FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Facebook

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 7:51 pm

Smile sapa2 kat FB leh join SMAH 1989-1995......... Smile
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:12 pm

jom pakat-pakat join
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 8:17 pm

jom........ramei2....
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:19 pm

G.. ada ctx no Pak NOn ?
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 8:23 pm

matyuih wrote:G.. ada ctx no Pak NOn ?

ni h.p dia 0142200853 ZAINOL ABD. HAMID @ PAK NON, dia gheja ngan pos Malaysia, lama gak dah aku tak kol dia
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 8:24 pm

dia dok main gendang cina lagi ka pak non kt ni.... hehehe
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 8:26 pm

aku ingat dok main lagi la.......kot area rumah dia tu ramai cina...he...he....
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 8:27 pm

mat nizam anjan dok mana la ni mail?
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:29 pm

Ice Ice Baby...gendang baik punya kat locker..

Mail wat shuffle.....
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 8:34 pm

Ari dok gheja pa la ni yuih?
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 8:35 pm

anjana lani ketua pemuda kt lana bulu ......
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:36 pm

last yg aku tau leturer kat UUM kampus matrikulasi
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 8:38 pm

sapa jd lecturer tu yuih
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:46 pm

Ari... Di longkang hampa tau dk wat pa?
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 8:57 pm

oo ari kt uum lg kot rsnya.. die longkang tgh buat kpli lani
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Gee on Tue Nov 03, 2009 9:09 pm

kalu lagu tu skali ngan binjai la.....dia pun dok uum gak tp taktau bhgn apa binjai gheja..
avatar
Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 9:20 pm

matyuih apa nm org sblh hg tu lopa dh aku....
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:27 pm

Gee wrote:kalu lagu tu skali ngan binjai la.....dia pun dok uum gak tp taktau bhgn apa binjai gheja..

adik ipaq aku tau kot,dia gheja kat sana gak
avatar
mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by din karpan on Wed Nov 04, 2009 1:34 am

ni ...
tajuk fb...apa crita...boh la alamt fb memasing...tak pun link kan dia..
huhuhuu...
avatar
din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 7:09 am

din karpan wrote:ni ...
tajuk fb...apa crita...boh la alamt fb memasing...tak pun link kan dia..
huhuhuu...

Betoi Din ...
lol! lol! lol!
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by MetSanglang on Wed Nov 04, 2009 8:11 am

matyuih wrote:Ari... Di longkang hampa tau dk wat pa?
hahhhhh Dee Pak Kang ada aku jumpa sekali kat masjid Subang jaya,dia gheja kat glenmerie shah alam sangkut pauk ngan merine gak kalau tak silap, nanti aku try ghosek kad dia bagi kat aku, nanti aku boh kalau jumpa.ni lagi satu aku dok hangin.........bang Mahamud kita ni(Oun Tok Mud)jenuh dok ajak masuk porum ,haram tak masuk,penin pala aku............!!!amboi Fuzah............sihat kan main ,hang bagi makan ayam haghi2 ka yuih,bulat jadi.......tapi k la baghu nampak sama saiz,hahahahhaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by mail_lanabulu on Wed Nov 04, 2009 9:13 am

Die Longkang buat KPLI kat Sg Petani da.... ooo bini yuih nama MaPuzah baru aku ingat.. aku nampak mcm Pangling tang mana taktau ni...
avatar
mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Wed Nov 04, 2009 10:07 am

mail_lanabulu wrote:Die Longkang buat KPLI kat Sg Petani da.... ooo bini yuih nama MaPuzah baru aku ingat.. aku nampak mcm Pangling tang mana taktau ni...

buat tak ingat plak! ... aku ada jumpa mona air hitam.. la dok kt astar. adik dia tu nama pa tah aku lupa dk asrama gk..
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by din karpan on Wed Nov 04, 2009 10:09 am

mail_lanabulu wrote:Die Longkang buat KPLI kat Sg Petani da.... ooo bini yuih nama MaPuzah baru aku ingat.. aku nampak mcm Pangling tang mana taktau ni...


aku pun sama....rasa2 mcm ku kenalllllllll bini nya...rupanya satu sekolah rupeeenyeee...huhuhuuu
avatar
din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by matyuih on Wed Nov 04, 2009 10:26 am

din karpan wrote:
mail_lanabulu wrote:Die Longkang buat KPLI kat Sg Petani da.... ooo bini yuih nama MaPuzah baru aku ingat.. aku nampak mcm Pangling tang mana taktau ni...


aku pun sama....rasa2 mcm ku kenalllllllll bini nya...rupanya satu sekolah rupeeenyeee...huhuhuuu

Iyor la Din... bukan ke kita penah jumpa dulu kat Langkawi.. hang ada event Ironman ke pa tah.....
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Facebook

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum