FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Fri Oct 30, 2009 10:46 am

salam perkenalan .... saya bukan dari sekolah SMKAH.... leh ker join ? tapi saya kawan kepada admin yang gila kuaser tu.... leh ker ? .... dan saya kawan kepada cikgu hairi, bakal YB kangar tu ... boleh ke tak leh ker, tetap saya nak join gak ... heheheehhe ... senang sket nak kutuk budak admin yang giler kuaser tu Smile cheesy Very Happy


Nama: Mohamed Ronasirullah Noordin

Nickname: Rona

Kampung: Kampung Teluk, Bukit Pinang, Alor Setar

La dok mana: La ni dok ataih korsi ( Smile ) hehehehe .... sekarang tinggal di Selayang

Keja apa/dimana: Dreba bas di key ell nie

Dulu dok kelas mana: dulu dok kelas 2 perdagangan 2 ( smdso)

Tahun bila last di SMKAH(SMAH): 1986 ( smdso )

Email/Website: rona_4723@yahoo.com

Kontek hampa: 016 2647994

Sikit ucapan alu2an: salam perkenalan buat semua

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by MetSanglang on Fri Oct 30, 2009 1:13 pm

welcome to the world.............gunakan bahasa loghat kita sepuasnya hehehe

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:34 pm

Tu dia, kawan lama dah masuk. Ok la tu, tak yah malu2, kira kawan dgn admin giler kuasa dan saya, kira geng juga la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by mat syah_sanglang on Fri Oct 30, 2009 4:33 pm

selamat datang!

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 6:32 pm

Member yang ni baru sesuai jadi drebar bas sbb saiz badannya, bukan macam Petas.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by caca@bijak on Fri Oct 30, 2009 9:10 pm

Selamat datang ....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:28 pm

ahhahaha...akhirnyaaa......membe asai usui dari kedah...org bkt pinang....semcm khairi kata..dia member kepada kami (aku khairi dan petas),dia bukan dari SMKAH tapi dari SMDSO (Syed Omaq)....janji orang kedah...masuk je....dia ni kalau hampa nk tempah baih persiaran dia tera la...ehheheh.....


aku ugut nk delete niknem teruih dia masuk hik hik hik hik...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 11:09 pm

Salamoalekum rona,..kalau hang sekolah DSO, hang kenai tak RAMIZI ABDULLAH? Orang paggil dia tulang, orang sanglang, kedah...tak salah aku sekolah kat situ dari tingkatan 1 sampai 3 jaa..(1986-1988)

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:01 am

SidiA wrote:ahhahaha...akhirnyaaa......membe asai usui dari kedah...org bkt pinang....semcm khairi kata..dia member kepada kami (aku khairi dan petas),dia bukan dari SMKAH tapi dari SMDSO (Syed Omaq)....janji orang kedah...masuk je....dia ni kalau hampa nk tempah baih persiaran dia tera la...ehheheh.....


aku ugut nk delete niknem teruih dia masuk hik hik hik hik...

heri boi ... betui la budak admin nie ... jenis gila kosa ... gila meroyan ... hang tgk la heri boi weii .... dia buh avatar aku tu .... nak kena sibaq kelam budak sidi buyat nie :evil:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:05 am

sani mustafa wrote:Salamoalekum rona,..kalau hang sekolah DSO, hang kenai tak RAMIZI ABDULLAH? Orang paggil dia tulang, orang sanglang, kedah...tak salah aku sekolah kat situ dari tingkatan 1 sampai 3 jaa..(1986-1988)

terima kasih semua kerana mengalu alu kan kedatangan hamba yg hensem bergaya serta macho ke forum sekolah nie ....

wahai incik sani ekspres .... sesungguhnyer, budak tulang tu, adalah junior saya semasa di sekolah dso tu ... tapi sayangnyer, hamba tidak la dpt mengingatinyer, sbb saya hanya bersekolah di situ dr tahun 1985-86 sahaja ... tingkatan 1-2 sahaja ... tapi mungkin budak tulang tu dapat ingat saya, maklum la, saya kan hensem ... dan dulu saya suka mengawas org masa di dso tu :sunny:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:11 am

rona wrote:
sani mustafa wrote:Salamoalekum rona,..kalau hang sekolah DSO, hang kenai tak RAMIZI ABDULLAH? Orang paggil dia tulang, orang sanglang, kedah...tak salah aku sekolah kat situ dari tingkatan 1 sampai 3 jaa..(1986-1988)

terima kasih semua kerana mengalu alu kan kedatangan hamba yg hensem bergaya serta macho ke forum sekolah nie ....

wahai incik sani ekspres .... sesungguhnyer, budak tulang tu, adalah junior saya semasa di sekolah dso tu ... tapi sayangnyer, hamba tidak la dpt mengingatinyer, sbb saya hanya bersekolah di situ dr tahun 1985-86 sahaja ... tingkatan 1-2 sahaja ... tapi mungkin budak tulang tu dapat ingat saya, maklum la, saya kan hensem ... dan dulu saya suka mengawas org masa di dso tu :sunny:
ayat hg kena pebetoi sket..."maklum la...sy kan ka bnyk bulu...tu yg orang senang ingt kat saya...sy juga kuat................................kuat makan..."

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:14 am

kompom, kena lancar perang nie .... sat, nak tgk jadual sat, siang nanti ada lawatan ke klcc tak , tapi .. aiseymen, dia reja malam ... siang kat umah, takpa .. aku pi serang umah dia

tu reja malam, sat lagi lena mengeroh bawah meja dlm sleeping beg la tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:17 am

rona wrote:kompom, kena lancar perang nie .... sat, nak tgk jadual sat, siang nanti ada lawatan ke klcc tak , tapi .. aiseymen, dia reja malam ... siang kat umah, takpa .. aku pi serang umah dia

tu reja malam, sat lagi lena mengeroh bawah meja dlm sleeping beg la tu
itu dulu la ....la ni sleeping tu dh buka jadik toto dah....tidoq ataih bantai kabu dgn kain slimut baeeeekkk...punya...buka ekon sepoi sepoi bahasa.....ishhhkkkk....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:32 am

SidiA wrote:
rona wrote:kompom, kena lancar perang nie .... sat, nak tgk jadual sat, siang nanti ada lawatan ke klcc tak , tapi .. aiseymen, dia reja malam ... siang kat umah, takpa .. aku pi serang umah dia

tu reja malam, sat lagi lena mengeroh bawah meja dlm sleeping beg la tu
itu dulu la ....la ni sleeping tu dh buka jadik toto dah....tidoq ataih bantai kabu dgn kain slimut baeeeekkk...punya...buka ekon sepoi sepoi bahasa.....ishhhkkkk....

aku nak buka tagged hang, Fb ka, nak tgk sapa rakan satu opis hang, nak suruh amik pic, aku nak hantaq kat bos hang kat obersi nuuu ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:35 am

rona wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:kompom, kena lancar perang nie .... sat, nak tgk jadual sat, siang nanti ada lawatan ke klcc tak , tapi .. aiseymen, dia reja malam ... siang kat umah, takpa .. aku pi serang umah dia

tu reja malam, sat lagi lena mengeroh bawah meja dlm sleeping beg la tu
itu dulu la ....la ni sleeping tu dh buka jadik toto dah....tidoq ataih bantai kabu dgn kain slimut baeeeekkk...punya...buka ekon sepoi sepoi bahasa.....ishhhkkkk....

aku nak buka tagged hang, Fb ka, nak tgk sapa rakan satu opis hang, nak suruh amik pic, aku nak hantaq kat bos hang kat obersi nuuu ...
ahhaha...sapa kawan aku nk amek gambaq mlm2 ni....2 orang ja keja...yg sorang tu dh tidoq dh...lagi awai dari aku....tinggai aku ja sorang nih....



......ishk sapa pulak dok lintas2 tepi n belakng aku nih...lampu dh padam habih dh....nk tidoq punya pasai..tinggai lampu sama2 dlm hard disk n server room je...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:46 am

memang la malam ni hang reja berdua jer ... mungkin bertiga ber empat ngan makhluk lain ... tapi nanti aku upah la member hang hat len tu, suruh depa amik pic hang .... mesti depa sanggup lepak kat upis tu kalau ada imbuhan utk mereka ....

isk .... tinggi sayup di awangan pun, ada gak depa dok main lintas lintas belakang yer

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 5:10 am

tinggi di awan yg natnag tu suka tu.....walaupun pelik2...aku tetap jugak tarik kain selimut masam aku...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 7:02 am

Hahahaha, hang teror admin giler kosa, boh avatar sesuai dgn jiwanya.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 3:19 pm

hah taw dah tuan rona ni sapa dia..bukan dreba la tokey saja dia auta kita ja,,taw ni dia dok dkt umah cik din pancaran..wira bfp ada lg ka..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 7:49 pm

shaifulanuar wrote:hah taw dah tuan rona ni sapa dia..bukan dreba la tokey saja dia auta kita ja,,taw ni dia dok dkt umah cik din pancaran..wira bfp ada lg ka..

aiyooo ... alamak .... ni berat punya kes nie ..... camner dia leh tau pasai wira bfp nie ? aiseyyy ... wira tu tahun 1999 ... la ni zaman milenium .... WNL la pulak .... Smile

bulih hamba tau, sapa anda wahai incik shaifulanuar ? ... aiyoooo ..... ingatkan 3 org jer yg kenai saya dlm nie, tapi ramai lagi yg kenai ....

tapi saya bukan tokeh, saya dreba jer ... tak caya, tanya budak admin yg gila kuasa ....

isk, bahaya nie, dia tau la umah aku kat umah cik din .... :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 9:51 pm

Ihhhh, sapa yang tak kenai tokey, sambil tu jadi drebar sama. Dia dah kantoi Pon.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by rona on Sun Nov 01, 2009 10:45 pm

isk .... aku bukan tokey la ... dreba jer ....

lepas nie kena buat face off la .... budak sepul tu tau semua nie ... bahaya ... sampai ke budak botak zaimi pun dia tau ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Sun Nov 01, 2009 11:14 pm

rona wrote:isk .... aku bukan tokey la ... dreba jer ....

lepas nie kena buat face off la .... budak sepul tu tau semua nie ... bahaya ... sampai ke budak botak zaimi pun dia tau ....

kawan dalam selimut tu, kalau dak mcm mana leh tau semua tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by lemontree95 on Mon Nov 02, 2009 11:40 am

rona....mai lah sapa pun....rona ka ....kala...ka...mai jgn tak mai.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Khairi on Mon Nov 02, 2009 8:58 pm

Mana pi dah beruang baloq liat ni, dah tak berani masuk ka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari pemandu bas persiaran yang hensem bergaya serta macho

Post by Sponsored content Today at 7:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum