FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

tu dia tokeh doghian.............

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Mon Nov 02, 2009 12:33 pm


apamacam ada gaya tokeh..............buah hat bawah tu nak buat punggai monyet ja,buah jenuhhhhh!!!!


makan2 hat ni pokok kebun mat chong,makan2 tuan dia takdak dok sarawak nu.......!!!

tu kalau sedap tu......pokok aku le...!

edeh-edehhh dia pedih bijik mata la,nak buleh mentedaghah ikan bakaq ni pun.........!!!!!!

pehhhhh hat ni yang aku tak tahan ni......syipppppppuuuuupppppp

hidangan yang menyelarakan disediakan Mak dan Bini Farid ari tu......timakasih Farid,Pak cik Ghazali,Makcik , Sarinah & anak dia.


Last edited by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 9:02 am; edited 2 times in total

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 02, 2009 3:52 pm

hampa p dok tutoq doghian tang mana tu.......

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by Gee on Mon Nov 02, 2009 6:40 pm

hampeh tui met tang gambaq dia tunjuk tang makan dia tak jak pun kawan2 dia.......apa la punya kawan ni.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by mailsnsb_2 on Mon Nov 02, 2009 6:46 pm

tobat wey hampa tak patuttt,,meleleh ayaq telinga tengokkkkk...mat paridd,,ingat ingat la kawan2 kat porum ni masa mengkedarah tu..kami bukan takat rasa,bau pun tak buleh nooo,dapat tengok saja...caca tak rasa papa ka.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by faiz on Mon Nov 02, 2009 8:12 pm

sedapnyaaa....kat mana tu?? ikan bakar...ni yg tak tahan ni...meleleh air liur la di buatnya...durian? takla minat sangat sbb panas dan tinggi kolestrol...hehehe...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by Khairi on Mon Nov 02, 2009 8:56 pm

Ihhhhhhhh, tokey doghian kot nak ajak pi sama, pas tu pekena ikan bakaq lagi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by ajaiTM on Mon Nov 02, 2009 11:44 pm

hg memang tuuuut...(maki la tu) haram tak bok blk kat aku dejay..... tongoh!!! :evil: :evil: :evil:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 7:52 am

itu laaa........kot kalu nk bawak balik mai KL ......dak jugak....len kali bawak la mai sket.....dok luloq sorang2 ja....hang memang nk kena la met...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 9:06 am

kepada kawan2,nanati aku buat sorat pemohonan hantaq kat farid,musim durian akan datang kita pakat serbu ramai2apamacam,tu kan pa aku reeke dulu,usha line..........tempat tu kat ngan Pasir salak,depan pondok Farid tu dah sungai perak hat besaq tuuuu..................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 10:03 am

MetSanglang wrote:kepada kawan2,nanati aku buat sorat pemohonan hantaq kat farid,musim durian akan datang kita pakat serbu ramai2apamacam,tu kan pa aku reeke dulu,usha line..........tempat tu kat ngan Pasir salak,depan pondok Farid tu dah sungai perak hat besaq tuuuu..................
syiok nyaa...buleh berenang kt sg. perak...... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 11:00 am

lama tak tgk anak tok kerani ni... Si Adik Farizan ( Mat Chong ) dah lepaih pi Sarawak lak dah.....

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 12:07 pm

Aku lapaq wwOOOOOOOOoooooiiiiiiiiiiiii......................

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 12:51 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:kepada kawan2,nanati aku buat sorat pemohonan hantaq kat farid,musim durian akan datang kita pakat serbu ramai2apamacam,tu kan pa aku reeke dulu,usha line..........tempat tu kat ngan Pasir salak,depan pondok Farid tu dah sungai perak hat besaq tuuuu..................
syiok nyaa...buleh berenang kt sg. perak...... Smile Smile Smile
nak mampuih,boya ngap baghu hang tau.........tapi kalau nak pekemaih ilmu persilatan silala.......tempat si pitum bonoh jww birch kat situ kot.........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Tue Nov 03, 2009 1:00 pm

wei unta........ayah aku panggei......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 4:17 pm

lemontree95 wrote:wei unta........ayah aku panggei......
kena panggee apa keh....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 4:19 pm

nak sughuh aku bakaq ikan la tu..........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Wed Nov 04, 2009 8:20 am

farid !hangtolong aku sat........depa semua pakat dok buboh aku ni.......hang tolong sumbat dughian syep la puak2 ni........aku nak sumbat ,aku takdak dusunnnnnn................(apamacam geng,cantik dak aku punya ayat Farid)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by mohdfaridg on Thu Nov 12, 2009 10:31 am

buat kawan kawan tahun depan kita pakat mai pekena doroyan perak.aet mai riki lepas ni leh bawak kawan2 mai luloq doroyan perak.....

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 10:33 am

mohdfaridg wrote:buat kawan kawan tahun depan kita pakat mai pekena doroyan perak.aet mai riki lepas ni leh bawak kawan2 mai luloq doroyan perak.....

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:36 am

doghoian tak sedap.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:09 am

menatang pa yang sedappp?......pemuhonggg ja hang tu,cuba boh depan mata ,hang nak luloqqq ka dakkkkk???????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 11:10 am

hat tak sedap yang farid dok semawa kita tu....klau sedap dia saheh juai punya....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:16 am

tak kegha aku,janji preeee...............sedap aja.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 11:21 am

doghoian tak sedap....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:22 am

hang apa yang sedap,pelam sala,ikan baja,teloq itikkkkk ka?????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: tu dia tokeh doghian.............

Post by Sponsored content Today at 11:13 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum