FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

View previous topic View next topic Go down

MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 5:22 pm

apakah perkhabaran semua tuan hampa sekalian yg ada di negiri forum ini adanya...
kanapa tuan hamba sekalian tidak sudi menyahut sahutan hampa....
apa penakutkah tuan hamba sekalian.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 5:40 pm

Ni nak kena tanya bos aku, Che Halim Said pasai dia orang sastera, mesti dia lagi teror bab2 ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 6:06 pm

apa ka-jadah-nya tuan hamba Tmnet...dah gila ka-marok-kah....bingai apa-kah sa-hingga jadi lagu ni....hamba tau...ni musti tuan hamba dah bo-ring tahap sasau ni.....tidak mangapa...layan saja-lah...

tuan khairi atau tuan selak....sudi-lah kiranya bahasa pertuturan tuan di-atas ditukarkan menjadi bahasa gila sa-perti mana ajaiTMnet....dia dh tidak ada kerja lagi tu....layan-lah dia...takut jadi gila me-reyan pulak... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by mat syah_sanglang on Wed Nov 04, 2009 8:27 pm

nak pakai cakap orang lama yang mana ni?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 9:41 pm

mat syah_sanglang wrote:nak pakai cakap orang lama yang mana ni?
pergunakanlah seberapa lama dan kuno yg mongkin.....usah dirisau kefahaman kalian rakyat berforum....lantak kalian lah....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by mat syah_sanglang on Wed Nov 04, 2009 9:49 pm

hang dok masok SELULOi forum jai......tu bahasa lama SELULOi mcm tu ka..aku bukan cikgu mana nak p tau bahasa konu sangat kalau SUMO aku tau la

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:48 am

melahaq sama la buloq

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 2:56 pm

Cor hampa semua tebiang buat tengok bahasa2 lama ini....saiya rasa ok sahaja kalau kita tebiang jugak...bukan nk dosa apa2 pun....sa-sungguh-nya sa-sakali ber-bual sa-cara lama-lama cenggini buleh membuatkan senaman perot di-mana kita akan ter-gelak, silap2 putuih-lah orat perot itu....sungguh jahat orang itu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MAI KITA PAKAI CAKAP ORANG LAMA PULAK....

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum