FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by wantote on Sat Nov 21, 2009 8:55 pm

sory baru join hampa,nak tnya kholidi masih d hspital ka,saya mmg sebaya dgn dia dok asrama skali dgn dia,hassan n dara dulu,tak tau cite ni,klau sapa ada no tel salah sorang dari depa ni tlg bagi k..............

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Sun Nov 22, 2009 12:02 am

tu diaaaa..acara jejak kasih dah mula...sapa ada tlong bagi weyyyy..kawan kita baru join nooo...bg kejasama...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by SidiA on Sun Nov 22, 2009 9:33 pm

cuba cek kt muka surat depan2 tu......rasa ada kot kontek nombor nya pakk....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by shaifulanuar on Mon Nov 23, 2009 1:25 pm

kawan hang la tu wan oii.aku pun xtaw kontek depa

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by MetSanglang on Tue Nov 24, 2009 8:05 am

nah ni no HASSAN,dia dok jaga kholidi kat hospital,apa2 hai hampa telipon hassan nah ni no dia 012 4589845

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by wantote on Tue Nov 24, 2009 8:12 pm

tq,marilah kita sama-sama doakan agar kawan kita 2 sihat seperti sediakala........amin......

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by ummi hakim binti hamzah on Sat Jan 16, 2010 12:50 am

shaifulanuar wrote:mcm mana dgn idi la ni sehat dhka,dara sema kelas la dulu,ada no kontek depa x wahai abg2

idi dah balik dr spitan baru2 ni...dah boleh ckp..tapi dr pinggang ke bawah takleh rasa apa2.aku slalu duk ctc ngan dara...sbb baru2 ni kami buat reunion...

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by ummi hakim binti hamzah on Sat Jan 16, 2010 1:00 am

wantote wrote:sory baru join hampa,nak tnya kholidi masih d hspital ka,saya mmg sebaya dgn dia dok asrama skali dgn dia,hassan n dara dulu,tak tau cite ni,klau sapa ada no tel salah sorang dari depa ni tlg bagi k..............


ni dara nya nombot:0195787175

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mat syah_sanglang on Sat Jan 16, 2010 12:17 pm

Dara!!!

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by ummi hakim binti hamzah on Sat Jan 16, 2010 7:38 pm

mat syah_sanglang wrote:Dara!!!

lor awat?

ummi hakim binti hamzah
Kawan Baloq Liat

Virgo Posts : 11
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by amir aa on Sat Jan 16, 2010 9:45 pm

semoga cepat sembuh...amin....

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by SidiA on Mon Jan 18, 2010 9:35 pm

ummi hakim binti hamzah wrote:
shaifulanuar wrote:mcm mana dgn idi la ni sehat dhka,dara sema kelas la dulu,ada no kontek depa x wahai abg2

idi dah balik dr spitan baru2 ni...dah boleh ckp..tapi dr pinggang ke bawah takleh rasa apa2.aku slalu duk ctc ngan dara...sbb baru2 ni kami buat reunion...

Dik ummi aiiihh...dh buat reunion...buh la gambaq dlm ni...baru la syiOk dok ada bila dpt kelih gambaq2 member2 yg dah jadik tranformer tu hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by d on Wed Jan 27, 2010 8:12 am

amin....

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by shaifulanuar on Wed Jan 27, 2010 11:32 am

ha boh la gambaq.ummi ni lagu nak kenai ja.dulu kelaih mn

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by d on Thu Jan 28, 2010 7:33 am

ang pon p boh gambaq muka bas...
nasib baik bukan gambaq bas chai... bas tok awang ka... cheesy

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by shaifulanuar on Thu Jan 28, 2010 3:40 pm

hehe baih chai pun sampai kl ooo

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by Sponsored content Today at 1:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum