FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Nisah...I miss u.

View previous topic View next topic Go down

Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Wed Oct 14, 2009 7:54 am

Saya ada nampak nick Nisahpanjang baru join..cepat la masuk...tak sabaq nak dengaq cerita selepas 17 tahun berlalu.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 9:45 pm

uikss...lama sungguh tk jumpa tu....saiya plak dh 17 tain tk jumpa paknjang....aikk...tk sampai 17 tain kot.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 12:23 am

saya pun nak dengaq jugak nisah.........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 5:47 pm

mana nisah ni...tak sabaq nak dengaq berita....sungguh -sungguh rindu.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Khairi on Fri Oct 16, 2009 8:56 pm

SidiA wrote:uikss...lama sungguh tk jumpa tu....saiya plak dh 17 tain tk jumpa paknjang....aikk...tk sampai 17 tain kot.....

Aku baru jumpa depa hari raya kelima, cuma tak ambik gambaq depa sbb bateri dah kong masa tu.
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:20 pm

sungguh aku dh lama tk jumpa depa....pakjang rasanya ada jumpa time arwah pakngah aku meninggai kot (ayah bullah)...rasanya aku ada jumpa dia time tu atau aku ada jumpa kt tempat lain kot....sat sgt jumpa....tkdan nk cerita apa pun...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 8:05 pm

ni adik ka kakak man ni.. rasa2 la.. betui ka Malu Ngat Aiihhh

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Tue Nov 03, 2009 10:17 pm

mail_lanabulu wrote:ni adik ka kakak man ni.. rasa2 la.. betui ka Malu Ngat Aiihhh

kakak. man pun ada facebook.

http://www.facebook.com/search/?q=norazman&init=quick#/profile.php?id=1183857562&ref=search&sid=1560699152.2909056489..1

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:35 pm

masuk la nisahhhh...dok tunggu ni..ramai kawan kawan nak palu kompang ni

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Majid on Wed Nov 04, 2009 11:24 am

nie nisah yang dok pida 4 tuuu ka....

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:22 pm

Majid wrote:nie nisah yang dok pida 4 tuuu ka....
ya...nisah pida 4..
kahwin dgn pak jang (anuar zamani-jerlun)...
jd nisah pak jang

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 2:26 pm

Depa tu malu sikit, tu yg lama tak masuk sini.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:29 pm

Khairi wrote:Depa tu malu sikit, tu yg lama tak masuk sini.
nak kena tibai dgn pak lang jan depa ni...
aku nak habaq kat pak lan jan...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 2:31 pm

ajaiTM wrote:
Khairi wrote:Depa tu malu sikit, tu yg lama tak masuk sini.
nak kena tibai dgn pak lang jan depa ni...
aku nak habaq kat pak lan jan...

Habaq, jgn tak habaq kat Otai dlm forum ni. Pak Lang Jan..

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Wed Nov 04, 2009 6:33 pm

nisah ni kawan rapat saya masa form 1-form 3.form 4 terpisah kelas sebab dia masuk 4sn1,saya 4sn2.kat 4sn2 ni la saya mula berkawan dgn Faiz,Mala, nz dll seperti dalam gambar.

nisah ni orangnya sangat lembut dan sopan.cakap pun yang baik-baik saja. saya banyak mengambil iktibar daripada sikap dia ni. sampai hari ni ,saya tak jumpa lagi kawan seperti nisah .

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mail_lanabulu on Wed Nov 04, 2009 6:56 pm

Sanisah ka... dok at kilang beras tu... yg comey lote tu ka....

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Wed Nov 04, 2009 6:59 pm

sanisah tu kawan jugak...lost contact. kalau jumpa dia habaq kata rosnah kirim salam. mail ,rumah kat mana? dekat rumah Rasyiqah jazimah ka?

nisah = norhanisah

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mail_lanabulu on Wed Nov 04, 2009 7:10 pm

rumah depan sek dato seri syed ahmad sblh rumah Shuhaidi Daud... kwn kelas hampa sek rendah kot

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mail_lanabulu on Wed Nov 04, 2009 7:14 pm

adik rosnah yg pompuan tu lupa dah nama satu kelas sek rendah dulu

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Rosnah on Wed Nov 04, 2009 7:24 pm

mail_lanabulu wrote:adik rosnah yg pompuan tu lupa dah nama satu kelas sek rendah dulu
hasliza .dia kat penang la ni.suami dia kerja kat Intel.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 04, 2009 10:41 pm

nisah nisah...dh ramai dok panggeyy masukkk.mai la jgn maluuu

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Nisah...I miss u.

Post by Sponsored content Today at 1:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum