FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mai La tengok......

View previous topic View next topic Go down

Mai La tengok......

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:35 pm

belakang ghumah aku di kampung,Din sanglang tau kg sapa
depan Chalet,sebeghang jalan
port ni dok mengail syok gak.....
ni la ghupa chalet tu........
menanti untuk dibakaq.........hahahaha


Last edited by MetSanglang on Thu Oct 29, 2009 8:08 am; edited 2 times in total

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:38 pm

Apa informasi gambaq ni ... kat mana, apa yg bestnye dll

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 4:39 pm

yeeeyyyyyyyyyyyyyy...amet dh pandaiiiii....

rumah hat kita nk p tu.....yg dok tengah lait tu kaaa.....hehehehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:46 pm

rumah hat tengah lait tu kalau kita pi ,bermakna kita warga indonesia bekerja sebagai buruh binaan hehehehe......hat nama dia gold cost

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:49 pm

oraittt.,.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 5:00 pm

syiOk kalau dUk tengah lait tu...angin buih buih jaaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by din karpan on Wed Oct 28, 2009 8:11 pm

gambaq hak atas tuu...belakang umah amirr...dibalik embun tuu...umah aku..rindu la pulakkkk..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by din karpan on Wed Oct 28, 2009 8:15 pm

cisss.....
belakang umah aku apanyaa...itu pokok nyoqq ngan tanah bendang pak aku tu...ampiehhh amir..huhuuu....

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by MetSanglang on Thu Oct 29, 2009 8:11 am

din karpan wrote:cisss.....
belakang umah aku apanyaa...itu pokok nyoqq ngan tanah bendang pak aku tu...ampiehhh amir..huhuuu....
Dinnnnnnnn jom balik sauk ikan dalam koq ,lambat nanti Ca,aa ka Chop ka pi booking dulu naya kita!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by din karpan on Thu Oct 29, 2009 8:15 am

MetSanglang wrote:
din karpan wrote:cisss.....
belakang umah aku apanyaa...itu pokok nyoqq ngan tanah bendang pak aku tu...ampiehhh amir..huhuuu....
Dinnnnnnnn jom balik sauk ikan dalam koq ,lambat nanti Ca,aa ka Chop ka pi booking dulu naya kita!!!!
tt

aku merindui zaman pi tahan tauttt....
yang tu palinhg aku suka...
bangkit pepagi...pi padang angkat tauttt...
sekali angkat ulaqq guni burok...
tak pun ulaq tanah & ayaqq dah sapu katak dkt taut...

huhuhuu....
zaman la dah tak dakk...ayaqqq habiss changkatt...
tak ada aloqq dahhh..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by MetSanglang on Thu Oct 29, 2009 8:51 am

ada-ada.......aloq Chin Mat Paghutttt,anak dagha segak-segak hhahahha,aku pun ghindu gak din.......sauk ikan dlm koq tu time depa lepaih ayaq,pi tempah besi ngam2 muka koq buat penjauk huhhuhu best Din,bila kita nak balik menjala sungai cik Din lagi.........????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 8:24 pm

kera hampa dua ni mat lanyau la....tu yang gelap mcm tambok...ehh...ehh...eh..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by din karpan on Fri Oct 30, 2009 11:19 am

caca@bijak wrote:kera hampa dua ni mat lanyau la....tu yang gelap mcm tambok...ehh...ehh...eh..

aiiiiiiiiiiiiiiiii...berani komen lebih nampak...
dah laa kita rogerr dia tak angkat...nak dengaq suara serak2 kering camtuu...huhuhuuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 4:26 pm

kata mai putrajaya nak helo haram dak pun..cin pun kuat

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 8:17 pm

shaifulanuar wrote:kata mai putrajaya nak helo haram dak pun..cin pun kuat

takpa, lepas ni kalau aku pi putrajaya, aku helo hang .. takut hang cemuih lak tgk aku nanti... selului sgt dok pi putrajaya tu :bounce:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mai La tengok......

Post by Sponsored content Today at 5:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum