FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Retro's

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 7:57 am

hehehehe...itu laa.....kena sedq2 cepat2 yg kita dh tua ehheheheh....dulu mak pak dok hantaq kita p sekolah...la ni kita plak amek tugas tu....dh tua dh kita eekkkk.............

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by nz on Tue Nov 03, 2009 9:02 pm

la....tak dak gambar aku...rasanya aku yg ambik gmbar ni...sebenarnya aku byak gambar lama..maklumlah bendahari masa f6...rang tak tuntut gambar tud..gambar sani bersanding dgn rohaya pun ada,ada..gambar sidi ..pakai kain pelikat....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by faiz on Tue Nov 03, 2009 9:20 pm

Ramainya kawan2 kat sini...syok no kawan2 area sanglang, jerlun & kwsn sekitarnya...hampa blh flashback blk memori dulu2...sure byk kenangan...cuba2 cr gak kwn2 kat sini tp mcm tak jumpa la..dah recall memory pn tak blh ingat gak...kalau mcm ni jumpa kut jalan pun sure tak kenal laa...huhuhuhu!!!!...kesiannya kat aku.... :cry:

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Tue Nov 03, 2009 10:04 pm



hai kawan, don't worry la cuba tengok gambar sapa ni..hehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Tue Nov 03, 2009 10:06 pm

tpi kan nz, muka hang ni memang sama mcm gambaq terbaru hang kat facebook. memang boleh kenai la kalau jumpa.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 4:33 pm

nz wrote:la....tak dak gambar aku...rasanya aku yg ambik gmbar ni...sebenarnya aku byak gambar lama..maklumlah bendahari masa f6...rang tak tuntut gambar tud..gambar sani bersanding dgn rohaya pun ada,ada..gambar sidi ..pakai kain pelikat....
hg biaq betoi wehhh.....buh la dlm nih....teringin nk tengok laaa....tulunnnn laaa.....kalau tk pun hg pos la mai kt aku....aku bayaq dit kat hang pun tkpa....adehh...syok nyaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 5:25 pm

SidiA wrote:
nz wrote:la....tak dak gambar aku...rasanya aku yg ambik gmbar ni...sebenarnya aku byak gambar lama..maklumlah bendahari masa f6...rang tak tuntut gambar tud..gambar sani bersanding dgn rohaya pun ada,ada..gambar sidi ..pakai kain pelikat....
hg biaq betoi wehhh.....buh la dlm nih....teringin nk tengok laaa....tulunnnn laaa.....kalau tk pun hg pos la mai kt aku....aku bayaq dit kat hang pun tkpa....adehh...syok nyaaa...
toi..toi...toi..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 5:32 pm

Steady Kak Nah, byk sungguh gambaq hang simpan. Dulu camerawomen kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 6:08 pm

kak nah...kak nah...kak nah.....we want gambir...we want gambir.... we want gambir.........we want gambir....cepat kak nah buh...buh kaihhhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by nz on Wed Nov 04, 2009 10:46 pm

Rosnah wrote:tpi kan nz, muka hang ni memang sama mcm gambaq terbaru hang kat facebook. memang boleh kenai la kalau jumpa.
[quote]aik..takan nak berubah kut...acuan mcm tu..macm tu la sampai bila..awet muda

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by nz on Wed Nov 04, 2009 10:49 pm

SidiA wrote:
nz wrote:la....tak dak gambar aku...rasanya aku yg ambik gmbar ni...sebenarnya aku byak gambar lama..maklumlah bendahari masa f6...rang tak tuntut gambar tud..gambar sani bersanding dgn rohaya pun ada,ada..gambar sidi ..pakai kain pelikat....
hg biaq betoi wehhh.....buh la dlm nih....teringin nk tengok laaa....tulunnnn laaa.....kalau tk pun hg pos la mai kt aku....aku bayaq dit kat hang pun tkpa....adehh...syok nyaaa...
dok tunggu ckgu aku scan....sabaq cek na.

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 04, 2009 10:52 pm

nz wrote:
SidiA wrote:
nz wrote:la....tak dak gambar aku...rasanya aku yg ambik gmbar ni...sebenarnya aku byak gambar lama..maklumlah bendahari masa f6...rang tak tuntut gambar tud..gambar sani bersanding dgn rohaya pun ada,ada..gambar sidi ..pakai kain pelikat....
hg biaq betoi wehhh.....buh la dlm nih....teringin nk tengok laaa....tulunnnn laaa.....kalau tk pun hg pos la mai kt aku....aku bayaq dit kat hang pun tkpa....adehh...syok nyaaa...
dok tunggu ckgu aku scan....sabaq cek na.

tak sabaq nak tengok walaupun tak kenai...kami ni lapih adik adik ..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 7:33 am

SidiA wrote:kak nah...kak nah...kak nah.....we want gambir...we want gambir.... we want gambir.........we want gambir....cepat kak nah buh...buh kaihhhh....

Moq, sebut betoi2, gambir tu jadi gambiaq, sat lagi kak nah boh gambiaq baru hang tau.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 3:11 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:kak nah...kak nah...kak nah.....we want gambir...we want gambir.... we want gambir.........we want gambir....cepat kak nah buh...buh kaihhhh....

Moq, sebut betoi2, gambir tu jadi gambiaq, sat lagi kak nah boh gambiaq baru hang tau.
Smile Smile Smile
ahhahahaa....... cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by nz on Wed Dec 23, 2009 12:20 am

Dua tiga hari lagi nak mula sekolah....tu yg tgk gambar retro kak nah ni...terkenang dulu2 masa nak buka sekolah...masuk kelas , cari tmpat duduk, gotong royong bersih kelas (wajib)...mcm2 lagi la...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Wed Dec 23, 2009 6:33 am

nz wrote:Dua tiga hari lagi nak mula sekolah....tu yg tgk gambar retro kak nah ni...terkenang dulu2 masa nak buka sekolah...masuk kelas , cari tmpat duduk, gotong royong bersih kelas (wajib)...mcm2 lagi la...
betui la NZ......lepas tu lengan baju jadi hitam pasai kelaih berabuk....masuk kelas jadik tk syiok ja.....hehehehe.....sat ja tk syiok pun..lepas tu dh stat merapu meraban.....ok jeee..... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Wed Dec 23, 2009 7:38 am

2 minggu lagi berlaku la situasi mcm ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by munie on Wed Dec 23, 2009 8:32 am

Rosnah wrote:

hai kawan, don't worry la cuba tengok gambar sapa ni..hehe

Rosnah...cuba hang habaq nama2 makwe dlm gambaq tu...muka cam kenaiii

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by nz on Thu Dec 24, 2009 10:34 pm

5 sains 2 1991-dari kiri Rosnah,shimah,faezah, noni,hasnirafiza,tuanfah Rodziah,Supiza,Rusnita...Kak munie...flashback jgn tak flashback...

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by munie on Fri Dec 25, 2009 12:09 am

nz x dak ka dlm gambaq ni....yang kak muni rasa ingat2 tu mcm noni & rusnita...hat lain2 x cam....ish sakit pala chek.... thinking

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Fri Dec 25, 2009 1:02 am

cuba kak munie bilang betui2....hat mana tkdak nama tu.....yg tu la NZ

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 8:51 pm

tu cikgu mat yang ajar sejarah islam masa tingkatan 6.sblh tu cikgu wahid biologi yang ada per ngan rohaya tok cin tu.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 8:56 pm

dulu aku pun kelas depa.meluat dengan cikgu mahendera yang dok ajar biologi,aku aajak pit,on tok mud,ta kecik tukar pi kelas sastera.....senang tak sakit kepala.............

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 9:21 pm

Cikgu kader tak ada disiplin,ada pakai kasut spot nga kemeja......tapi dulu......lani pengetua smk Gunung .aku tabit la kat cikgu kadir ni sebab nak kawin pun dia tanya aku dulu,tunjuk gambar awek dia kat aku.....aku kan bomoh SMKAH.......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by munie on Sun Dec 27, 2009 10:56 pm

SidiA wrote:cuba kak munie bilang betui2....hat mana tkdak nama tu.....yg tu la NZ


sidi...tak boleh nak kira aiiih...pening kepala ni...hat mana satu ...habaq la...maklum mata dah kelabu...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum