FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mana pi kawan-kawan semua

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Thu Oct 29, 2009 9:41 pm

sy sorang saja yg ada cikgu...sy tk minat game....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Rosnah on Thu Oct 29, 2009 10:26 pm

SidiA wrote:sy sorang saja yg ada cikgu...sy tk minat game....

tak kenal maka tak cinta. Cool

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by nz on Thu Oct 29, 2009 10:38 pm

lalu ja minggu ni...fokus anak nak exam ahad ni..

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:49 pm

nz wrote:lalu ja minggu ni...fokus anak nak exam ahad ni..
anak hamba selasa nih...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:52 pm

caca@bijak wrote:
Khairi wrote:Mana dia lagi, mai masuk dan update mana2 tajuk. Hentam ja mana yang rasa suka. Kalau satu pun tak berkenan, post topik baru.


woi selak soalan ni dah dua kali hg ulang.....tak puas hati lagi......sebenarnya hang tunggu sapa masuk ni.......jeng..jeng...jeng...

Sape2 je, tapi ....
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by nz on Fri Oct 30, 2009 2:43 pm

kwn2 masuk... tengok aje

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Gee on Fri Oct 30, 2009 6:42 pm

nz wrote:kwn2 masuk... tengok aje
kalau jumpa atau kol kak shadah kirim salam ngan dia k.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mailsnsb_2 on Fri Oct 30, 2009 7:02 pm

Gee wrote:
nz wrote:kwn2 masuk... tengok aje
kalau jumpa atau kol kak shadah kirim salam ngan dia k.....

hg kenai ka kak shadah tu gee.ngeh ngeh ngeh Very Happy

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Gee on Fri Oct 30, 2009 7:04 pm

mailsnsb_2 wrote:
Gee wrote:
nz wrote:kwn2 masuk... tengok aje
kalau jumpa atau kol kak shadah kirim salam ngan dia k.....

hg kenai ka kak shadah tu gee.ngeh ngeh ngeh Very Happy

mau ka tak kenai....banyak kenangan oooooooooooooo...........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Gee on Fri Oct 30, 2009 7:06 pm

wei hang pi suruh paklah buat posting plak......dafta takan nak lalu ja kt forum ni.......nak tunggu dia register 2 bulan takkan nak buat posting pun amik masa 2 bulan plak.....he....heeee.......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mailsnsb_2 on Fri Oct 30, 2009 7:10 pm

Gee wrote:
mailsnsb_2 wrote:
Gee wrote:
nz wrote:kwn2 masuk... tengok aje
kalau jumpa atau kol kak shadah kirim salam ngan dia k.....

hg kenai ka kak shadah tu gee.ngeh ngeh ngeh Very Happy

mau ka tak kenai....banyak kenangan oooooooooooooo...........

lain macam bunyi oooooooooo. pak lah mcm tu la...ketegaq..dok baca gelak sorang sorang...posting tak mau.jumpa aku petang petang dok kata kita dok kutuk dia...hehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Gee on Fri Oct 30, 2009 7:11 pm

habaq kat dia lagi dia tak buat posting lagi dia dok makan kutuk kita.... cheesy

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:43 pm

habaq kt dia weh....habaq...Pak Lah kubang sepat pun hampa tarik telinga dia....hat tu pun sama gak tu.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 7:04 am

Dalam seminggu ni yg dok masuk forum hanyalah aku, rona, sidi, sipon, dan cik kiah, tu pun jarang2 dah, mana pi hat lain ni, jgn biarkan forum ni berkubut tanpa nesan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 7:52 am

Khairi wrote:Dalam seminggu ni yg dok masuk forum hanyalah aku, rona, sidi, sipon, dan cik kiah, tu pun jarang2 dah, mana pi hat lain ni, jgn biarkan forum ni berkubut tanpa nesan.

err.. aku ada jaaa... tapi dah masuk dok sorang2... aku kluaq ja laaa...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 8:18 am

Tu la pasai, bila masuk sorang2 ja, tak stim nak layan forum la mcm tu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 8:21 am

salaam... wei... cuti skolah tak pi mana2 ka? err.. wife hang cikgu jugak ka? hehehehe... lupa..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 9:57 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:Dalam seminggu ni yg dok masuk forum hanyalah aku, rona, sidi, sipon, dan cik kiah, tu pun jarang2 dah, mana pi hat lain ni, jgn biarkan forum ni berkubut tanpa nesan.

err.. aku ada jaaa... tapi dah masuk dok sorang2... aku kluaq ja laaa...

hehehehe .... saya time free, masuk la ... tapi la nie dah rajin sket, sbb dah pasang antena baru utk wifi dlm bas, so dah leh ber wifi serta bertenet dlm bas ... hahahaha ....

agaknya ramau yg malu kat saya kot, maklum la, yg takder kena mengena ngan forum sekolah, dok buat kecoh kat sini ... Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 9:58 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:salaam... wei... cuti skolah tak pi mana2 ka? err.. wife hang cikgu jugak ka? hehehehe... lupa..

hehehe .. heri boi lambat sgt nak jawab,saya tolung jawab kan .. ha ah .. binik dia pun cikgu ... nanti anak anak depa besaq pun jadi cikgu gak ... hehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by shaifulanuar on Mon Dec 14, 2009 10:21 am

hehe saya nak tambah is3 incik rona pun cikgu jugak..tabik tuan rona cikgu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 10:31 am

shaifulanuar wrote:hehe saya nak tambah is3 incik rona pun cikgu jugak..tabik tuan rona cikgu

waiting

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by MetSanglang on Mon Dec 14, 2009 11:18 am

ada..ada ..tak mampuih lagi,kalut sikit hujung thn ni,ni ada masa sikit dan la selau sat........ cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 10:00 pm

tudia...nmpak riuh dh sikit....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Tue Dec 15, 2009 2:47 pm

sikit ja ni,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 8:39 pm

nak riuh byk, pi ketuk belanga ... kompom riuh

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Sponsored content Today at 7:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum