FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

tu dia tokeh doghian.............

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 11:24 am

tuu peberet aku....pak mok mana tau smua ni.....dia tu dok makan benda takdak zat saja....rhopok kam-kam..chekedi....tora.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:31 am

kiki buble gum........................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 12:17 pm

dendang.....asam katok....ayaq meknet kedai pak aji.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 8:22 pm

MetSanglang wrote:
SidiA wrote:
MetSanglang wrote:kepada kawan2,nanati aku buat sorat pemohonan hantaq kat farid,musim durian akan datang kita pakat serbu ramai2apamacam,tu kan pa aku reeke dulu,usha line..........tempat tu kat ngan Pasir salak,depan pondok Farid tu dah sungai perak hat besaq tuuuu..................
syiok nyaa...buleh berenang kt sg. perak...... Smile Smile Smile
nak mampuih,boya ngap baghu hang tau.........tapi kalau nak pekemaih ilmu persilatan silala.......tempat si pitum bonoh jww birch kat situ kot.........

nak ikut, nak ikut, nak ikut, nak ikut ...... bila nak pi ? jom la kita pi nek bas persiaran bungamay ... alah, kita tong tong la ... sorang bayaq rm 100 dah la, tapi minima mesti 35 org ... ( kayo pakcik ) bukan, pa, nak buh disel lagi, tol lagi,nak byr kat tourguide lagi, maklum la, kita ada sorang kawan yg pakai baju biru yg kat poket dia ada rantai la .. seriau kalau tak bawa tourguide, satni kot kot dia bg surat suruh pi mahakamah Smile

kat sungai perak tu dah lama tak dgr kes boya tu ... kot kot la sidi pi, mesti boya boya tu gumbira .. rezeki mai dah depa kata .. montek elok aihhh

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Fri Nov 13, 2009 8:10 am

ni rona,hat rm 100 tu bulih diskaun lagi dak?pasai pa kita ikut jln lama,dr klang-pasir salak,aku pi ghitu pun ikut jln lama,tak kena tol.tapi apa2 pun hang farid kena prepair dughian tu banyak2,sebijik baih nak mai,hang mampuih.ni lagi satu Pak pendek tu tak masuk mai lagi ,satni dia masuk mai,silap2 sebijik baih express blah utara mai,tudia baghu.buat dia sungguh jadi benda ni........................tak terbayang kemeriyahannya rolleyes rolleyes rolleyes

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:46 pm

bila bila bila bila bila bila......nak nak nak nak nak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by Sponsored content Today at 3:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum