampa cuba bayangkan baju ni dipakai pastu jalan-jalan kat KLCC...glamor sungguh....semua org tengok sampai ternganag dibuat Very Happy

kalau sidi .. dia tak heran, sbb dia selalu dok kena kacau ngan mahluk asing lagi hebat ... tapi dia buat donno ja

tapi kalau baju cam tu, dalam keadaan seperti dlm pic, masuk dlm klcc ... ajak dia pi makan sekali, suruh dia belanja .. baru la glem .... hehehehe .. tapi jgn ajak sidi .. dia makan kuat Very Happy

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 9:54 pm

tapi rasa kalau pakai baju sejuk mcm tu jalan kt klcc...mau pitam.....kat sini hangat....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by mailsnsb_2 on Wed Dec 16, 2009 10:03 pm

Hasbullah Othman wrote:takdak ka yang boleh masuk dua orang sekali syok jugak

bdan mcm hg buleh la bulah weyyy..tiga pun tak pa Very Happy Very Happy Very Happy

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 10:22 pm

hahahahahha.......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: baju SEJUK

Post by Sponsored content Today at 11:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum