FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

welcome semua rakan2

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Thu Dec 10, 2009 9:02 am

hakhak dh admin pun gila makan,,,,ala mudahja dr kl ikut fedrel,naik jambatan penang tu kona kanan,,sampai tang kilang tu impit kiri u turn balik simpang mola kiri teruih jumpa esso paih tu shell.ha trapit lite shell tu tgk kanan ada kedai cina,dlm tu la stall westen,,,kedai melayu islam la,,,ari selasa pasaq mlm

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Sat Dec 12, 2009 6:32 am

shaifulanuar wrote:hakhak dh admin pun gila makan,,,,ala mudahja dr kl ikut fedrel,naik jambatan penang tu kona kanan,,sampai tang kilang tu impit kiri u turn balik simpang mola kiri teruih jumpa esso paih tu shell.ha trapit lite shell tu tgk kanan ada kedai cina,dlm tu la stall westen,,,kedai melayu islam la,,,ari selasa pasaq mlm
OOo...situ ja ka...lama aku tk p....dlm lagi sekolah men.Keb. Sea Port..sekolah pertama bini aku ngajaq...depan shell tu aku eksiden bengkok habih mutu yamaha sukan aku.....tempat pernah jatuh lagi dikenang.....masakan pula tempat makan buleh lupa...nnt kena p nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sun Dec 13, 2009 1:10 pm

hahahaha .. saja la nak habaq ... ceq dah pi dah aritu ... sedap wooo ... kenyang... bess ayaq asam boi dia, kena pi beli bungkuih nie ...

ceq pi ngan .... hehehehe ... ngan dreba bas rimau tua tu

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 1:13 pm

rona wrote:hahahaha .. saja la nak habaq ... ceq dah pi dah aritu ... sedap wooo ... kenyang... bess ayaq asam boi dia, kena pi beli bungkuih nie ...

ceq pi ngan .... hehehehe ... ngan dreba bas rimau tua tu
tediaaaa......master of makan2 dh bersora lemak merdu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sun Dec 13, 2009 1:42 pm

master ? daru U mana ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 2:47 pm

u.............u suka makan...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Rosnah on Sun Dec 13, 2009 7:24 pm

SidiA wrote:u.............u suka makan...


?

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 6:52 am

SidiA wrote:u.............u suka makan...
USM kot : U Suka Makan

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 8:26 am

dekat damansara Uptown pun ada gak.. western best... tapi chinese punya laaaa.. tapi Uptown Hawkers tuh.. semua halal.. stall hujung skali... Steven.. aku dok Uptown dulu.. selalu lepak situ...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Mon Dec 14, 2009 9:27 am

kak kiah pi dgn kawan hat baih bunga tu dia balon mixgrill xtra large maha besaq lincin setalam,,,,besaq sungguh nafsu kawan admin ni,,,,ada bw baih pi ladang sawit,,tanah merah eiiiii low class youuuuu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 9:51 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:dekat damansara Uptown pun ada gak.. western best... tapi chinese punya laaaa.. tapi Uptown Hawkers tuh.. semua halal.. stall hujung skali... Steven.. aku dok Uptown dulu.. selalu lepak situ...

betuii ... dulu masa uptown fofuler, selalu dok pi makan kedai tu ... kedai steben ... syok gak dia punya western ... tapi la nie tatau la ada lagi ka dak.

wei mangkaq nott ... amboii hangggg ... memang la aku order xxl ... tapi aku sendiri pun tatau apa tu xxl ... tp yg pasti kamin panggang dlm pinggan aku dah berpindah ke pinggan hang .. apa kess ?

takpa .. keleboq tanah merah pun takpa ... bukan kami yg cuci bas tu ... antaq kedai, pastu claim ... apa susah ? applause

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Mon Dec 14, 2009 10:07 am

hehe murka nampaknya incik ni,,,hehee tang kamin tu pelan la malu kat org,,,,membaziaq kan xbaguih,,awai mangkit no ingatkan dok melengkaq lg,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 10:27 am

kul 5am tau mangkit tidoq arinie .. kul 8am dah dok ada kat shah alam .. kul 9am dah dok ada kat umah .. hahahaha

semalam awat tak mai kat dataran ?

adakah bas anda yg berselisih dengan saya di tepi misat ? huh ... huduh sungguh bas rimau tua tu waktu malam ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Mon Dec 14, 2009 10:30 am

mlm2 kita xkerja nooo,,,,,takat siangja,,smlm i pi mancing ler,,,tu rimau len,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 9:49 pm

shaifulanuar wrote:kak kiah pi dgn kawan hat baih bunga tu dia balon mixgrill xtra large maha besaq lincin setalam,,,,besaq sungguh nafsu kawan admin ni,,,,ada bw baih pi ladang sawit,,tanah merah eiiiii low class youuuuu
hahahah....kawan admin memang lagu tu....apa yg lalu ...asai halai...dia ngap..... cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Tue Dec 15, 2009 7:18 am

selera dia tinggi,,,dulu dia bw kita pi mkn nu kat ttdi sotong kangkong pa tah mmg kuat mkn gaban ni,,masa tu henpon pun 4 bijik.triways travel tu kira syer patner la kan

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 11:22 am

hmmm ...... saya tak kuat makan ... makan sket ja ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Khairi on Tue Dec 15, 2009 2:55 pm

rona wrote:hmmm ...... saya tak kuat makan ... makan sket ja ...
thinking thinking thinking

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Tue Dec 15, 2009 3:05 pm

mai pakat2 pikiaq tgk,,,,,betoika dia mkn sket,,,,hmmmmmmm kompius

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 8:33 pm

tak payah dok pikiaq la ... dah terbukti pun malam tu kan ...

amboii hang nott ... buat buat lupa lak

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Wed Dec 16, 2009 6:28 am

pasai terbukti la tu sama2 oder,,tapi dia yg lincin pinggan dulu...tabik tuan admin smlm rona kata keja mlm ingat nak singgah la tapi kot kalot atoq tugaih dgn puak bangla tu,,,segan la nak ganggu,,buleh cakap bahasa depa dh kot,,hehe rona la kata

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Wed Dec 16, 2009 1:18 pm

hmmm .. betui, aku kata ... tapi aku kata sidi tu reja malam, 1030pm masuk reja .. tak lak kata sidi dok susun tugas utk puak bangla ... huh ... jgn buat pitnah nott .. sat lagi kot, sidi tu, dia jadi bapak kepada hogan... besaq wooooooooo

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 9:26 pm

ishkkk...geng baih ni nk kena lapah dh nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by rona on Sat Dec 19, 2009 8:36 pm

hahahaha ... nak lapah org ... hahahahaha .. .kot dia kena lapah ngan anak dia sendiri kot

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by shaifulanuar on Tue Dec 22, 2009 6:28 am

uuuiiksssssss lengohla cuti lama

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: welcome semua rakan2

Post by Sponsored content Today at 9:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum