FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Retro's

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Retro's

Post by Rosnah on Tue Oct 06, 2009 11:05 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 11:45 pm

heheheh.....pergGghh...memang retro agogo nih....yg hamba kenai....supiza..noni..hat gemok tu pa nama tah...dulu duk mengkelai...faezah kot hehehehee...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 7:08 am



cikgu khatijah - cikgu fizik

cikgu mazlina - matematik

yang lain tak ingat.


Last edited by SidiA on Fri Oct 09, 2009 10:27 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Sory kak....hamba edit gambaq kasi besaq sket hehehe...nnt klik kt resize image 640x480:boleh rujuk kt cara2 nk buh gambaq...sehkian...)

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:02 am

Aku lak kenai Supiza sorang ja, tu pun Ting 6 dok sekelas.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 11:19 am

Cikgu cina tu aku kenai,raja buih Mr.Ong KT .maap la Cik Nah kalu nak tau pasai pa kami tak berapa peghasan sangat geng2 cik Nah,tu-tu pasai pokok pelam kat blkang gambaq tu lah yang menghalang kami dr dok kenai geng sains.........ada lagi ka pokok pelam tu khairi??

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 12:50 pm

Khairi wrote:Aku lak kenai Supiza sorang ja, tu pun Ting 6 dok sekelas.

aku pulak boleh cam muka depa cuma aku tak tau nama..tapi noni la paling aku kenai pasai dia kawan aku masa sek rendah ..org jerlun..hang selak...mengkalau hang tak habaq nama sapa yang hg kenai... kami dah bleh agak sapa dia....had duduk kat tengah tu rasanya aku kawan jgk ngan dia aku tak ingat,yang belakang gelap sket tu pun aku kawan...tapi otak dah bekhaqat nak buat cmna...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:56 pm

Nasib la, dah tak kenai dan tak ingat nama. Tapi nyonya kedai papan tu, hampa boh gambaq apa pun aku kenai nyer.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 8:22 pm

Macammana nak kecilkan gambar, bila upload jadi besar sangat.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 8:37 pm



akhirnya berjaya...

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 8:38 pm

sorry la kalau korang semua tak kenai saya tapi korang mesti kenai yang tengah tu...hehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 8:42 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 8:49 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Wed Oct 07, 2009 9:00 pm


Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by MetSanglang on Thu Oct 08, 2009 11:20 am

tu dia gambaq Ta kecik,lama Mat Parid dok caghi......la gambaq Me'aa pun ada......tapi tu la dia tak masuk porum lagi raya ari tu kami dah ajak....lembab it gak la misi ni.......gambaq cikgu ghazali pun ada ,cikgu bila nak ajak kami pi dusun lagi,haaa belah kanan cikgu Kadiaq,cikgu Ghazali,ustaz Rahman......pastu tak ingat la cikgu apa.........tolong la woi....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by caca@bijak on Thu Oct 08, 2009 12:36 pm

nah ...cua boh nama sekali...baru kenai balik..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by ajaiTM on Thu Oct 08, 2009 1:06 pm

caca@bijak wrote:nah ...cua boh nama sekali...baru kenai balik..
hg memang mengong la kak ya...hat tu pun tak ingat.... kena boh nama la.... apa la...
cuba try ingat tengok....
pt elok jugak boh nama....hee :lol: :lol:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by MetSanglang on Fri Oct 09, 2009 9:41 am

tah hang ni Ya! seluloi tak ingat ...........semalam hang peluk laki hang,hang ingat dak.................hang wat apa lepas tu..............ingat dak??????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by caca@bijak on Fri Oct 09, 2009 11:26 am

MetSanglang wrote:tah hang ni Ya! seluloi tak ingat ...........semalam hang peluk laki hang,hang ingat dak.................hang wat apa lepas tu..............ingat dak??????????


la...kena ingat ka.....Harem hampa 2 pakat boh aku..lejeyy...toi

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by ajaiTM on Fri Oct 09, 2009 5:28 pm

caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:tah hang ni Ya! seluloi tak ingat ...........semalam hang peluk laki hang,hang ingat dak.................hang wat apa lepas tu..............ingat dak??????????


la...kena ingat ka.....Harem hampa 2 pakat boh aku..lejeyy...toi
aku kesian sungguh k.ya woi kat hg...rasa nak menitek hinguih...pasai pa hg jd lagu tu...kerap dok on dgn bad kot...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 10:32 pm

Rosnah wrote:

cikgu khatijah - cikgu fizik

cikgu mazlina - matematik

yang lain tak ingat.
Aku ingt Ong Kereta Tumpang (KT) dgn miss Zuhriah ja (tudung biru pekat),Miss Zuhriah tu cikgu omputeh time form 5 dulu....dia baru balik U.S time tuh...cakap org puteh kt tempat perhimpunan...cikgu n cikgui lain tk ingat nama laaa..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 4:55 pm

Rosnah wrote:
best la kak ni...ni baru mengimbau kenangan lama.....tu cikgu ghazali bagi cuom ketiak dia buat apa......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 9:51 pm

cikgu gHozali kalau gelak musti tutup mulut...kalau tk pun jarang2 nmpak gigi hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 11:29 am

kontrol la tu konon......salemulekom cikgu...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Rosnah on Sun Oct 11, 2009 10:32 pm

dah 4 hari tak jenguk forum. baru balik "Honeymoon in Johor" . Smile

sekarang tak boleh nak upload gambaq,. ..lusa baru boleh sambung projek ni.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 7:51 am

tapi tu la cik nah,mana pi geng2 kelas cik nah ya ..awat yang depa tak mau nak join porum kita ni.............takut ka,tak jumpa ka?????????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Retro's

Post by Sponsored content Today at 1:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum