FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pnjang & Nisah rupanya

View previous topic View next topic Go down

Pnjang & Nisah rupanya

Post by tOksiak on Wed Oct 14, 2009 12:54 am

ehehhehhe...aku dok try detect ip 60.54.80.237 ni....depa dok jadi Guest ja selalu......ropa2nya dari pencawang taman Ciku Bkt. Mertajam,dekat dgn jalan arumugam pillai...tepi jalan kg.besar....itu pencawang je la yg aku dapat.....bukan rumah dia..kalau ada otai bleh ajaq aku mcm mana nk detect rumah plak....nk jugak aku tau ehheheh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by Rosnah on Wed Oct 14, 2009 8:03 am

dah ada topik ni rupanya. saya tengok birthday dah tau dah sapa nisah ni. nisah mesti terharu kalau tau saya ni dok ingat lagi birthday dia...lamanya terpisah.

nisah ni kening bersambung kot,kahwin rakan sekelas...hehehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by Khairi on Wed Oct 14, 2009 9:44 am

Wei, PNjang & Nisah dok di Jitra, mcm mana hang detect kat Bukit Mertajam lak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by ajaiTM on Wed Oct 14, 2009 12:36 pm

tOksiak wrote:ehehhehhe...aku dok try detect ip 60.54.80.237 ni....depa dok jadi Guest ja selalu......ropa2nya dari pencawang taman Ciku Bkt. Mertajam,dekat dgn jalan arumugam pillai...tepi jalan kg.besar....itu pencawang je la yg aku dapat.....bukan rumah dia..kalau ada otai bleh ajaq aku mcm mana nk detect rumah plak....nk jugak aku tau ehheheh....

woi hg buleh detect sampai macam tu no....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 9:48 pm

Khairi wrote:Wei, PNjang & Nisah dok di Jitra, mcm mana hang detect kat Bukit Mertajam lak.
uikss ya kaa....mcm mana pencawang tu plak erkk....sudah lagu tu.....ada hari tu aku kata kt hang pasai pencawang kt lebuh chulia ka apa tah....sebenaqnya yg tu link dgn bukit mertajam tu.......ishhkk...mushkil nih....taman ciku bkt mertajam ........pening pening.....sapa errrkkk.....nnt mlm ni kalau ada lagi masuk...aku kesan lagik... ehheheh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 10:36 pm

ajaiTM wrote:
tOksiak wrote:ehehhehhe...aku dok try detect ip 60.54.80.237 ni....depa dok jadi Guest ja selalu......ropa2nya dari pencawang taman Ciku Bkt. Mertajam,dekat dgn jalan arumugam pillai...tepi jalan kg.besar....itu pencawang je la yg aku dapat.....bukan rumah dia..kalau ada otai bleh ajaq aku mcm mana nk detect rumah plak....nk jugak aku tau ehheheh....

woi hg buleh detect sampai macam tu no....
huhuuhuhu.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by Khairi on Thu Oct 15, 2009 7:20 am

Biasa la Jai oooi, admin giler kuasa ni memang hacker komputer.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:47 pm

Khairi wrote:Biasa la Jai oooi, admin giler kuasa ni memang hacker komputer.
hacker ....hehehe...aku baru nk belajaq laaa.....ehheheh....tu pun tk mola lagik ehheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pnjang & Nisah rupanya

Post by Sponsored content Today at 9:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum