FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SALAM PERKENALAN

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 9:10 pm

SidiA wrote:

Apa yg anda saksikan sekarang adalah patung kayu yg dipercayai disumpah oleh Amangkurat suatu ketika dulu,patung ini dipercayai berpenunggu dan selalu dok mengusik orang yg lalu lalang,kita ikuti laporan seterusnya selepas ini......Sy Amet sanglang melaporkan untuk Misteri Pelita Nasik kandaq......TV3

cam sioooottttttt.......stim seeehhh....
ni aku nk tanya nih.....yg mana satu patung nih......hehehehe...2,3 kali tengOk hat yg pakai baju tv3 tu plak mcm patung ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by caca@bijak on Fri Oct 23, 2009 10:23 am

MetSanglang wrote:ha tu dia ,mengkalau hampa nak tau,hat ni patung anak dagha,tu tu hampa tengok dok tegang elok ja menatang tu............tapi kalau hat hampa (ditujukan khas buat caca & kiah yang dok begolek gelak kat aku)tah tah melanduh sampai ke pusat.......almaklum lah anak dah bedeghet macam khetapi hahahahah.........anak dok ghuntun la + ngan pak sama.....hahhahahehehehhiihhiihi....

pelaqqqq....hang met suka tangkap gambar bagi kami compius...nampak lebih kuran ja...cuma beza menatang tu ada tuttttt...gila sex betoi ..mesti time tu belum berbini..punah....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat syah_sanglang on Fri Oct 23, 2009 2:53 pm

hang met tadak taste langsung ........patung pun jadi kerjaaa

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 1:05 pm

Aik din kerpan...? Rasa macam kenaii, tapi tak brapa igt la pulak..coh hang try besag sikit muka hang tu, mybe aku bleh igt kot. Tapi hang kenai aku kan?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 1:08 pm

Hoi mat syah, welcome to the forum...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 2:24 pm

hang ingat lg aku sani no!lama tak jumpa hang la..balik raya pun tak jmpa...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 7:59 pm

Mana boleh tak ingat hang..oghang sanglang kan. Lagipun hang pernah jadi ketua pengawas sekolah ayer hitam jugak kan?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 8:32 pm

sani bini hang orang sanglang gak ka? maaf la mcm aku biasa keleh ja...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by din karpan on Sun Oct 25, 2009 9:29 pm

sani mustafa wrote:Aik din kerpan...? Rasa macam kenaii, tapi tak brapa igt la pulak..coh hang try besag sikit muka hang tu, mybe aku bleh igt kot. Tapi hang kenai aku kan?

tahikk kentuutt la sanii...aku hang boleh tak kenalll kaa...
akulah din sanglang,..takkan tak kenai...
dok bersilat sekali...huhuhuu..

ampiehhh...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 9:49 pm

Padan muka hang, dok sanglang kata kerpan..boh la din joget lagi senang. cheesy Smile Apa pun aku syok dapat dengar cerita hang. Dulu masa aku dok masuk langkawi buat projek di p.singa besar, bang sha kata dia pun pernah jumpa hang dok buat projek di langkawi. Hang dok buat event ka kat sana? Aku la ni dok buat kedai printing banner dengan kedai advertising di sungai petani. Apa apa hal hang contact aku 012-4667045

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat syah_sanglang on Sun Oct 25, 2009 10:26 pm

sani mustafa wrote:Mana boleh tak ingat hang..oghang sanglang kan. Lagipun hang pernah jadi ketua pengawas sekolah ayer hitam jugak kan?
ya la sani... aku kat sek ayer hitam masa tu tingktan 6 ja ..tpi depa ramai gak yg aku kenal sebelum g sek ayer hitam..
masa aku tu, yang jadi ketua Pengawas Rohana Awang (dah jadi Guru la ni) dia orang lama situ..maka aku jadi Timbalan Ketua Penawas la..kalau ikutnya
yang jadi ketua tu Oum Bakau tapi dia tak mau dia nak jadi ketua PRa U ja..kira2 masa tu terkenal gak la aku kat ayer hitam sebab tiap himpunan minguan aku ja jadi Mc dan dok baca Doa... Alkisahnya...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 11:06 pm

bagus la macamtu...ikut sejarah ketua pengawas ayer hitam start dari tahun 1990 tak salah aku, golongan pendatang macam kita yang dok jadi ketua pengawas..dari sekolah Megat Dewa, SMJitra, SM Sanglang (hang dan aku). Lagi satu ramai gak orang sanglang jadi ketua, Jeff, Sobri, Norismah, Sani, Shah..semua org sanglang. Sobri dengan Norismah plak satu kampg dengan aku.. Tp takpla kan, cerita lama..yang penting kita dapat kepercayaan tunjuk bakat kepimpinan kat tempat org..betoi tak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:25 am

sani mustafa wrote:Padan muka hang, dok sanglang kata kerpan..boh la din joget lagi senang. cheesy Smile Apa pun aku syok dapat dengar cerita hang. Dulu masa aku dok masuk langkawi buat projek di p.singa besar, bang sha kata dia pun pernah jumpa hang dok buat projek di langkawi. Hang dok buat event ka kat sana? Aku la ni dok buat kedai printing banner dengan kedai advertising di sungai petani. Apa apa hal hang contact aku 012-4667045

huhuhuu..
gelaran tu aku dapat masa dok ngaji dkt arau..
aku nak tukaqq pun dah nama tu jadi gelaran dkt aku..sbb masa top kes udang kerpan " samak" ambik alihh...
depa tanya dok mana...hermmm..aku habaq kata sanglang sebelah projek udang kerpan..lastly lekat nama tuu...jadi aku carry forward je lahh..

langkawi dulu aku organize event IRONMAN LANGKAWI MALAYSIA..(2000 till 2009)..
last ari tu aku buat ironman putrajya,..jadi consultant logistic..
la ni aku dok saja...dok kutip telok itik petang2 nii....
hermmm...alhamdullillah...aku punya ladang itik di keramat..kalau turun tu mai la singgah...
heheheee...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by d on Sat Oct 31, 2009 2:54 pm

salam... din ang dgn sani dok besilat dulu noo... mgkin aku ampa tak kenai.. maklum laa lapih muda skit daghi ampa masa dok main di bwh bg sha , ehh, handred spot merah dok ada lg ka sani?

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 3:22 pm

d ang amik foto cm kat klcc ja, mau ka dia xkenai ang aihh,nti kita pi jumpa dia suruh dia joget

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by d on Sat Oct 31, 2009 3:44 pm

gambaq ni aku pon tak ingat, mau ka dia joget, makin ghendang dia la ni, dulu haluih, ang tgok gambaq dia tu>>

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by shaifulanuar on Sat Oct 31, 2009 4:00 pm

wei hang dok mn la

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by SidiA on Fri Dec 25, 2009 11:55 pm

MAt_syah...hg keja JPJ padang jawa kan......aku mcm nk kontek hang la dlm sikit masa lagi......nk tanya mcm mana nk tukaq nama keta....berapa ringgit kena bayaq......mcm mana caar2 nyaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat syah_sanglang on Sat Dec 26, 2009 12:23 am

nanti call la aku...inyakallah yg mana aku buleh tolong, aku tlong.

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by SidiA on Sat Dec 26, 2009 4:50 am

mat syah_sanglang wrote:nanti call la aku...inyakallah yg mana aku buleh tolong, aku tlong.
terima kasih abang Jay......kalau jadi...aku call....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 28, 2009 2:15 pm

fuh.. nama sudah tukar jadi abang Jay... glemer sehhhh...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by SidiA on Mon Dec 28, 2009 2:27 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:fuh.. nama sudah tukar jadi abang Jay... glemer sehhhh...
hahahah....abang Jay Pi Jay laaaa......hehehehe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by MetSanglang on Mon Dec 28, 2009 2:45 pm

abg j ok jangan jadi haram j sudah............. cheesy cheesy rolleyes

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by shaifulanuar on Tue Dec 29, 2009 7:16 am

ni abg j cuti sekolah byk operasi ka

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by SidiA on Tue Dec 29, 2009 12:53 pm

esok cik nk p jumpa abg Jay

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum