FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Mon Nov 09, 2009 5:07 pm

ada juga geng SMKAH kat sini....

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Mon Nov 09, 2009 11:35 pm

chem wrote:ada juga geng SMKAH kat sini....

apa xdaknya...belambak geng SMKAH kt sini....aku pun kt p/jaya jugak.....

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by shaifulanuar on Tue Nov 10, 2009 6:46 am

sunggohhhhhhhh aihhh nti kita buat makan2 tang putrajaya seafood kemaihh sikit kita sewa la baih zam ka rona ka,,,byk ni smah kat putrajaya,,buleh wat team futsal

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by d on Sat Nov 14, 2009 7:12 am

elok2 not.... ang ajak bg mail ni skali... dia memang minat hehehe...

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by ajaiTM on Sat Nov 14, 2009 1:36 pm

MetSanglang wrote:untuk pengetahuan rakan2 sekelian,bagi yang mengenali saudara Kholidi,(dulu dok asrama, depa 4 bradik Zai, Hassan,Kholidi dan Dara)kholidi sekarang di hospital,koma dan kritikal akibat kemalangan jalan raya 10 hari sblm raya.itu dari apa yang aku dengaq le!jadi sama2lah kita berdoa agar Saudara Al-Kholidi sembuh seperti sediakala...........

apa perkembangan kholidi.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by d on Sat Nov 14, 2009 3:45 pm

dengaq kata operate ahad baru nih...

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 7:55 am

d wrote:dengaq kata operate ahad baru nih...
ya operate.dah stabil,hassan dok tunggu,kena buat terapi,sama2 kita doakan Kholidi cepat sembuhhhhh.......!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Mon Nov 16, 2009 9:16 am

Ada sesapa tau contact hasan tak???

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Mon Nov 16, 2009 9:19 am

Geng2 SMKAH kat Putrajaya..jom join futsal..kami setiap rabu malam khamis main futsal kat Aktif Futsal Bangi. Ni dok Putrajaya, dok kuarters ker umah masing222???...Ramai rupanya geng SMKAH kat Putrajaya..ada sesapa tak keje kat Wisma Putra??

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 12:11 pm

nahhhhh....ni che no Hassan 0124589845

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Mon Nov 16, 2009 12:37 pm

tq..tq..

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by Gee on Mon Nov 16, 2009 7:56 pm

Kalu kt wisma putra dekat sgt la sy reja sblh ngan wisma putra ja.....kt tmn wawasan tu, dah tu tiap2 mggu main futsal kt aktif futsal bangi hari ahad malam isnin......mcm mana tak pernah terserempak lak ni.........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Tue Nov 17, 2009 12:35 am

keje kat taman wawasan ker kat sekolah pre 16...kitaorg turun main futsal tiap2 mggu gak tp hari rabu mlm khamis.....tak prnh turun malam isnin.

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 18, 2009 5:43 am

d wrote:elok2 not.... ang ajak bg mail ni skali... dia memang minat hehehe...

ish no dik jam..minat sungguh la..dulu perut petak enam..lama depa dok tak ajak main yg dok menten jd satu ni....hehehe.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 18, 2009 6:10 am

chem wrote:keje kat taman wawasan ker kat sekolah pre 16...kitaorg turun main futsal tiap2 mggu gak tp hari rabu mlm khamis.....tak prnh turun malam isnin.

kami hari hari kat wawasan..makan kat p 16,,,kat wisma putra tu yg dok juai bihun sup tu org smah gak...la ni juai nasi campoq dah kot....pak din kemboja....dulu org pangey din meramu...hehehe..ramai betui ex smah keja kat putrajaya...dari 2003 dah dok reja dah kat ptjya....tak penah jumpa nooooo...sib baek ada porum ni...makaseyyyyyy tok moq...pas ni kita pi mengaiiiiii ikannnn.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 18, 2009 6:12 am

Gee wrote:Kalu kt wisma putra dekat sgt la sy reja sblh ngan wisma putra ja.....kt tmn wawasan tu, dah tu tiap2 mggu main futsal kt aktif futsal bangi hari ahad malam isnin......mcm mana tak pernah terserempak lak ni.........

kalau teserempak hg kenaiiii ka gee...hehehe...dia baru jengoi dlm forum ni...pas ni nak wat projek kat wisma putra plak....hehehe.lg dekat.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 6:41 am

tudiaa...geng putra jaya dh start bersembang......tkdak hai...sembang2 jgn tk sembang.... Smile Smile


hampa pi kat zon/kawasan.....aku nk buka zon putrajaya...p sembang situ...tang ni tempat Akholidi bin Haji Ayob.......ehheheheh....

Salah Parking

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by chem on Wed Nov 18, 2009 2:17 pm

Memang selalu beli mihun sup kat sini. hari tu tanya dia, dia kata dok sungai korok. Takler tanya sekolah mana. La ni orang jual tu asik tukar jer. Memang pun ramai orang kedah meniaga kat sini. Dekat rupanya kita ni no...kalau makan kat presint 16 tu selalu jugak...makan roti canai. heheheh.

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by MetSanglang on Wed Nov 18, 2009 2:31 pm

ni dikkk...hang ni wisma putra bahagian mana?abg slalu gak gi suplly barang kat unit media ka apa,bagunan ataih bukit nu,tapi gheja depa shooting gambaq je la.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 18, 2009 7:24 pm

chem wrote:Memang selalu beli mihun sup kat sini. hari tu tanya dia, dia kata dok sungai korok. Takler tanya sekolah mana. La ni orang jual tu asik tukar jer. Memang pun ramai orang kedah meniaga kat sini. Dekat rupanya kita ni no...kalau makan kat presint 16 tu selalu jugak...makan roti canai. heheheh.

kalau selisih pun tak berapa nak kenai lg...gambaq haluih sangat...kt p 16 tu kira port kami betahun dah...dulu satu kedai saja adilla tomyam tu..la ni penuh dah...dok mana...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 6:41 am

Al Kholidi mcm mana la ni wehhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by MetSanglang on Thu Nov 19, 2009 4:16 pm

Kholidi dah mula boleh duduk lepas operation ari tu,cuma ada rasa sakit le.tapi kaki dia tetap takleh gerak,lepas ni dia cuma bergantung pada kerusi roda,sama2 la kita berdoa agar Kholidi tabah dan kuat semangat menghadapi mana tau ngan doa kita ramai2 dimakbulkan,dia pulih spt sediakala,!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 19, 2009 4:48 pm

semoga cepat sembuh la!!

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 5:08 pm

amiin...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:31 pm

semoga Allah memberikan kekuatan kepada Kholidi...amin...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Al Kholidi bin Hj.Ayob.......

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum