FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mana pi kawan-kawan semua

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Sat Oct 24, 2009 9:55 am

Wei, mana pi semua yang register ni. Senyap je, dah lama tak masuk forum ni. Tak syok la macam ni. Jengok-jengok la, paling tidak pun 2, 3 hari sekali. Update mana-mana tajuk, baru la best.
Smile Smile Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mat syah_sanglang on Sat Oct 24, 2009 12:34 pm

adaaaaaaaa

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by din karpan on Sat Oct 24, 2009 5:24 pm

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 5:59 am

din karpan wrote:adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Hat ni memang baguih dok ada, yang lain2 lagi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 9:32 am

met p mana hoi banyak hari dah dia tak masuk ni awat dah tercekek ikan keli ka?atau lekat kat pukat tangsi....yang lain mana g jak?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:20 pm

HAHhahaha.....aku dh email kepada semua dah...kasi depa hingat sket...hehehehe....aku 2 hari OFF..tu yg rehat sat....kepala ting tong semcm jaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 6:04 pm

SidiA wrote:HAHhahaha.....aku dh email kepada semua dah...kasi depa hingat sket...hehehehe....aku 2 hari OFF..tu yg rehat sat....kepala ting tong semcm jaa...

Admin off ka, patut la

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 8:30 pm

Rileks...aku lepas ghaya ghetu bukan taknak masuk, aku buka tengok, lalu lalau sja, tapi tak nyampuk pun...ni ada masa sikit tengok la, tak pasai pasai aku merapu...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 8:36 pm

merapu sani meraku jangan tak merapu :farao:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 8:51 pm

hehehhe...balun ja.....kalau tk merapu bukan orang kedah laa...huuhuh
....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 10:39 pm

Ya la tu...sekali mai mood aku, naik balik ranking aku ni..Rosnah tu dah potong aku rupanya hangpa tau, tak boleh biaq ni, tengok aku potong balik dah..he he

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by MetSanglang on Mon Oct 26, 2009 7:58 am

woi aku ada.........aku kalut pi rekie tempat kat bagan lalang tu,k gak tempat dia tapi kena booking cepat kalau tak nganga kita...........nak buat ikan bakaq tu........cepat la woi compom lembab sungguh la kita ni ,makngutttttttttttttt

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mat syah_sanglang on Mon Oct 26, 2009 8:58 am

hang p dok rekie awek kat tepi pantai tu kot..hang tengok kat situ ada hotel sri malaysia ada aku rasa?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by MetSanglang on Mon Oct 26, 2009 9:05 am

kak ya dah phone.......rate Rm 160 semalam ,mahai tu beb baik kita lepak PD lagi Ok

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by faiz on Mon Oct 26, 2009 9:13 am

ada...tak ke mana pun...tumpang lalu jaa..tak login pun...lgpun tak berapa kenal sgt member2 forum ni walaupun sklh yg sama...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by mat syah_sanglang on Mon Oct 26, 2009 9:17 am

natang ketam lak ni...Pd aku ada banglow kat situ tai cuti sek penuh la,aku kena boking dulu...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 2:59 pm

faiz wrote:ada...tak ke mana pun...tumpang lalu jaa..tak login pun...lgpun tak berapa kenal sgt member2 forum ni walaupun sklh yg sama...
masuk kerap2 baru kenai.....mai la...jgn dok diam2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by MetSanglang on Mon Oct 26, 2009 3:20 pm

tak faiz punya pasai,bagi mai paiz punya phone no.pastu kami pakat call balik memori lama apamacam ,nak no phone rosmira ramli tak?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by faiz on Mon Oct 26, 2009 4:52 pm

mira? lamanya tak dgr nama dia...agaknya dia igt aku lg dak? metsanglang, hg bg la no mira...bkan setakat aku ja mesti ramai lg yg nak...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by amir aa on Mon Oct 26, 2009 8:44 pm

mira .... Sister Rosmira ada kat Hosp Tuanku Fauziah sekarang btugas kat CCU
call hosp ext: CCU
aku dah ajak dah masuk forum... diam aje..

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 3:02 pm

Mana dia lagi, mai masuk dan update mana2 tajuk. Hentam ja mana yang rasa suka. Kalau satu pun tak berkenan, post topik baru.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Rosnah on Wed Oct 28, 2009 6:58 pm

kawan-kawan dok melepak main game dalam facebook.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Khairi on Thu Oct 29, 2009 12:49 pm

Rosnah wrote:kawan-kawan dok melepak main game dalam facebook.

lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 3:21 pm

Khairi wrote:Mana dia lagi, mai masuk dan update mana2 tajuk. Hentam ja mana yang rasa suka. Kalau satu pun tak berkenan, post topik baru.


woi selak soalan ni dah dua kali hg ulang.....tak puas hati lagi......sebenarnya hang tunggu sapa masuk ni.......jeng..jeng...jeng...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by faiz on Thu Oct 29, 2009 5:11 pm

betul kata rosnah...kawan2 sebok main game dlm fb..gila main game kalah anak2..termasuklaa aku..hahaha...bukannya apa, utk hilangkan letih kerja...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana pi kawan-kawan semua

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum