FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Retro's

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:39 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:40 pm

gambaq clear ada dalam facebook saya.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:41 pm

tengok gambaq di atas teringat cikgu norsaadah ke nama nya yang mengajar english tu, tegur pasai ejaan oppotunity tu salah..hehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:45 pm



Last edited by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:54 pm; edited 1 time in total

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Fri Oct 16, 2009 10:52 pm

Fuh, byk lagi gambaq2 lama dalam simpanan hang. Baguih tu, boh lagi kalau ada.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Fri Oct 16, 2009 10:55 pm

ada la jugak. masalahnya nak kecikkan tu tak pandai lagi.kalau mod masuk nanti minta tolong kecikkan .

koleksi peribadi pun ada. tapi nak simpan kat facebook saja.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:56 pm

nz wrote:Noni di Metrik Perlis, Supiza maintain Bank Pertanian kodiang, Faezah RTM Alor Setar(j.teknik),Mala cikgu kat Kelantan klu x silap, Ta ahmad kat Langkawi(Sykt PC Langkawi), ta mail kat SKJ..Hasnirafiza (x tau dok mana).Tuan Pah (x tau ) Tini (nurse kut..)Mira (hspital kangar),Kak Ani (Rohani) x tau juga..insyaAllah rosnah ,kita war22kan forum ni..
KAk ANi....rohani shafie kaaa....kalau dia tu aku tau la dia la ni buat apa.....dia la jadi suri srumah sepenuh masa...anak mungkin dah 3 atau 4 kot....suami dia (x-smkah jugak) dh pencen TUDM (habis kontrak)la ni suami (budak silat gayong,aku panggey bang Men ja) dia bukak bengkel kt lubuk ayaq kot....itu info yg aku dapat time balik raya thn lepas...aku jumpa dia kat rumah dia....heheh...dekat masjid/tandop kubang sepat ja...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:58 pm

Rosnah wrote:ada la jugak. masalahnya nak kecikkan tu tak pandai lagi.kalau mod masuk nanti minta tolong kecikkan .

koleksi peribadi pun ada. tapi nak simpan kat facebook saja.
kalu gambaq besaq mcm hat kak Nah dok buh tu...dah kira ok la tu.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:00 pm

faiz wrote:ya la, aku dok kelas aliran sains sama ngan normah, mala..tp tgk muka hg pun aku x igt..soryla ya..dah tua2 ni beza benor mukanya..
Ni rasanya faezah hat duk form 1 & 2 kelas F tu kot....yg kalau kelas agama aku kena p kelas depa....betui ka dak taktau laaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:33 pm









KAk Nah memang Retro....


Last edited by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:50 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:35 pm

AKu nk curik lagi gambaq dari PEsbuk kaK NAh ahahahahhaha...........aku curiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............................




Last edited by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:49 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:55 pm

utk kawan2 dan kak NAh...kalau kita ada faceebook,tagged atau apa2 ja yg jenih2 tu yg buleh buh gambaq....atau kita ada link mcm flicker...fotopages (yg buleh jugak tapi kekadang selow,tk berapa elok sgt), just copy link dia jaa....jgn jadi payah....nk copy kt sana masuk sini ...lepas tu copy lagi.....ikut mcm nih ja:

~buka facebook/tageed/friendster/flickr/fotopgaes atau apa2 ja.....yg ada gambaq hampa...
~klik gambaq...selalunya saiz dia memang dah cun...
~right click pada mouse kt gambaq tu.
~kepada yg pakai Internet Explorer - pi/click dekat properties,lepas tu copy paste address (URL) tu semuaaa...start dari http sampai abis link tu....
~kepada yg pakai MOzilla FirefOX - right click jugak pd gambaq....copy image location je.....
~nnt bila dh copy...klik kotak kecik yg kaler hijau tkdak disket kt atas tempat nk posting,paste kan je kat sini dan klik OK...
~dh tersedia gamba kita...tk caya try preview dulu.....

sehkian....jgn bagi jadi susah nk buh gambaq...
~mOQ~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Sat Oct 17, 2009 6:25 pm

saya ok saja, harap kawan-kawan yang lain pun sama.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Leh Korea on Sat Oct 24, 2009 10:41 am

Khairi wrote:Aku lak kenai Supiza sorang ja, tu pun Ting 6 dok sekelas.

khairi..tak sat aku pi kat C Mart changlun ada pesta apa tah kat sana..so aku jumpa supiza..dia dok jaga gerai agrobank..aku tengok dia la ni pelan dok tembam dah...aku dan dok sembang dgn dia sat..

Leh Korea
Kawan Baru

Pisces Posts : 6
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Gee on Sat Oct 24, 2009 7:17 pm

Rosnah wrote:saya ok saja, harap kawan-kawan yang lain pun sama.

hat tengah tu kak ani ka?

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Sat Oct 24, 2009 11:44 pm

Gee wrote:
Rosnah wrote:saya ok saja, harap kawan-kawan yang lain pun sama.

hat tengah tu kak ani ka?

bukan. nama dia Tuan fah rodziah.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 5:58 am

Leh Korea wrote:
Khairi wrote:Aku lak kenai Supiza sorang ja, tu pun Ting 6 dok sekelas.

khairi..tak sat aku pi kat C Mart changlun ada pesta apa tah kat sana..so aku jumpa supiza..dia dok jaga gerai agrobank..aku tengok dia la ni pelan dok tembam dah...aku dan dok sembang dgn dia sat..

Ya ka, tak habaq kat dia suruh masuk forum sama

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 10:20 pm

Gee wrote:
Rosnah wrote:saya ok saja, harap kawan-kawan yang lain pun sama.

hat tengah tu kak ani ka?

teringat kak ani mana geeee....tang bas gunung dok kona tu kaaaa...melawak saja....kak nah memang terror...banyak gambaq dia ada...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by sani mustafa on Wed Oct 28, 2009 9:32 am

Ohhh..rupanya laki kak ani tu bang men gayong ka....baru aku tauuu

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 2:58 pm

sani mustafa wrote:Ohhh..rupanya laki kak ani tu bang men gayong ka....baru aku tauuu
betoi la tuuuuu....anak bersusun dh depa tuh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Sun Nov 01, 2009 8:07 pm

[img] [/img]

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Sun Nov 01, 2009 11:11 pm

Tu dia, gambaq Cikgu Koay masa muda2 dulu, Miss Zuhriah dll.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by MetSanglang on Mon Nov 02, 2009 12:19 pm

mana faiz ?dia tak nak komen ka budak hat dok bedighi blah kanan sekali tu........!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by faiz on Mon Nov 02, 2009 7:59 pm

met,met...lawakla tgk gambar lama..byk plak rosnah ni simpan gambar2 lama...hahaha(ketawa terbahak-bahak)...betapa bezanya dulu dan sekarang...dah semakin tua rupanya kita ya....

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Mon Nov 02, 2009 9:00 pm

faiz wrote:met,met...lawakla tgk gambar lama..byk plak rosnah ni simpan gambar2 lama...hahaha(ketawa terbahak-bahak)...betapa bezanya dulu dan sekarang...dah semakin tua rupanya kita ya....

Memang beza la hang, aku memang tak tau yg mana satu pun kalau Met tak habaq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Sponsored content Today at 5:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum