FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Wanita puas seks hidup sihat

View previous topic View next topic Go down

Wanita puas seks hidup sihat

Post by SidiA on Wed Oct 07, 2009 12:33 am

SYDNEY - Kajian yang dilakukan oleh penyelidik-penyelidik Australia menunjukkan wanita yang puas menikmati kehidupan seks didapati memiliki tahap kesihatan yang lebih baik, lapor sebuah akhbar semalam.

Pendedahan itu dibuat berdasarkan kajian Program Kesihatan Wanita Australia yang menganalisis kehidupan seksual terhadap hampir 300 orang wanita berusia dari 20 hingga 65 tahun.

Mereka mendapati wanita yang kerap mencapai puncak syahwat kurang cenderung untuk jatuh sakit dan lebih bertenaga berbanding mereka yang tidak melakukan seks.

Golongan yang kerap melakukan seks didapati memiliki penampilan psikologi yang lebih baik daripada mereka yang mengadakan hubungan kelamin kurang dua kali sebulan.

Ketua penyelidik itu, Dr. Sonia Davison berkata, wanita yang kurang berpuas hati dengan persetubuhan mempunyai tahap kesihatan yang rendah dan kurang bertenaga.

"Ini menunjukkan kepentingan kepuasan seks sebagai antara bahagian penting penjagaan kesihatan kerana wanita kurang selesa bercakap mengenai isu itu dengan doktor," katanya.

- Agensi

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 11:34 am

hat ni aku mau la baca.....syok oooooo...

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 12:17 pm

MetSanglang wrote:hat ni aku mau la baca.....syok oooooo...


syok apa ...p balik tanya bini hang dia perangan yang mana satu ...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 12:21 pm

peghangan nak bulih anak....hikhik hukhuk

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 12:53 pm

MetSanglang wrote:peghangan nak bulih anak....hikhik hukhuk


harem..peghangan tu bagi kat p mok...masa muda tak mau pakai buat anak nanti bila tua tak laqat pakai ..Allah letih....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Thu Oct 08, 2009 11:52 am

takleh pi dia ...........mengah

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 10:53 pm

alooooo...kutuk aku kaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Sat Oct 10, 2009 8:03 am

dak aihhhhhh...........pemain sikit ja,nasihatttttttttttt

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 9:30 am

aku tak mau campoq bab ni.........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 10:00 pm

lemontree95 wrote:aku tak mau campoq bab ni.........
elok pun kalau tau...hg bukan cukup umoq lagi hehehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 12:39 pm

cissssss....biadap sunggoh..... :evil: :evil: Twisted Evil

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 12:26 am

SidiA wrote:SYDNEY - Kajian yang dilakukan oleh penyelidik-penyelidik Australia menunjukkan wanita yang puas menikmati kehidupan seks didapati memiliki tahap kesihatan yang lebih baik, lapor sebuah akhbar semalam.

Pendedahan itu dibuat berdasarkan kajian Program Kesihatan Wanita Australia yang menganalisis kehidupan seksual terhadap hampir 300 orang wanita berusia dari 20 hingga 65 tahun.

Mereka mendapati wanita yang kerap mencapai puncak syahwat kurang cenderung untuk jatuh sakit dan lebih bertenaga berbanding mereka yang tidak melakukan seks.

Golongan yang kerap melakukan seks didapati memiliki penampilan psikologi yang lebih baik daripada mereka yang mengadakan hubungan kelamin kurang dua kali sebulan.

Ketua penyelidik itu, Dr. Sonia Davison berkata, wanita yang kurang berpuas hati dengan persetubuhan mempunyai tahap kesihatan yang rendah dan kurang bertenaga.

"Ini menunjukkan kepentingan kepuasan seks sebagai antara bahagian penting penjagaan kesihatan kerana wanita kurang selesa bercakap mengenai isu itu dengan doktor," katanya.

- Agensi

sunnguh ka.... klu mcm tu aku kena tingkatkan lagi panjat memanjat dgn bini aku....
kak aya hg jgn jeles....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Tue Oct 13, 2009 12:33 pm

ni jai tak sedap bunyi tu............ghagaih,ghabat,sondoi......baghu sedap bunyi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by tOksiak on Tue Oct 13, 2009 11:40 pm

lemontree95 wrote:cissssss....biadap sunggoh..... :evil: :evil: Twisted Evil
lol! lol! lol! lol! lol!

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by tOksiak on Tue Oct 13, 2009 11:41 pm

Jai n Met.....ambOOoiii......udah2 la tu...malu nnt kalau cikgu2 kita baca....segan aiiihhh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by mailsnsb_2 on Wed Oct 21, 2009 12:31 am

lemontree95 wrote:cissssss....biadap sunggoh..... :evil: :evil: Twisted Evil

hehe,tu la,org tidoq peluk bini,hg peluk bantaiii,nak buleh apaaaa,,dak aihhhh.jgn marah...ajal maut,jodoh pertemuan di tangan tuhannnn,yg awai buat cara awaiiii,yg lewattt nak wat camna...peluk bantai la no.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by caca@bijak on Wed Oct 21, 2009 12:19 pm

mailsnsb_2 wrote:
lemontree95 wrote:cissssss....biadap sunggoh..... :evil: :evil: Twisted Evil

hehe,tu la,org tidoq peluk bini,hg peluk bantaiii,nak buleh apaaaa,,dak aihhhh.jgn marah...ajal maut,jodoh pertemuan di tangan tuhannnn,yg awai buat cara awaiiii,yg lewattt nak wat camna...peluk bantai la no.

betoi tu mail...org len tidoq air lioq basi pun bini tolong lap tau..kita sapa nak lap habih2 sangat lap kat bantai...ehhhhh bucyuk... :tongue: :tongue: :tongue:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by MetSanglang on Wed Oct 21, 2009 3:14 pm

tOksiak wrote:Jai n Met.....ambOOoiii......udah2 la tu...malu nnt kalau cikgu2 kita baca....segan aiiihhh....
nak segan apa pak mok oiiiii......kami masuk jawi dahhhhhhhhhh.tak gitu jai....hahahahahhaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Wanita puas seks hidup sihat

Post by Sponsored content Today at 9:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum