FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

mencari dimana rakan pssgm....

View previous topic View next topic Go down

mencari dimana rakan pssgm....

Post by shaifulanuar on Thu Oct 22, 2009 2:47 pm

mencari semua rakan2 pssgm dulu kini dan selamanya..opis saya ni ada seorang anak kepada arwah cikgu siti kalsom bt dato meor rahman dan cikgu mt ayazi..
byk xterkira rakan2 se gayong,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by Gee on Thu Oct 22, 2009 7:54 pm

shaifulanuar wrote:mencari semua rakan2 pssgm dulu kini dan selamanya..opis saya ni ada seorang anak kepada arwah cikgu siti kalsom bt dato meor rahman dan cikgu mt ayazi..
byk xterkira rakan2 se gayong,,,

welkam to porum ni saiful.......nak mtk kalu bulih tu boh la gambaq baru la leh kenai........rupanya ramai bekas warga SMKAH dok putrajaya ni no.......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 9:40 pm

shaifulanuar wrote:mencari semua rakan2 pssgm dulu kini dan selamanya..opis saya ni ada seorang anak kepada arwah cikgu siti kalsom bt dato meor rahman dan cikgu mt ayazi..
byk xterkira rakan2 se gayong,,,
betui tu...buh gambaq mai...nnt depa boleh kenai...

kalau rakan PSSGM ni agak ramai jugak dlm forum ni....mcm din karpan,sani,cikguasrul (dia kawen dgn anak menakan abang Sha kot..kalau salah tolong betuikan),aku sendiri,baron,mat saad lubuk ayaq....rasa itu ja kot.....lupa dh laa..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by shaifulanuar on Fri Oct 23, 2009 9:25 am

ok nti nak boh la xtau nk boh gena tah.kena minta tolong petas boh sat.dia bab boh ni cukup cekap.....

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by din karpan on Fri Oct 23, 2009 5:08 pm

ishhhhhhhhhh....
aku bila baca bab bersilat ngan pasai mengumpul balik rerakan silat nii..
naik cerinnnnnnnnn bulu romaaa...pairlakkk betoiiii...
semangat pahlawan tu ada lagi nooo...
tapi kalau kena ngan piston...mati gakkkkkkkkkk....

muahahaaa...
mai la kita camtumkan kembali rakan sepersilatan nii...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by shaifulanuar on Sat Oct 24, 2009 2:23 am

mai la pakat mai umah bg sha kalau dulu umah atas tempat din joget sanglang terjun kot tingkap la dh xdak lg semua tu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by din karpan on Sat Oct 24, 2009 12:07 pm

shaifulanuar wrote:mai la pakat mai umah bg sha kalau dulu umah atas tempat din joget sanglang terjun kot tingkap la dh xdak lg semua tu

shaifulanuar..
hang kenal ka din joget sanglang tu..
hang ada skli ka masa dia terjun kut tingkat tuu...
huhuhuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:29 pm

din karpan wrote:
shaifulanuar wrote:mai la pakat mai umah bg sha kalau dulu umah atas tempat din joget sanglang terjun kot tingkap la dh xdak lg semua tu

shaifulanuar..
hang kenal ka din joget sanglang tu..
hang ada skli ka masa dia terjun kut tingkat tuu...
huhuhuu...
adakah aku pun ada time tuh...tapi rasanya aku tkdak kot hehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 8:25 pm

Takpa la ada ka takdak, yang penting kita masih rakan segayong..aku ucap salam buat semua ahli dalam forum ni (bukan ahli pun asalamuaikum jugak). Aku dok di gungai petani ni pun, mak bapak dengan kawan kawan anak aku dok suruh mengajag depa silat, bagi anak-anak depa dsiplin sikit, maklumlah budajk budak la ni, dok di pekan pulak..macam macam terdedah..aku serah kat allah mana tau kot kot dan penuhi permintaan depa. Maklumlah, lapas ni aku 4 hari kat sg petani, 3 hari kat langkawi..kat langkawi 2 bisnes nak kena jaga, di sg petani 2 bisnes lagi..penat penat..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 8:56 pm

sani mustafa wrote:Takpa la ada ka takdak, yang penting kita masih rakan segayong..aku ucap salam buat semua ahli dalam forum ni (bukan ahli pun asalamuaikum jugak). Aku dok di gungai petani ni pun, mak bapak dengan kawan kawan anak aku dok suruh mengajag depa silat, bagi anak-anak depa dsiplin sikit, maklumlah budajk budak la ni, dok di pekan pulak..macam macam terdedah..aku serah kat allah mana tau kot kot dan penuhi permintaan depa. Maklumlah, lapas ni aku 4 hari kat sg petani, 3 hari kat langkawi..kat langkawi 2 bisnes nak kena jaga, di sg petani 2 bisnes lagi..penat penat..
sakan hampa nooo.....aktif lagi dlm silat.....

bro...bisnes kt langkawi tkdak lubang ka....LIMA dh dekat.....aku n geng terlepas lobang laa....PM aku kalau ada uuhuuhuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 10:17 pm

Untuk LIMA ni aku pun tak prepare apa lagi...aku ada amik ruang niaga di Pekan Rabu LADA dalam 18x18 kaki, tapi dok sibuk smpai hari ni, takdan nak buat renovation apa lagi, bisnes pun tak mula lagi kat sana. Cuma bulan 6 sampai bulan lapan haritu aku dok ulang alik sana buat projek iklan di feri, tu yang aku dapat idea buat kat sana. Lagipun orang sana minta aku buat servis tu, depa syok orang melayu buat bisnes macam cina.. Kalau hang ada apa apa hal, bagitaulah aku no, insyaallah mana yang mampu, aku cuba tolong.. Lagi satu, kalau hang atau sapa sapa ada yang hang kenai boleh bawa proposal aku untuk ferry advertising di KL, bagitau aku..aku ada media banyak kat sana boleh propose. Kos sebiji untuk exterior body wrapping RM100 - 120 ribu setahun. Nak bas di kawasan utara pun aku ada jugak, ataupun bas di seluruh semenanjung malaysia ni. Sebelah utara boleh dapat rate serendah RM2200 sebulan untuk sebiji bas full body wrap. Cuba tengok dalam website temporary aku
www.icity.com.my/utaragraphic/

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:31 am

sani mustafa wrote:Untuk LIMA ni aku pun tak prepare apa lagi...aku ada amik ruang niaga di Pekan Rabu LADA dalam 18x18 kaki, tapi dok sibuk smpai hari ni, takdan nak buat renovation apa lagi, bisnes pun tak mula lagi kat sana. Cuma bulan 6 sampai bulan lapan haritu aku dok ulang alik sana buat projek iklan di feri, tu yang aku dapat idea buat kat sana. Lagipun orang sana minta aku buat servis tu, depa syok orang melayu buat bisnes macam cina.. Kalau hang ada apa apa hal, bagitaulah aku no, insyaallah mana yang mampu, aku cuba tolong.. Lagi satu, kalau hang atau sapa sapa ada yang hang kenai boleh bawa proposal aku untuk ferry advertising di KL, bagitau aku..aku ada media banyak kat sana boleh propose. Kos sebiji untuk exterior body wrapping RM100 - 120 ribu setahun. Nak bas di kawasan utara pun aku ada jugak, ataupun bas di seluruh semenanjung malaysia ni. Sebelah utara boleh dapat rate serendah RM2200 sebulan untuk sebiji bas full body wrap. Cuba tengok dalam website temporary aku
www.icity.com.my/utaragraphic/

hang kerja sendiri ka sani...
kira tokey besaqq la nii..
huhuhuuu...
tahniahhh..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 3:06 pm

sani mustafa wrote:Untuk LIMA ni aku pun tak prepare apa lagi...aku ada amik ruang niaga di Pekan Rabu LADA dalam 18x18 kaki, tapi dok sibuk smpai hari ni, takdan nak buat renovation apa lagi, bisnes pun tak mula lagi kat sana. Cuma bulan 6 sampai bulan lapan haritu aku dok ulang alik sana buat projek iklan di feri, tu yang aku dapat idea buat kat sana. Lagipun orang sana minta aku buat servis tu, depa syok orang melayu buat bisnes macam cina.. Kalau hang ada apa apa hal, bagitaulah aku no, insyaallah mana yang mampu, aku cuba tolong.. Lagi satu, kalau hang atau sapa sapa ada yang hang kenai boleh bawa proposal aku untuk ferry advertising di KL, bagitau aku..aku ada media banyak kat sana boleh propose. Kos sebiji untuk exterior body wrapping RM100 - 120 ribu setahun. Nak bas di kawasan utara pun aku ada jugak, ataupun bas di seluruh semenanjung malaysia ni. Sebelah utara boleh dapat rate serendah RM2200 sebulan untuk sebiji bas full body wrap. Cuba tengok dalam website temporary aku
www.icity.com.my/utaragraphic/
tahniah la bro.....puas hati aku nengok....besaq tu.....sayang aku tk buat lagi forum ni time aku dapat satu projek agak buleh tahan jugak la...supply bunting n banner utk keputraan sultan pahang...tk bnyak...ada la dlm 800ribu kepin utk seluruh negeri pahang......depa nk kompeni melayu.....tapi itu awai thn hari tu laa....la ni kalau ada yg sesuwai aku roger hang laaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:33 pm

Insyallah kalau ada rezeki nanti...tak ke mana kan?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:37 pm

Alaa..malu la pulak dok bagitau kerja aku kat dalam ni..kerja pun boleh cukup makan saja...baru dok belajag buat bisnes ja..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by shaifulanuar on Tue Oct 27, 2009 8:33 am

mau ka xkenai bg din oooiii,,,kalau lagu hindustan begoyang umah,,nickname saya not partner mat jan kat sekolah bt 6 dulu..bg din ni selalu balaih ikan keli bg sha dlm kolam depan umah dia dulu,,cerah sekolam dia tangkap

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by Majid on Wed Nov 04, 2009 11:30 am

misi penting....... jom kita jejak dimana din joget

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by Majid on Wed Nov 04, 2009 11:33 am

dimana mat said.geng sajak sani dulu.. masih aku ingat lagi waktu tanya dia mana dia piala.. lepas dia anjur liga 7 sebelah di smah dulu (masa tu team singlet putih-baha dan geng menang) ...dia jawap apa " piala akan diambil selepas ini......" dulu dia kerap juga mai tido di umah, lepas tu dapat keja navy di lumut...la nie tak tau la dia balik ka..ayaq itam. rumah tu pun rasanya dah takdak lagi.... kawan-kawan cari...dimana mat said tika dan saat ini.

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 3:01 pm

ya ya ya...mat said......patner aku...cekik sampai nk mampuih aku.....nk patner dgn org lain tk best.....tahan jugak la patner dgn dia...


semoga said masuk dlm porum nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by shaifulanuar on Thu Nov 05, 2009 10:01 am

din joget bela itik di keramat

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by d on Sat Nov 14, 2009 7:17 am

ermmm nama2 tu memang dok ingat... tapi dh tak cam ghupa depa...

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by din karpan on Sat Nov 14, 2009 1:20 pm

shaifulanuar wrote:din joget bela itik di keramat

haha betoiii.....
ada cik majid...apa khabaqq....
dok mana la ni...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 7:59 am

ada Din ,hang pi Sek Keb Jerlun tu ada la mahaguru Majid kita ni..........jangan marah Jidddd

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by din karpan on Tue Nov 17, 2009 12:18 am

MetSanglang wrote:ada Din ,hang pi Sek Keb Jerlun tu ada la mahaguru Majid kita ni..........jangan marah Jidddd

tahniahh...
ramai rerakan dah jadi mahaguru noo...
sronok & bangga aku...
huhuhuuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 6:44 am

din karpan wrote:
MetSanglang wrote:ada Din ,hang pi Sek Keb Jerlun tu ada la mahaguru Majid kita ni..........jangan marah Jidddd

tahniahh...
ramai rerakan dah jadi mahaguru noo...
sronok & bangga aku...
huhuhuuu..
itik 2 ekoq...nk semelih buat gulai cicah ketupat raya haji nih.... drooling drooling drooling

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mencari dimana rakan pssgm....

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum