FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Dekat di hati

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Dekat di hati

Post by MetSanglang on Mon Oct 19, 2009 7:57 am

ni Faiz....ghepan dekat dengan rumah siti noor tak?org nya kecik2 gitu.....memba aku satu kelas dulu.kalau dekat @ kenai cua hang dapatkan no tel dia,ajak masuk forum sekali k

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Mon Oct 19, 2009 7:05 pm

MetSanglang wrote:ni Faiz....ghepan dekat dengan rumah siti noor tak?org nya kecik2 gitu.....memba aku satu kelas dulu.kalau dekat @ kenai cua hang dapatkan no tel dia,ajak masuk forum sekali k

Ajak semua sekali, satu Kerpan masuk pun tak pa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Mon Oct 19, 2009 9:53 pm

metsanglang, ct nor tu kelas mana ya? maybe dia kerpan sblh laut kut..sebab aku x knal plak ct nor kat area rmh aku ni...atau maybe muka pernah tgk tp xtau nama...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Mon Oct 19, 2009 9:58 pm

Rosnah, rmh kita xlah jauh mana tp x pernah jumpa pun sejak masing2 bwa diri ni...ksian kat kita no...nasib la ada NZ dok rajin promot srh masuk laman ni...tq la NZ kerana hg masih igtkan aku...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Mon Oct 19, 2009 10:07 pm

faiz wrote:Rosnah, rmh kita xlah jauh mana tp x pernah jumpa pun sejak masing2 bwa diri ni...ksian kat kita no...nasib la ada NZ dok rajin promot srh masuk laman ni...tq la NZ kerana hg masih igtkan aku...

itu lah faiz,raya haji ni macamana? balik rumah mentua ka rumah sendiri? saya ni tak tau lagi nak balik ke dak...

kalau saya balik ,saya ingat nak byk jalan-jalan rumah kawan yang dah lost contact.maklumlah cuti panjang.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Mon Oct 19, 2009 10:22 pm

rosnah, rmh mertua pun x jauh mana, area2 cni gak..x planning lg nk raya mana..blkla mana tau ada rezeki kita dpt jumpa...nnt mai rmh yaa...blh borak panjang2..

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Mon Oct 19, 2009 10:27 pm

NZ, tempat hg mengajar x jauh dr rmh aku kat cni tp hg x pnh mai rmh aku pun...huhuhu...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by MetSanglang on Tue Oct 20, 2009 8:06 am

faiz wrote:metsanglang, ct nor tu kelas mana ya? maybe dia kerpan sblh laut kut..sebab aku x knal plak ct nor kat area rmh aku ni...atau maybe muka pernah tgk tp xtau nama...
siti noor dulu form 4/5 kelaih pompuan semua 4/5F sains rumahtangga,tingkatan 6 dia kelaih aku 6A3.ghepan blah masjid menghala nak pi lubuk pinang sanglang...peghasan dak?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by nz on Tue Oct 20, 2009 9:32 am

Faiz..tak dan lah...nanti2lah...tunggu rosnah balik..Aku kenai Siti Noor....eh,dok mana dia lani? Met tak cam aku ka?

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by MetSanglang on Tue Oct 20, 2009 4:42 pm

dak kalau boh gambaq penuh muka mesti kenai punya,hang dulu kelas mana........cua boh gambaq penuh tu.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Tue Oct 20, 2009 5:09 pm

Rosnah wrote:
faiz wrote:Rosnah, rmh kita xlah jauh mana tp x pernah jumpa pun sejak masing2 bwa diri ni...ksian kat kita no...nasib la ada NZ dok rajin promot srh masuk laman ni...tq la NZ kerana hg masih igtkan aku...

itu lah faiz,raya haji ni macamana? balik rumah mentua ka rumah sendiri? saya ni tak tau lagi nak balik ke dak...

kalau saya balik ,saya ingat nak byk jalan-jalan rumah kawan yang dah lost contact.maklumlah cuti panjang.
nk jalan2 rumah member2 ok gak tuh...dengar kata depa nk buat perjumpaan time raya qurban nanti....tunggu la pengumuman tu nanti...kalau jadik laa..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Tue Oct 20, 2009 7:38 pm

SidiA wrote:nk jalan2 rumah member2 ok gak tuh...dengar kata depa nk buat perjumpaan time raya qurban nanti....tunggu la pengumuman tu nanti...kalau jadik laa..

buat la..insyaallah saya pun nak join. Cool

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Wed Oct 21, 2009 9:11 am

metsanglang, aaalah br perasan ctnor yg mana..x jauh dr rumah aku tp dah lama aku x jumpa dia..kalau balik pun jarang keluar area market kerpan so x pernah jumpa dah lama sejak habis sekolah dulu...agaknya aku boleh cam dia lg ka dak...tp muka hang aku pernah nampak kat sekolah dulu...hihihi...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Wed Oct 21, 2009 9:14 am

Nz, awat gambar hang x nampak muka..boh la gambar yg clear ckit..rindulaa lama tak jumpa hang...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by nz on Wed Oct 21, 2009 9:40 am

met...tak pala...nampak gambar anak pun kira mcm gambar mak dia la,iras2...nak buh gambar penuh kena minta izin.....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Gee on Wed Oct 21, 2009 7:06 pm

nz wrote:met...tak pala...nampak gambar anak pun kira mcm gambar mak dia la,iras2...nak buh gambar penuh kena minta izin.....

ish....rasanya adalah lebih afdal kalu letak gambaq penuh kot (dengan izin suami la) bimbang kot2 pakat dok teka salah orang ni.....lagi haru...tak gitu?

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 8:08 pm

Gee wrote:
nz wrote:met...tak pala...nampak gambar anak pun kira mcm gambar mak dia la,iras2...nak buh gambar penuh kena minta izin.....

ish....rasanya adalah lebih afdal kalu letak gambaq penuh kot (dengan izin suami la) bimbang kot2 pakat dok teka salah orang ni.....lagi haru...tak gitu?
betik betik betik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Wed Oct 21, 2009 9:04 pm

SidiA wrote:
Gee wrote:
nz wrote:met...tak pala...nampak gambar anak pun kira mcm gambar mak dia la,iras2...nak buh gambar penuh kena minta izin.....

ish....rasanya adalah lebih afdal kalu letak gambaq penuh kot (dengan izin suami la) bimbang kot2 pakat dok teka salah orang ni.....lagi haru...tak gitu?
betik betik betik....


Saya tak minta izin pun nak letak gambaq sana-sini tapi cameramannya suami saya.kalau dah tak bagi letak gambaq,mesti dia tak tangkap gambaq bini dia..hehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Wed Oct 21, 2009 9:08 pm

Alahai gambaq, byk masalah ka dgn gambaq ni. Tadi caca suruh aku tukaq Avatar, katanya raya dah lama berlalu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 9:09 pm

tak pa raya haji ni dah nak dekat...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 9:20 pm

bak kata kawan opis aku....."bila aku jengok ja forum hampa....semua aku nmpak mcm YB.....mcm hari2 dlm mood raya.."


dia ni selalu melawat forum kita.......dia masuk baca dan gelak....ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum