FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Mon Nov 02, 2009 9:43 pm

Cool tengah dok cari doktor, nak buat face off .... tak pun nak suntik bg bertambah hensem ... supaya org tak kenai dah lepas nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 6:33 am

nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Tue Nov 03, 2009 7:04 am

SidiA wrote:nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

Hahaha, kalau hang boh gambaq tu Moq, mau kena ligan dgn gaban ni. Sekali dgn aku kena ligan.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 8:21 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

Hahaha, kalau hang boh gambaq tu Moq, mau kena ligan dgn gaban ni. Sekali dgn aku kena ligan.
Smile Smile Smile
nnt bg masa sket....aku tkdan lagi nih...ehhehhe...kalau buleh nk edit gambaq terbaru nyee...ahahhaha....biaq dia ligan kita...dia kat larat lari...sakit untut la.....gout laa.....sakit tumit laaa.....kita rentap ja bulu lengan dia...tau la dia meraung ehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 8:46 am

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

Hahaha, kalau hang boh gambaq tu Moq, mau kena ligan dgn gaban ni. Sekali dgn aku kena ligan.
Smile Smile Smile
nnt bg masa sket....aku tkdan lagi nih...ehhehhe...kalau buleh nk edit gambaq terbaru nyee...ahahhaha....biaq dia ligan kita...dia kat larat lari...sakit untut la.....gout laa.....sakit tumit laaa.....kita rentap ja bulu lengan dia...tau la dia meraung ehhehe....

wei sidi ... hang jgn nak dok carik pasai nak edit gambaq segala bagai tu ... aku tibai sat lagi kot .... aku takleh ligan ngan kaki, aku ligan ngan mutu, takleh ngan mutu, aku ligan ngan kreta, takleh ngan kreta, aku ligan ngan baih. tapi kalau semua tak leh, jgn ingat aku tak leh nak tumbangkan klcc tu .... YB kangaq pun sama sama jaga .... :evil:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 9:26 am

eiiiyaahhhh lega abih kursua dh..laaaa awat yg muka rona jd gitu,,merah mata bw jp ka..lain kali ni haaaa bw la scania bru massyuukkkk...ada in ka arini

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 9:34 am

rona wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

Hahaha, kalau hang boh gambaq tu Moq, mau kena ligan dgn gaban ni. Sekali dgn aku kena ligan.
Smile Smile Smile
nnt bg masa sket....aku tkdan lagi nih...ehhehhe...kalau buleh nk edit gambaq terbaru nyee...ahahhaha....biaq dia ligan kita...dia kat larat lari...sakit untut la.....gout laa.....sakit tumit laaa.....kita rentap ja bulu lengan dia...tau la dia meraung ehhehe....

wei sidi ... hang jgn nak dok carik pasai nak edit gambaq segala bagai tu ... aku tibai sat lagi kot .... aku takleh ligan ngan kaki, aku ligan ngan mutu, takleh ngan mutu, aku ligan ngan kreta, takleh ngan kreta, aku ligan ngan baih. tapi kalau semua tak leh, jgn ingat aku tak leh nak tumbangkan klcc tu .... YB kangaq pun sama sama jaga .... :evil:

Boh ja Sidi, dia nak marah kat alam maya ja.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:39 am

shaifulanuar wrote:eiiiyaahhhh lega abih kursua dh..laaaa awat yg muka rona jd gitu,,merah mata bw jp ka..lain kali ni haaaa bw la scania bru massyuukkkk...ada in ka arini

amboi jantan nie .... awat hp hang tu, masuk ayaq ka ? dok antaq sms tak respone pun .... kampeni swasta memang la guna JP jer, len la gomen, duit melambak, leh la guna scania

saya kini berada di puncak genting .. 2 malam kat sini ... e3sok pagi baru turun ... :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:41 am

Khairi wrote:
rona wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:nnt bleh aku buh gambaq hang buang misai dak heheheh....baru face op namanyaaaaa....

Hahaha, kalau hang boh gambaq tu Moq, mau kena ligan dgn gaban ni. Sekali dgn aku kena ligan.
Smile Smile Smile
nnt bg masa sket....aku tkdan lagi nih...ehhehhe...kalau buleh nk edit gambaq terbaru nyee...ahahhaha....biaq dia ligan kita...dia kat larat lari...sakit untut la.....gout laa.....sakit tumit laaa.....kita rentap ja bulu lengan dia...tau la dia meraung ehhehe....

wei sidi ... hang jgn nak dok carik pasai nak edit gambaq segala bagai tu ... aku tibai sat lagi kot .... aku takleh ligan ngan kaki, aku ligan ngan mutu, takleh ngan mutu, aku ligan ngan kreta, takleh ngan kreta, aku ligan ngan baih. tapi kalau semua tak leh, jgn ingat aku tak leh nak tumbangkan klcc tu .... YB kangaq pun sama sama jaga .... :evil:

Boh ja Sidi, dia nak marah kat alam maya ja.
Smile Smile Smile

kalau hang buat sidi, memang tiada ampung bg mu ... jgn nak dok merekacipta benda mengarut ... aku sumpah sat lagi baru tau. hang heri boi, dok dendiam ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 9:43 am

Kalau nak sumpah, bagi jadi BMW @ Brabus, baru class.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 9:45 am

NI CIKGU KHAIRI,,KAT SMKAH ADA BAS KE

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:53 am

Khairi wrote:Kalau nak sumpah, bagi jadi BMW @ Brabus, baru class.

langsung tak class

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 9:54 am

shaifulanuar wrote:NI CIKGU KHAIRI,,KAT SMKAH ADA BAS KE

Mana ada, van PIBG ada la, hat macam hospital dok guna tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:57 am

shaifulanuar wrote:NI CIKGU KHAIRI,,KAT SMKAH ADA BAS KE

ni cepoi, abg hang nak tanya sket nie, dlm ruangan salam perkenalan aku nie, apa kena mengena smkah ada bas ke tak ? soklan yg tak releven langsung. lagipun cikgu heri boi tu, bukan ngajaq kat sekolah tu. dia dok ngajaq kat sekolah org buta huruf

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:12 am

kot la nak habaq walau hensem pun drebar mengkalau takat bw bus talam dgn spring,,,,,makan asapppp la ni tepi tepi man 310 XIII NAM 1003 nak laluuuu,,,satgi xelak ku tonyoh bus jp sapa ni mayflower ka sunflower ka jd taik ayam habihhh,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:20 am

shaifulanuar wrote:kot la nak habaq walau hensem pun drebar mengkalau takat bw bus talam dgn spring,,,,,makan asapppp la ni tepi tepi man 310 XIII NAM 1003 nak laluuuu,,,satgi xelak ku tonyoh bus jp sapa ni mayflower ka sunflower ka jd taik ayam habihhh,,,

amboiiii .. garang sungguh, mentang mentang la permit besaq, takpa la .. aku nak merajuk nie Sad

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 05, 2009 10:22 am

erk.. adakah aku berada di alam transformers yang sedang bergaduh?? oh.. tidak!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by lemontree95 on Thu Nov 05, 2009 10:22 am

bawa bas bukit kepong......bas chai n bas gunung.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:27 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:erk.. adakah aku berada di alam transformers yang sedang bergaduh?? oh.. tidak!!

hehehe .. bukan alam transformer, tapi alam gaban yg hensem

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 05, 2009 10:28 am

uik... patut mata merah dan bertanduk..!! pasai hensem yang teramat sangat...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:29 am

lemontree95 wrote:bawa bas bukit kepong......bas chai n bas gunung.......

lama sungguh tak tgk bas gunung, tapi la nie hbr amik alih dah kot

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:36 am

gaban kebaih juboqla haaa amacam mau test dgn adik comel ka berenti boh minyak spring dulu la abg rona pi dulu 6 tiang kuyu sayoq ja takat bus gaban tu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 10:50 am

ni tanya sket, pasaipa lak nak buh minyak kat spring ? auto grease dok ada, lagipun, pelapik spring semua dok ada.

lagi satu nak habaq la kan, dah nama bas persiaran, memang la bawa slow, dok bersiar siap bawa pelancung, bukan bawa bas nak masuk race cam race kreta f1 tu .. akai ada ka ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 11:53 am

ha ada ada akaiiii...haha gaban dah murka

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 12:05 pm

gaban mana reti murka ... wei cepoi, bila nak banjer aku makan ? lapaq nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Sponsored content Today at 1:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum