FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Dekat di hati

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 9:54 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:04 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:10 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:18 pm



Last edited by Rosnah on Sat Oct 17, 2009 6:32 am; edited 2 times in total

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:23 pm



gerai pasembor dekat simpang kerpan....sedapnya.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:30 pm




pasar jual ikan di kerpan.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Fri Oct 16, 2009 10:57 pm

Pasai gambaq kat Kerpan, tiap2 hari aku lalu situ sbb pi ngajaq kat SMKAH. Hampa mesti rindu punya. Sebelah pasembor tu ada jual pulut udang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 11:52 pm

tu la pasai,

bagi orang yang duduk di sana, gambaq ni tak dak value tapi bagi org yg tak balik lama,mesti la rindu.

bila dah sampai kerpan tu, rasa lega.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 11:58 pm

Khairi wrote:Pasai gambaq kat Kerpan, tiap2 hari aku lalu situ sbb pi ngajaq kat SMKAH. Hampa mesti rindu punya. Sebelah pasembor tu ada jual pulut udang.

seronok dapat mengajaq kat smk ayer hitam .cikgu khatijah din ada lagi ka?

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Sat Oct 17, 2009 12:23 am

Dia tak ngajaq SMKAH dah. Nanti aku cari kat mana dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:50 pm

aku ni bukan apa....sat gi kot kalu aku marah...kata aku pongoeh plak....kak Nah ni kasi panaih laa...ni buat aku nk balik kampung nih....

aku ada bnyk gambaq kt kerpan time bulan posa haritu bnyak dlm laptop aku...tkdan nkbuh lagi....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Sat Oct 17, 2009 6:22 pm

SidiA wrote:aku ni bukan apa....sat gi kot kalu aku marah...kata aku pongoeh plak....kak Nah ni kasi panaih laa...ni buat aku nk balik kampung nih....

aku ada bnyk gambaq kt kerpan time bulan posa haritu bnyak dlm laptop aku...tkdan nkbuh lagi....

jangan la marah..bubuh la cepat sikit.nak tengok.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 6:42 pm

Rosnah wrote:
SidiA wrote:aku ni bukan apa....sat gi kot kalu aku marah...kata aku pongoeh plak....kak Nah ni kasi panaih laa...ni buat aku nk balik kampung nih....

aku ada bnyk gambaq kt kerpan time bulan posa haritu bnyak dlm laptop aku...tkdan nkbuh lagi....

jangan la marah..bubuh la cepat sikit.nak tengok.
nnt la...tkdan nk p melepak kt kedai makak layan wifi pree lagi la...seboK2 plak la nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Sun Oct 18, 2009 9:30 am

SidiA wrote:
Rosnah wrote:
SidiA wrote:aku ni bukan apa....sat gi kot kalu aku marah...kata aku pongoeh plak....kak Nah ni kasi panaih laa...ni buat aku nk balik kampung nih....

aku ada bnyk gambaq kt kerpan time bulan posa haritu bnyak dlm laptop aku...tkdan nkbuh lagi....

jangan la marah..bubuh la cepat sikit.nak tengok.
nnt la...tkdan nk p melepak kt kedai makak layan wifi pree lagi la...seboK2 plak la nih...

patut lah dok tunggu yang free rupanya.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by nz on Sun Oct 18, 2009 12:55 pm

Malas nak lalu jalan ni ...sibuk sangat kerpan ni..tambah2 musim raya..jem sampai sanglang tapi org KL tentu tak kisah kan Ros,jem2 tu perkara rutin kan...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:39 pm

Rosnah wrote:
SidiA wrote:
Rosnah wrote:
SidiA wrote:aku ni bukan apa....sat gi kot kalu aku marah...kata aku pongoeh plak....kak Nah ni kasi panaih laa...ni buat aku nk balik kampung nih....

aku ada bnyk gambaq kt kerpan time bulan posa haritu bnyak dlm laptop aku...tkdan nkbuh lagi....

jangan la marah..bubuh la cepat sikit.nak tengok.
nnt la...tkdan nk p melepak kt kedai makak layan wifi pree lagi la...seboK2 plak la nih...

patut lah dok tunggu yang free rupanya.
hahahah....la pun layan opis nyer intenet...pree jugok ehhehe.....forum pun pree jugak hehehhee.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Sun Oct 18, 2009 5:21 pm

aku mmg org kerpan, time raya toksah ckp la, tension & hairan mai mana org ramai2 ni...bila blk kg rmh mak rasa malas nak keluar pasai jem ni laa..sampai nk masuk lorong rumah pun berderet org parking kereta...last aku blk kg time raya ari 2..rindu plak kat kerpan..

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 5:36 pm

faiz wrote:aku mmg org kerpan, time raya toksah ckp la, tension & hairan mai mana org ramai2 ni...bila blk kg rmh mak rasa malas nak keluar pasai jem ni laa..sampai nk masuk lorong rumah pun berderet org parking kereta...last aku blk kg time raya ari 2..rindu plak kat kerpan..

Rumah tang Kerpan memang kalut la. Kereta meremut dok ada.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by faiz on Sun Oct 18, 2009 5:42 pm

tp time 2la blh tgk mcm2 jenis kreta..maklumlah perantau2 di kota dh kembali ke desa..rosnah ni mmg rajinla dok ambik gambar area kerpan..aku? balik pun sekali sekala walau tak jauh mana dr tempat tinggal aku la..suami sibuk..tp kalau balik kg mesti nk tgk sekolah kita dulu2..byk nostalgia kat situ..huhuhu...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 6:02 pm

Kalau camtu nanti mai la hari GERKORIA SMKAH.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 6:29 pm

tk habih2 dgn GERKORIA dia ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 6:38 pm

SidiA wrote:tk habih2 dgn GERKORIA dia ehhehehe....

Wei, ni makluman terkini dari SMKAH la. Apa guna aku dok sini kalau tak bagi info terkini di bumi SMKAH ni. Hampehhh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Sun Oct 18, 2009 9:28 pm

faiz wrote:aku mmg org kerpan, time raya toksah ckp la, tension & hairan mai mana org ramai2 ni...bila blk kg rmh mak rasa malas nak keluar pasai jem ni laa..sampai nk masuk lorong rumah pun berderet org parking kereta...last aku blk kg time raya ari 2..rindu plak kat kerpan..

saya pun sama la faiz. musim raya memang malas nak keluaq .sesak sungguh bukan kat kerpan saja,sepanjang jalan putra tu pun sama. letih...

sebut pasai raya, baru saja balik raya. tapi tak jumpa sapa pun. byk keluaq pi rumah sanak saudara saja sampai la balik KL.

padahal kita ni kira beruntung sekolah kat kg, patutnya ramai kawan -kawan bila balik kg tapi tu lah....

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Rosnah on Sun Oct 18, 2009 9:31 pm

faiz wrote:tp time 2la blh tgk mcm2 jenis kreta..maklumlah perantau2 di kota dh kembali ke desa..rosnah ni mmg rajinla dok ambik gambar area kerpan..aku? balik pun sekali sekala walau tak jauh mana dr tempat tinggal aku la..suami sibuk..tp kalau balik kg mesti nk tgk sekolah kita dulu2..byk nostalgia kat situ..huhuhu...


saya kalau boleh nak balik tiap2 minggu ,bajet saja yg tak cukup. letih tu belakang kira. memang rindu sangat nak makan ikan fresh. dok kl ni tak jumpa la ikan fresh.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by MetSanglang on Mon Oct 19, 2009 7:54 am

tu la pasai ...pakat2 la boh no tel.........kan pa nanti balik kampung leh le talipon.................dapat la kita bertandang kerumah masing2......contoh macam kami ari tu dapat jumpa pasai ada no phone.............boh la no phone jangan tak boh!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Dekat di hati

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum