FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan untuk semua

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 1:35 pm

SidiA wrote:
munie wrote:
Khairi wrote:Seluloi pi Jerlun, cik org Kubang Sepat.

betui la tu...masa sekolah dulu pi sekolah naik bas yg sama....x megat dewa...bas kodiang.
dak aiiihh...kak aiieeyyy...jgn kata dia naik bas2 mcm tu....dia naik baih dgn cik laa...baih the gunong transport sdn bhd Smile

Kami geng bas Gunong, Kak Munie.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by munie on Fri Nov 06, 2009 2:02 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
munie wrote:
Khairi wrote:Seluloi pi Jerlun, cik org Kubang Sepat.

betui la tu...masa sekolah dulu pi sekolah naik bas yg sama....x megat dewa...bas kodiang.
dak aiiihh...kak aiieeyyy...jgn kata dia naik bas2 mcm tu....dia naik baih dgn cik laa...baih the gunong transport sdn bhd Smile

Kami geng bas Gunong, Kak Munie.

hehehe....bukan lupa tapi dah tak ingat...al maklumlah.... :geek:

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 2:19 pm

Tak pa, kisah lama, dah lebih 16 tahun ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by mailsnsb_2 on Fri Nov 06, 2009 7:07 pm

kalau sapa ada gambaq bas gunung tu best nooo.lama tak tengok....tok tok tok.....jalannnnnnnnn. kolet kata kat dreba bas....tingkap kayu jenih selak naik ataih wooooo.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 9:06 pm

maey start dh nk buat cerita lama.......nk bagi org sedih la tu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 10:23 pm

mailsnsb_2 wrote:kalau sapa ada gambaq bas gunung tu best nooo.lama tak tengok....tok tok tok.....jalannnnnnnnn. kolet kata kat dreba bas....tingkap kayu jenih selak naik ataih wooooo.

tak dak dah bas jenih tu, cuba tanya Rona, bas dia ada ka mcm tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 10:28 pm

baih tu dh masuk mizium dh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by Khairi on Fri Nov 06, 2009 10:34 pm

SidiA wrote:baih tu dh masuk mizium dh....
Kalau kat Gunong, ada Muzium Padi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by mailsnsb_2 on Sat Nov 07, 2009 12:30 am

sapa ingat nama drebar-dreba ngan kolet....

bakar - ni laju ni bawak...mau driff buleh kat dia.
tok musa - dreba romantik...
pie cakuk - pak adik ngan abang..
pak jang - kolet paling spoting

yg lain tak ingat la...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by mailsnsb_2 on Sat Nov 07, 2009 12:56 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:woi... laaaa... apa hai plak yang dok tanam anggor plak tu... skrg banyak tempat freeze laaaa.. sini pun freeze...

zul longgaq pun berenti dah ka apa... hari tu dia habaq kat aku dia nak berenti... ujung bulan 10.. ntah2 tak dak dah ka apa...

sekali ngan longgaq reja..longgar ada bwak mai bini dia dulu sekali lepaih kawin,umah sepupu dia sapa lg bukan pak lah thany...koi gemuk dah..sat dia pam,sat kena pam..bulat la....selalu jumpak dia tak cerita pun dok reja sekali..tibai habeh longgaq skru..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by padi_jerlun on Sat Nov 07, 2009 1:52 am

munie wrote:
padi_jerlun wrote:
munie wrote:
matyuih wrote:salam...selamat berforum... batch sekali ngan hamzah ke...

x ingat dah...if tgk muka mungkin kenai...saya sama batch dgn Ruzana(org panggil dia kak cik zana) ruhaiza, hafizah,pak wi, syamsuri, idrus, emrol jerlun dan byk lagi...dah x berapa nak ingat

sama batch ngan aku gak... tp smpai ati dia x sebut nama aku pn,nama kwn baik aku emrol jerlun dia sebut plak...hehehehe

sorry lah.....aku x ingat nama hang dah....bila tgk gambar macam kenai...tapi x tau lah sapa.....masing dan berubah sket....tu yang x berapa nak kenai....lepas aku baca msg yg lain2 tu baru aku tau...hang apa habaq la ni...dok keja kat mana....

klau hang x ingt aku hang blk telok tui nanti aku x bg lalu dpn umah aku...hhehehe......aku la nii dok keja merapu jee sat KL sat aloq staq mcm 2 laa.....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by det on Wed Apr 07, 2010 1:25 pm

Nama: Mahadzir
Nickname:Orang panggil- Det
Kampung: Kg Jerlun dekat rumah Cikgu Mee
La dok mana: Bdr. Tasik Puteri , Rawang
Keja apa/dimana: Business sendiri
Dulu dok kelas mana: Last sekali 5B kot...kalau tak silap
Tahun bila last di SMKAH(SMAH): SPM 1982
Email/Website:mahadzir@gmail.com
Kontek hampa:0122052264
Sikit ucapan alu2an:Salam..kawan-kawan lama .....teringin nak jumpa semua kawan-kawan.....

det
Kawan Baru

Pisces Posts : 1
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by SidiA on Wed Apr 07, 2010 9:24 pm

sila det sila....pangkat abang dgn kami nih.....tk join kami p pendang lake resort ka....ada reunion kt sana

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan untuk semua

Post by Sponsored content Today at 12:37 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum