FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

View previous topic View next topic Go down

Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by nz on Wed Oct 14, 2009 11:14 pm

# Nama:NZ
# Nickname:nz
# La dok mana:Jitra/A.Setar
# Keja apa/dimana:Cikgu ja....a.setar
# Dulu dok kelas mana:2F,3E,4Sc2,5Sc2,6A1
# Tahun bila last di SMKAH(SMAH):1993
# Email/Website:nzmmas@gmail.com
# Kontek :-
# Sikit ucapan alu2an:Tahniah kat hampa semua atas usaha wujudkan portal ni..


Last edited by nz on Tue Nov 03, 2009 8:45 pm; edited 1 time in total

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 12:15 am

ni nz mana plak ni.....ish...ish...ish...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by matyuih on Mon Nov 02, 2009 9:52 pm

1 minggu x mau senyum....anak punya pasai.... haha

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 6:30 am

ishhkkk....welkam welkam.......NZ.......selalu selalulah memposting....hg punya posting bnyk ilmu jugak....maklum la cikgi2 nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by d on Tue Nov 03, 2009 11:41 am

NZ? NZ moskito ka? hehehe... takpa laa... kot2 NZ ni dah kawan2 len kenai

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by lemontree95 on Tue Nov 03, 2009 12:22 pm

nz ni kak aku la.......kak jgn dok tunjuk muka kak...biaq depa tak kenai...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by nz on Tue Nov 03, 2009 8:42 pm

baguih la..lemon ni.,..adik kak sungguh ni.. tak pa biar lemon sorang ja yang kenai kak dia no..amboi yuih...anak kita periksa minggu ni..esok 1 paper Sains ja..tu yg sempat masuk forum ni...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:43 pm

hang betui ka kenai ni Bunnn

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by matyuih on Tue Nov 03, 2009 8:44 pm

pening... x larat marah...anak amik exam.. mak pak tension...

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by nz on Tue Nov 03, 2009 8:49 pm

Depa kwn2 kat forum ni mesti heran...asyik dok cakap pasai anak....dah anak kita satu sekolah...sama tahun..kan..kesian no tgk anak kita exam...4 subjek Arab kena hafal...mak bapa nak ajar pun...anak teror lagi....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:31 pm

lemontree95 wrote:nz ni kak aku la.......kak jgn dok tunjuk muka kak...biaq depa tak kenai...

ngaku pi lahhhh,,dr segi umuq dah betui dah..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kawan2..jangan lah marah,ni dah buh gambar dan information diri..

Post by Sponsored content Today at 1:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum