FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Mon Nov 02, 2009 11:56 pm


hg ingat lagi dak din kita dok tang mana... taun bila....


Last edited by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:17 am; edited 1 time in total

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 12:02 am

muka innocent gila..... cheesy cheesy

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:16 am

masa ni tgh macho gila... Smile

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 12:23 am

huhuhuuu....ingat...jambatan gantung di taman negara pahang...
teringat saat2 main "pungguk tunggu bulan di ewaktu malam"...
dok bayang rimau mai terkam kut belakangg...

la ni muka aku beza banyak...

huhuhuuu...
thanks jai...memory tuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:25 am

din karpan wrote:huhuhuuu....ingat...jambatan gantung di taman negara pahang...
teringat saat2 main "pungguk tunggu bulan di ewaktu malam"...
dok bayang rimau mai terkam kut belakangg...

la ni muka aku beza banyak...

huhuhuuu...
thanks jai...memory tuu..
hg ingat lg dak tahun bila...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 12:26 am

hang mat yuihhhh....huhuhuuu...
kalau hang tgk muka laa...jauh beza....
ganazzzzzz....huhuhuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 12:28 am

tahun 1993 kalau tak silap aku...
gambaq ni aku pun ada...

camna hang boleh ada,..kita pakai 2 camera ka masa tu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:31 am

gambaq ni barron yg tangkap... pencacai angkat najis...ha..ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 12:47 am

amacam...beza tak muka dulu ngan laaa...nengok avatar akuuu...huhuhuu,..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 12:50 am

HOIN HAMPA TAK TIDOQ LAGI KA

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 12:50 am

hang pon samaaaa....lagi mau tanyaaa..huhuuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 12:53 am

din gambar hang dok dlm hutan pun mcm nk p ofis la(baju)..tu la muka hang masa pengsan bila habis marhaban kat sek dulu... Very Happy

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:57 am

din karpan wrote:amacam...beza tak muka dulu ngan laaa...nengok avatar akuuu...huhuhuu,..
mcm jin la...tp masuk islam la....ha... Smile Smile Smile

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:59 am

mat syah_sanglang wrote:din gambar hang dok dlm hutan pun mcm nk p ofis la(baju)..tu la muka hang masa pengsan bila habis marhaban kat sek dulu... Very Happy
ada gambaq din kita boh ja dlm ni...
ruang ni khas untuk din...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 1:03 am

aku ada banyak gak gambar lama2 din!tapi dok kat kg nanti aku balik kg aku masukkan,gambar hang dengan aziz mamat,sek rendah,sek sanglang,gambar gengs botak.

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 7:49 am

din karpan wrote:hang mat yuihhhh....huhuhuuu...
kalau hang tgk muka laa...jauh beza....
ganazzzzzz....huhuhuu..

kul bapa la hampa tidoq nih... wuiihhh ganaih sungguh....

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 8:03 am

hahaha...memang betui la yg ni din yg aku dok sangka2......hehehe...pernah patner sparing dgn aku time silat (sekali sekala ja..).....dok gelak ja lebih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 10:26 am

ada lg gambaq ni.... aku pun dah lupa jai pi sama.... tp ramai ms tu 1 bas.. gambaq2 taman negara ni aku letak mana ntah dh

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 1:03 pm

mail_lanabulu wrote:ada lg gambaq ni.... aku pun dah lupa jai pi sama.... tp ramai ms tu 1 bas.. gambaq2 taman negara ni aku letak mana ntah dh

hg cari balik mail... boh dlm ni.. paih tu kita pakat2 gelak ramai2... Very Happy

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 1:27 pm

ajaiTM wrote:
mail_lanabulu wrote:ada lg gambaq ni.... aku pun dah lupa jai pi sama.... tp ramai ms tu 1 bas.. gambaq2 taman negara ni aku letak mana ntah dh

hg cari balik mail... boh dlm ni.. paih tu kita pakat2 gelak ramai2... Very Happy
good idea beroooo...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 3:17 pm

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
mail_lanabulu wrote:ada lg gambaq ni.... aku pun dah lupa jai pi sama.... tp ramai ms tu 1 bas.. gambaq2 taman negara ni aku letak mana ntah dh

hg cari balik mail... boh dlm ni.. paih tu kita pakat2 gelak ramai2... Very Happy
good idea beroooo...
kapda sapa2 yg ada gambar din karpan bulih boh dlm ni...
tak kira gambaq apa2..jgn gambaq boge sudah la...
hat elok ka, hat tak elok ka ttg din..
mai kita pakat poh dia pulak....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Tue Nov 03, 2009 6:33 pm

ajaiTM wrote:
SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
mail_lanabulu wrote:ada lg gambaq ni.... aku pun dah lupa jai pi sama.... tp ramai ms tu 1 bas.. gambaq2 taman negara ni aku letak mana ntah dh

hg cari balik mail... boh dlm ni.. paih tu kita pakat2 gelak ramai2... Very Happy
good idea beroooo...
kapda sapa2 yg ada gambar din karpan bulih boh dlm ni...
tak kira gambaq apa2..jgn gambaq boge sudah la...
hat elok ka, hat tak elok ka ttg din..
mai kita pakat poh dia pulak....

hampa pedajeeee aku nooo...ampiehhhh jaii...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:45 pm

mat syah_sanglang wrote:aku ada banyak gak gambar lama2 din!tapi dok kat kg nanti aku balik kg aku masukkan,gambar hang dengan aziz mamat,sek rendah,sek sanglang,gambar gengs botak.

lama tak jumpa ajis no.apa kabaq dia la ni...din..cuba hg umpan paklah pulak masuk...kemereh btui la dia

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by din karpan on Wed Nov 04, 2009 1:31 am

mailsnsb_2 wrote:
mat syah_sanglang wrote:aku ada banyak gak gambar lama2 din!tapi dok kat kg nanti aku balik kg aku masukkan,gambar hang dengan aziz mamat,sek rendah,sek sanglang,gambar gengs botak.

lama tak jumpa ajis no.apa kabaq dia la ni...din..cuba hg umpan paklah pulak masuk...kemereh btui la dia

nak kata buta it,,..cerdik pak lah ni...dia malu tuuu...
nanti aku tpon dia suruh masuk...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 05, 2009 8:39 am

uihhh.. aku baru nampak gambaq nihhh.... macam romantik pulak dua2 orang... hangpa sure aaaa.. tak dak apa2.. din dulu dan sekarang... dulu aku ingat laaa.. camana.. la nih.. tak buleh nak bayang... serammm... :affraid:

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: KHAS UNTUK DIN KARPAN......

Post by Sponsored content Today at 3:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum