FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Tue Nov 10, 2009 6:40 am

kehkehkehhhh biaq dia rimaoooooo tua tp kemaihhhhhh

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 11:16 am

Razz

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 3:17 pm

heheh...chempawan ada dlm ni pulok dah..adooiii......cik CHEM.....tulong buat new topic naaa.........nk ubah pun payah dah....dah panjang dah page nih.......tunggu CHEM masuk laa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 3:21 pm

SidiA wrote:heheh...chempawan ada dlm ni pulok dah..adooiii......cik CHEM.....tulong buat new topic naaa.........nk ubah pun payah dah....dah panjang dah page nih.......tunggu CHEM masuk laa...

nak ubah sebenarnye tak berapa susah pun .. tapi tu lah, incik admin gila kuasa tu, tak berapa reti nak buat sebenarnyer .. hehehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 7:17 pm

hehehhe....malas nk buat baru laaa.....biaq tuan dia buat seniri....hehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Tue Nov 10, 2009 8:25 pm

malaih ka tatau buat ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Wed Nov 11, 2009 7:25 am

malaih dgn baloqqq hat mn tinggi tahap

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:46 pm

rona wrote:malaih ka tatau buat ?
nnt aku bg hang jadi admin....hg buat...nak dak.....


buleh harap ka dia nih hehehehe... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:53 pm

SidiA wrote:
rona wrote:malaih ka tatau buat ?
nnt aku bg hang jadi admin....hg buat...nak dak.....


buleh harap ka dia nih hehehehe... Smile Smile Smile

Habis semua avatar kita jadi kepala bas.
cheesy cheesy cheesy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:59 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:malaih ka tatau buat ?
nnt aku bg hang jadi admin....hg buat...nak dak.....


buleh harap ka dia nih hehehehe... Smile Smile Smile

Habis semua avatar kita jadi kepala bas.
cheesy cheesy cheesy
cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 12, 2009 4:41 pm

chem wrote:Salam perkenalan untuk semua geng SMKAH :

Nama: Chempawan binti Saidina Othman

Nickname: Chem

Kampung: Kampung Kola jerlun

La dok mana: Tinggal kat Seri Kembangan,

Keja apa/dimana: keje kat Kementerian Luar Negeri, Putrajaya (dah 6 tahun..)

Dulu dok kelas mana: dulu dok kelas 5 Sains ( SMKAH)

Tahun bila last di SMKAH(SMAH): 1994

Email/Website: primrose.811@gmail.com


Sikit ucapan alu2an: salam perkenalan buat semua...batch saya takder dalam ni...maybe batch akak saya ramai...Madam Aziyah SO.


Selamat datang Ke Forum Chem!

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:17 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:malaih ka tatau buat ?
nnt aku bg hang jadi admin....hg buat...nak dak.....


buleh harap ka dia nih hehehehe... Smile Smile Smile

Habis semua avatar kita jadi kepala bas.
cheesy cheesy cheesy
cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy

hehehe ... aku bz la nak jadi admin ... aku nie suka sakat jer .. hehehe .. lagipun, hang kan founder wahai incik sidi... dan forum ni kan forum sekolah hang .. aku nie hanya tumpang lalu jer :face:

amboiii heri boi .... ni forum sekolah, bukan forum kepala bas .. isk .. tak bek tau kata lagu tu .... :x

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Mon Nov 23, 2009 1:15 pm

pi penang bw mai jeruk pala

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by wantote on Wed Nov 25, 2009 10:08 am

salam bang,msti syok bawa bas ye,blh jalan-jalan tngk tempat orang,tngok awek.. noh,gaji pun mahal jgak kan tapi letih skit la noh.............

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Wed Nov 25, 2009 12:12 pm

shaifulanuar wrote:pi penang bw mai jeruk pala

dah beli jeruk aritu ... tapi dah abis .. tatau la sapa yg makan Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Wed Nov 25, 2009 12:24 pm

wantote wrote:salam bang,msti syok bawa bas ye,blh jalan-jalan tngk tempat orang,tngok awek.. noh,gaji pun mahal jgak kan tapi letih skit la noh.............

w salam ... syok wooo pandu baih .. dapat jalan sana sini ... sbb saya memang suka jalan jalan ... hehehe .. tak tgk aweks, cuma jeling jeling jer, sbb sy selalu dok bawa pelancung asing, so, kena tgk awek pelancung asing jer ...

bas letih tu tak la sgt ... sbb kalau mind dah set suka, insya allah, tak letih, lagi pun, dah nama bas persiaran, dok bersiar siar jer .. kerja bukan terus .. tak payah nak merempit cam ekspress .. dok hotel bess bess .. makan pun bess bess ... hehehehe .. gaji ? sama jer ... lebih kurang jer

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Thu Nov 26, 2009 6:38 am

selamat hari raya aidiladha

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 26, 2009 10:02 am

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
... kena reja raya haji nie

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 11:36 am

rona wrote:SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
... kena reja raya haji nie
kita seropppaaaaa......kita serooopaaaa.....balik ni nk buat tupat pulut dgn tupat jawi/nasik....mlm tadi dh anyam daun palas dgn daun nyOk dah...perGGghh...nnt aku amek gambaq bg hampa tengOk jadik laa.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by lemontree95 on Thu Nov 26, 2009 12:01 pm

selamat hari raya haji.......maaf banyak2...... Ampun Ampun Ampun

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Thu Nov 26, 2009 5:05 pm

selamat raya haji ... alah sidi .. umah kami pun buat tupat pulut tau ... siap buh dagin lagi kat dalam ... syok wooooo ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 5:36 pm

rona wrote:selamat raya haji ... alah sidi .. umah kami pun buat tupat pulut tau ... siap buh dagin lagi kat dalam ... syok wooooo ...
buh daging atau ayam...itu tk kisah punyeee....yg penting...tupat pulut first time aku buat sendiri n tupat nasik/jawi 2nd time aku anyam n masak....itu yg aku teruja sgt tu dok tunggu mlm ni......tupat nasik mungkin aku tk kisah tapi tupat pulut/palas aku risau gak..takut tk jadi hehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Thu Nov 26, 2009 9:21 pm

SidiA wrote:
rona wrote:selamat raya haji ... alah sidi .. umah kami pun buat tupat pulut tau ... siap buh dagin lagi kat dalam ... syok wooooo ...
buh daging atau ayam...itu tk kisah punyeee....yg penting...tupat pulut first time aku buat sendiri n tupat nasik/jawi 2nd time aku anyam n masak....itu yg aku teruja sgt tu dok tunggu mlm ni......tupat nasik mungkin aku tk kisah tapi tupat pulut/palas aku risau gak..takut tk jadi hehehe....

aku tau makan tupat pulut dgn serondeng daging

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Fri Nov 27, 2009 7:48 am

ahhaha...dh jadi aku masak rendang ayam versi mak aku(kesukaan sekeluarga),kuah kacang dgn satey goreng (seluloi ada),ketupat pulut/palas..lembik ehhehe...ketupat nasik..jadik...lontong/lodeh(seluloi ada)...OK....

kira semua ok la...huhuuh...


tapi...................... Tupik sudah larik

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Sat Nov 28, 2009 10:00 am

SidiA wrote:ahhaha...dh jadi aku masak rendang ayam versi mak aku(kesukaan sekeluarga),kuah kacang dgn satey goreng (seluloi ada),ketupat pulut/palas..lembik ehhehe...ketupat nasik..jadik...lontong/lodeh(seluloi ada)...OK....

kira semua ok la...huhuuh...


tapi...................... Tupik sudah larik

Kira pa,,, janji ada cerita pasai makan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Sponsored content Today at 7:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum