FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

minta tolong.................

View previous topic View next topic Go down

minta tolong.................

Post by faiz on Wed Oct 21, 2009 2:42 pm

salam semua....blh bg tau tak macam mana cara nya nak delete pic yang telah di upload kat file lencana/logo sekolah...satu lagi camna nak letak kan pic kat profile..

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 6:49 pm

tkpa tkpa...nnt sy tolong buh gambaq tu sebagai avatar...nnt sy bgtau lagi info kat bahagian salam perkenalan.....gambaq dlm lencana tu nnt sy delete......tunggu yaaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 7:08 pm

Kawan2....aku pun dok penin nih...mana p tajuk yg aku buat cara2 nk buh gambaq tuh......isshhkkkk...sapa pulak delete nih...adoooiii.....mana pulak la aku letak wehhhh....adehhhh......


mcm ni ja la KAwan2 wehhh......hg klik kt profile hampa ...(ataih sekali)
lepas tu p klik kt avatar....
lepas tu ....three la hahahahahaha............
lepas tu browse (itu sekiranya hampa nk amek gambaq dari h.disk)
atau hampa bleh copy paste link dari mana gambaq tu mai.....
lepas tu klik je...save.....kt bawah sekali tu laaa.....

Sila baca nih....kalau tk paham tanya AjaiTMnet hehehe....:
Displays a small graphic image below your details in posts. Only one image can be displayed at a time, its width cannot exceed 150 pixels, the height cannot exceed 200 pixels, and the file size cannot be higher than 64 KB.


semoga berjaya ye adik adik adik.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by tOksiak on Wed Oct 21, 2009 7:14 pm

Faezah eeeyyy.......GAmbaq dh dibubuh....kt gallery akan di delete...

sehkian

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by tOksiak on Wed Oct 21, 2009 8:28 pm

ok dak gambaq tu.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by faiz on Wed Oct 21, 2009 9:34 pm

aaaa..barulaa betul..1 hari dok cuba bubuh..hasilnya salahlaa plak..tq la kekawan hampa mmg baguihlaa...nk buat mcmn buta IT...ksian kat aku no..huhuhu...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 10:23 pm

ehhehehe.....takdak haiii......sama2 tolong menolong laa......yg ada sini bukan nya pandai sgt pun...biasa2 jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by MetSanglang on Thu Oct 22, 2009 8:36 am

Faiz,hang yang gheja RTM ka?dulu hang pernah dok angkasapuri dak?.......kan pa RTM tu tempat makan aku gak tu ,wisma pa TV ka radio ka,habaq mai,ni lagi satu........happy birthday tang umoq dah buleh tukaq jadi 35,dah nak masuk bulan 11 dah ni.......hahahhaha jangan marah

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:44 pm

faiz wrote:aaaa..barulaa betul..1 hari dok cuba bubuh..hasilnya salahlaa plak..tq la kekawan hampa mmg baguihlaa...nk buat mcmn buta IT...ksian kat aku no..huhuhu...

nasib baik IT ja buta, kalau mata, haruuuuuuu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 3:00 pm

Metsanglang, aku join RTM thn 1996 bhgn VTR TV Angkasapuri, la ni aku dah transfer blk Alor Star..hg keja situ ka? Umur? Hg kena tanya moderator sbb apa umur aku msh 34 thn...hehehe...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 3:02 pm

Khairi, bila hg ltk gambar lama barulaa aku cam & ingat muka hang yg mana satu...rasanya masa muda lg hensem kut...hahaha...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by MetSanglang on Thu Oct 22, 2009 4:43 pm

hang cam lagi ka aku?Compony aku supplier Broadcasting equipment,penah ada projek ngan RTM,loc tingkat 2 wisma TV bilik sound dub,bilik kak baderiah.wisma radio pun ada kheja gak, mr Khor.IPTAR pun ada gheja gak,IBC pun ada gak,bilik editing abg Deris,semua instalation...........kheja aku la tu.....tapi tak jumpa hang pun.......slalu gak lepak kantin RTM tu........aku 1993 join TV3 jalan liku bangsat -1997 ekonomi gawat ,bss le aku pas tu keja stesyen minyak pastu join com aku ni sampai sekarang(kulikang gak makan gaji)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 7:34 pm

metsanglang, aku join rtm pun 1996, kalu terjumpa pun maybe aku tak cam...msg2 dh dewasa, muka pun dah lain...ooo kiranya rtm tu dh jadi tempat lepak hg lah yaa...aku pun tak lama kt angkasapuri,aku minta transfer blk alor star...memang tak pernah jumpa kut...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 9:26 pm

Ooo..angkasapuri...kahiri jom kita pun cerita jugak laa....

aku pun selalu ulang alik lalu tepi...bukan tepi tapi sipi sipi sipi angkasapuri sebb dok p rumah khairi kt pantai dalam ehheheheh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: minta tolong.................

Post by Sponsored content Today at 12:38 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum