FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

welcome semua rakan2

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Fri Dec 04, 2009 10:27 am

awat dok cm senak ja ka teran be**k

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by mailsnsb_2 on Fri Dec 04, 2009 7:51 pm

mana pi gambaq kambin rona wey,dah kena sembelih ka....kat belah kedah la ni buah delima murah.sebiji singgit...sedap la.ari tu pi nat sabtu tutuh 20 biji...sampai sakit perut...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Sat Dec 05, 2009 6:49 am

mailsnsb_2 wrote:mana pi gambaq kambin rona wey,dah kena sembelih ka....kat belah kedah la ni buah delima murah.sebiji singgit...sedap la.ari tu pi nat sabtu tutuh 20 biji...sampai sakit perut...
ceh...gila paaa.....20 biji....buah delima sejenih buah yg mementen/menambahkan darah....kalau darah rendah..makan la delima....jgn dok makan isi perut binatang (hati pedai,kelempung,paru,pedai)...nnt buat kita jadi pelupa......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sat Dec 05, 2009 11:16 pm

mailsnsb_2 wrote:mana pi gambaq kambin rona wey,dah kena sembelih ka....kat belah kedah la ni buah delima murah.sebiji singgit...sedap la.ari tu pi nat sabtu tutuh 20 biji...sampai sakit perut...

kamen aku dah kena curik atau lebih tepat, ada org kidnap kamen aku tu, tapi aku tau sapa yg kidnap, takpa .. aku nak tgk sampai bila dia nak peram kamen aku ... aku tengah marah nie ...

buah delima .. perrgh .. memang sedap wooo ... antaq la mai key ell sekotak dua buah delima tu ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 7:43 pm

rona wrote:
mailsnsb_2 wrote:mana pi gambaq kambin rona wey,dah kena sembelih ka....kat belah kedah la ni buah delima murah.sebiji singgit...sedap la.ari tu pi nat sabtu tutuh 20 biji...sampai sakit perut...

kamen aku dah kena curik atau lebih tepat, ada org kidnap kamen aku tu, tapi aku tau sapa yg kidnap, takpa .. aku nak tgk sampai bila dia nak peram kamen aku ... aku tengah marah nie ...

buah delima .. perrgh .. memang sedap wooo ... antaq la mai key ell sekotak dua buah delima tu ...
yaa...kamen sedap...buah delima pun sedap...sama2 sedap....kamen bakaq pun sodap.... Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:01 pm

lepas nie, ada org kena bakaq .. bakaq bubuh sos bbq .. pastu bagi ikan makan dagin org tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 9:03 pm

rona wrote:lepas nie, ada org kena bakaq .. bakaq bubuh sos bbq .. pastu bagi ikan makan dagin org tu
sian sapa yg kena

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:04 pm

kita tunggu dan lihattttt .................................

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 9:07 pm

rona wrote:kita tunggu dan lihattttt .................................
wokeyyyy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:07 pm

aku pun wokey jugak laaaaa....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 9:09 pm

tOksiak wrote:aku pun wokey jugak laaaaa....
Baguih Dok Ada punya kawan2

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:18 pm

cheesy

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:26 pm

Aku pun tktau

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Mon Dec 07, 2009 3:59 pm

hehe

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Mon Dec 07, 2009 7:01 pm

Day Dreaming

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 8:51 pm

ceq lapaq dagin bakaq

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:17 pm

rona wrote:ceq lapaq dagin bakaq
ceq pun....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:20 pm

hang memang sentiasa lapaq ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:28 pm

rona wrote:hang memang sentiasa lapaq ...
Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Wed Dec 09, 2009 6:31 am

kat ss 3 ni ada western food baeekk punya murah dan lazat...

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Wed Dec 09, 2009 9:06 am

shaifulanuar wrote:kat ss 3 ni ada western food baeekk punya murah dan lazat...
pungah, tau kat si rona, tutup kedai beda dia nak pi makan

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Wed Dec 09, 2009 5:50 pm

rona...sapa tu????oooo org kay elll tu hmmmm mcm mn agaknya gaya dia kerkah dagin

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Wed Dec 09, 2009 6:53 pm

aku pasai ss ni aku tk berapa reti...hg habaq mai landmark dia dulu.....baru aku tau...rasa mcm area Amway tu jaaa...kalau situ...dh lama dah aku dok p...tapi dh lama jugak la aku tk p sana heheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Wed Dec 09, 2009 9:07 pm

Khairi wrote:
shaifulanuar wrote:kat ss 3 ni ada western food baeekk punya murah dan lazat...
pungah, tau kat si rona, tutup kedai beda dia nak pi makan

huh !! la nie kan, ramai sungguh org tak sayang mulutz ... agaknya insuran dah terlebih beli kot

tak logik langsung la kalau aku pi, makan sampai abis stok kat situ.

cik sepoi mulutz gedebai .... hang bg la alamat penuh, setakat bg ss3, mcm mana nak carik, setidak tidak nya, bg la koordinet nya, senang aku nak tekan kat navigator aku. apa , ingat ss 3 tu cam pida 13 ka ? besaq kelemboi

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Thu Dec 10, 2009 12:49 am

last topik jadik makan...ni abg hail nk marah ni.... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum