FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

View previous topic View next topic Go down

Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by nz on Sun Oct 18, 2009 9:49 pm

Bilangan perempuan dikatakan lebih ramai berbanding lelaki. Tidak hairan, kini lelaki mempunyai banyak pilihan jika mencari pasangan. Barangkali kerana itu lelaki selalu 'pasang' lebih daripada seorang teman wanita atau isteri.

Teori demand and supply menjelaskan segalanya.

Bagaimanapun, seperti lelaki, perempuan mempunyai 'taste' tersendiri. Masakan mereka memilih teman lelaki atau suami secara semberono.

"Dia kacak tetapi membosankan, " antara kenyataan mereka.

'Bosan', perkataan membawa maksud subjektif.

Mungkin perempuan boleh menjelaskan maksud perkataan itu mengikut pengertian mereka jika dihubungkaitkan dengan lelaki. Lelaki pula mungkin jarang menyedari sikap dan tingkah laku mereka membosankan perempuan. Maklumlah, keegoan majoriti lelaki dikatakan tinggi.

Tetapi perempuan juga tidak dapat lari dari hakikat sebenar. Mereka juga mungkin membosankan pada pandangan lelaki. Justeru, lelaki mempunyai takrifan perkataan sama jika dihubungkaitkan dengan perempuan. Cool

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by Rosnah on Sun Oct 18, 2009 10:26 pm

apa nak komen ni... :roll:

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by nz on Sun Oct 18, 2009 10:55 pm

Bosan kalau lelaki jenis ego macam kerbau balaq.....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by Rosnah on Sun Oct 18, 2009 11:04 pm

adoi..lawak la dalam dok cengei tu.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by nz on Mon Oct 19, 2009 10:55 am

Ala...bukan saya sen tu..suamiku la..dia dok ajaq copy paste topic dari blog atau FB..so try send topic ni...maklumlah budak baru belajar..lambat boleh pulak tu..topic ni pun copy ja ..

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 2:28 pm

kalau tanya lelaki....sure pempuan yg membosankan...kalau tnya pempuan...sure lelaki yg membosankan.....jadiknya....aku pun kekadang bosan jugak kt lelaki nih....yg penting jaga diri...jaga ego....selalu merendah diri...


chewaaahhhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by Rosnah on Mon Oct 19, 2009 4:21 pm

nz wrote:Ala...bukan saya sen tu..suamiku la..dia dok ajaq copy paste topic dari blog atau FB..so try send topic ni...maklumlah budak baru belajar..lambat boleh pulak tu..topic ni pun copy ja ..

elok lah buka lagi topik hangat.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by mailsnsb_2 on Fri Oct 23, 2009 11:33 pm

dua dua tak bosan,klu tak manakan anak makin ramai,,hehehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:21 pm

kalau korang ajaq...renYak sekali...baru tau lagu mana rasa hahahaha.... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa yang lebih membosankan : Lelaki atau Perempuan ?

Post by Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum